Ziraat Bankası 20 Lirama Göz Dikti

paypaldan 20 lira biriktirdim. banka kartımla para çekmek için paypaldan banka hesabıma yolladım yaklaşık 1 hafta sonra bankaya gidip paramı çekicektim param yok.
işlem geçmişine bakınca. hesap işletim ücreti diyor -20 lira yazıyor. gitmiş 20 liram.

Bu bankaların hepsi aynı çekerler acımazlar.
O yüzden tavsiyem enpara

İş bankasına bulaşmayında 20 lira bişey değil iş bankası yıllık 110 lira alıyor.

Her bankanın kendi yıllık hesap işletim ücreti var.
Bunuda gelen paradan kesiyorlar.
Sana özel bir garezleri yok.
Garanti bu konuda en çakal kurum.
Yıllık 110Tl mi ne alıyorlar.

Yakın zamanda Ziraat hesabı açmak istiyordum ama açmayacağım eğer böyleyse.. Yazık, günah bu paraya...

enpara ana sayfasında ne kadar kazandım diye bi sekme var orda hesap işletim ücreti toplam ne kadar almadığı yazıyo baya karlı gözüküyor. Diğer bankalar kesince kar mı yaptıklarını sanıyorlar anlamıyorum. Kimse çalışmak istemiyor sizle nasıl bi mantıksa artık.

önce bankayı ara paranı geri iste vermeyiz derlerse git tüketici hakem heyetine kesinti yapıldığına dair makbuzla birlikte dilekçe ver 3-4 ay sonra alırsın paranı.

Ben öğrenciyken hesap açmıştım ziraattan 4 yıl oldu okul biteli hala hesap işletim ücreti kesmiyorlar, enteresan..

cepteteb , enpara , kuveytturk , nuvo

Eğer üniversite öğrencisi isen öğrenci belgen ile İş Bankasına git ordan vadesiz tl hesabı açıyorlar. Açtıralı 2 yıl oldu 1 lira bile çekmediler.

Eğer üniversite öğrencisi isen öğrenci belgen ile İş Bankasına git ordan vadesiz tl hesabı açıyorlar. Açtıralı 2 yıl oldu 1 lira bile çekmediler.

benden çekdiler :D ünide 2. yılımdaydım işte sürekli onlar çekti parayı,ben belge ile gidip paramı geri aldım.onlar çekti parayı,ben gidip geri aldım.artık bankada para bırakamıyorum,ne bulsa götürüyorlar.bikersinde hatta gidip adanadaki barajyolu şubesine itiraz ettim,belgemi verdim ve dilekce doldurdum parayı almak için.gönderdiler benim hesabın açıldıgı şubeye,yarın hesapda olur dediler.yarın internet bankacılıgından bi baktım para gelmiş,şube ile aram 3dklik bi mesafe dahi degil.şubenin önündeki bankamatikden çekmek için kartı bi takdım,para tekrar gitmiş.açıklamaya baktım,aynı sebepten tekrar kesmişler.içeri girdim arkadaş noluyor böyle diye,git ögrenci belgesi getir tekrar verelim dediler.gitti,aldım belgeyi ve getirip yine verdim,dilekce doldurdum.ertesi gün para geldi,kardeşimle koştuk bankaya hemen banka çekmeden alalım diye.o gün,hesapda para bulundurmayı bıraktım :D

benden çekdiler :D ünide 2. yılımdaydım işte sürekli onlar çekti parayı,ben belge ile gidip paramı geri aldım.onlar çekti parayı,ben gidip geri aldım.artık bankada para bırakamıyorum,ne bulsa götürüyorlar.bikersinde hatta gidip adanadaki barajyolu şubesine itiraz ettim,belgemi verdim ve dilekce doldurdum parayı almak için.gönderdiler benim hesabın açıldıgı şubeye,yarın hesapda olur dediler.yarın internet bankacılıgından bi baktım para gelmiş,şube ile aram 3dklik bi mesafe dahi degil.şubenin önündeki bankamatikden çekmek için kartı bi takdım,para tekrar gitmiş.açıklamaya baktım,aynı sebepten tekrar kesmişler.içeri girdim arkadaş noluyor böyle diye,git ögrenci belgesi getir tekrar verelim dediler.gitti,aldım belgeyi ve getirip yine verdim,dilekce doldurdum.ertesi gün para geldi,kardeşimle koştuk bankaya hemen banka çekmeden alalım diye.o gün,hesapda para bulundurmayı bıraktım :D

Resmen oyun oynamışlar bu nedir ya :D Ben üniye başladığım ilk sene burs alacaktım benden banka hesabı istediler TEB'e gitmiştim akrabam orada çalışıyordu adam bana git iş bankasından açtır öğrenciden hiç para falan kesmiyorlar dedi gittim açtırdım işte 2 sene oldu. 1 kere burs 1 kere adsense ödemesi aldım kesmediler. Bu sene mezun oluyor görünüyorum ne olur olmaz okuldan belge alıp gideceğim bankaya durduk yere çekmesinler bankalarla uğraşmak şu hayatta en nefret ettiğim şey :D

paypaldan 20 lira biriktirdim. banka kartımla para çekmek için paypaldan banka hesabıma yolladım yaklaşık 1 hafta sonra bankaya gidip paramı çekicektim param yok.
işlem geçmişine bakınca. hesap işletim ücreti diyor -20 lira yazıyor. gitmiş 20 liram.

Hocam öğrenci iseniz ve öğrenci kartı ise öğrenci belgenizle gidin 1 hafta içinde geri gönderiyorlar.

Eğer öğrenciyseniz her şekilde alabiliyorsunuz ama değilseniz nuvo ve enpara bu 2 karttan başka kart kullanmayın derim.

Hocam öğrenci iseniz ve öğrenci kartı ise öğrenci belgenizle gidin 1 hafta içinde geri gönderiyorlar.

Hocam dün yatırdım 100TL'den 80TL 4seferlık hesap ısletım ucretı kesmişler beni bekliyormus zıraat :) öğrenciyim ama normal hesap kartı geri alabilme sansın var mı sızce ?

Ziraat musteri hizmetine sert tepki koyunca adamlar size daha sert tepki koyuyor artistlik yapmayin :D ( Devlet bankasi olmasinan dolayı ya hepsi sözleşmeli kalıcı elemanlar yada Asgari ucret adamların umrunda değil ) Ben adamlara iade etmeyecekseniz kartımı iptal edin dedim Kadın bana soluk bile aldırmadı 10 sn içinde iptal etti onaylıyor musunuz diye sordu :D :D

zamanında mail atmıştım şuşekilde cevap vermişlerdi :)

2013 yılı için Bankamızca belirlenen Hesap İşletim Ücreti;

Kapsam dışında bırakılan hesaplar (maaş ödemesi yapılan hesaplar, otomatik/düzenli ödeme talimatı verilmiş olup son bir yıl içerisinde talimata konu en az bir adet ödeme gerçekleşmiş olan hesaplar) , ayrık olmak üzere 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 800.-TL’den düşük olan TL hesaplardan, üç ayda bir (Mart, Haziran, Eylül, Aralık ay sonlarında) BSMV dahil 20.-TL, 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 350.-USD’den düşük olan YP hesaplardan üç ayda bir BSMV dahil 7,5 USD olarak tahsil edilmektedir.

Hocam dün yatırdım 100TL'den 80TL 4seferlık hesap ısletım ucretı kesmişler beni bekliyormus zıraat :) öğrenciyim ama normal hesap kartı geri alabilme sansın var mı sızce ?

hocam öğrenci belgenizle gidin ziraat şubelerinden bir tanesine bir şansınızı deneyin, ayrıntısını bilmiyorum. Kart adınıza ise bence geri vermeliler.

ziraat geri vermez.benim maaş hesabım olmasına rağmen şirket bankanın yatırmasını beklemeden 2 defa üst üste havaleyle maaşları yatırdı.banka sistemi maaş hesabını bu yüzden algılamayıp az bir miktar aidat kesti.aradım maaş kartı bu hesap dedim.sistem öyle iade edemeyiz dediler...sizden maaşları yatıran şirketin de,sizin de .... deyip sayacaktım da yarıda bıraktım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri