ziraat banka kartim internet alisverisine kapali

adsense nin internet alışverişiyle ilgisi yok.alırsın,ben ziraat hesabımı onaylattım adsenseye

Alırsın hocam. Alışveriş yapmayacaksın sen sadece havale, eft olarak gör. ;) Hesabına bu işlemler yapılıyor ise sorun yok.

Alırsın hocam. Alışveriş yapmayacaksın sen sadece havale, eft olarak gör. ;) Hesabına bu işlemler yapılıyor ise sorun yok.

hocam ogrenciyim bende gittim ole banka karti cikarayim dedim cikarttim ailem para yolladiginda alayim diye adam sordu internetten alisverise felan aciyim mi dedi bende hic dusunmedim yok abi sadece ailem para yollucak dedim.simdi bu adsense olur diyosun peki iban felan nasil olucak hic anlamiyorum bu islerden birde kanalda 25 lira var pin ne zaman gelir herhangi bir bildirim gelmedi cok soru sordum k bakmayin zamaniniz varsa cevaplarsaniz sevinirim :)

hocam ogrenciyim bende gittim ole banka karti cikarayim dedim cikarttim ailem para yolladiginda alayim diye adam sordu internetten alisverise felan aciyim mi dedi bende hic dusunmedim yok abi sadece ailem para yollucak dedim.simdi bu adsense olur diyosun peki iban felan nasil olucak hic anlamiyorum bu islerden birde kanalda 25 lira var pin ne zaman gelir herhangi bir bildirim gelmedi cok soru sordum k bakmayin zamaniniz varsa cevaplarsaniz sevinirim :)
bankanın mh lerini ara internet şifresi kısmından şifre oluştur...sonra pc den gir..şimdi iban lazımsa google ye ziraat iban yaz..çıkan kısımdan şube-hesapno doldur(yanlış yazma,yanlış iban çıkartır)

bankanın mh lerini ara internet şifresi kısmından şifre oluştur...sonra pc den gir..şimdi iban lazımsa google ye ziraat iban yaz..çıkan kısımdan şube-hesapno doldur(yanlış yazma,yanlış iban çıkartır)

dostum cevap icin tesekkurler mh ve internet sifresi kismini anlamadim tam olarak

dostum cevap icin tesekkurler mh ve internet sifresi kismini anlamadim tam olarak

Emin olarak yapmak istiyorsan bir ziraat şubesine git, çok zor değil. Bu kartımın ibanını öğreneceğim de. Söylerler bakıp. Pin de ayın 12'si gibi yola çıkacaktır. İnternet işlemlerinin açık olması şart değil para her türlü yatar hesabına. Ama illa açtırayım para yatacak içine internetten alışveriş yaparım diyorsan onu da bankaya gidip açtırtabilirsin kolayca.

Emin olarak yapmak istiyorsan bir ziraat şubesine git, çok zor değil. Bu kartımın ibanını öğreneceğim de. Söylerler bakıp. Pin de ayın 12'si gibi yola çıkacaktır. İnternet işlemlerinin açık olması şart değil para her türlü yatar hesabına. Ama illa açtırayım para yatacak içine internetten alışveriş yaparım diyorsan onu da bankaya gidip açtırtabilirsin kolayca.

yok hocam internetten alisverisle isim yok para yatacaksa karta yeter merak ettimde tecrubeli arkadaslar yazar diye o yuzden actim konuyu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri