Ziraat Bankkart Harçlık Avans Kredisini Kullanamama

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Aramızda illaki bir sürü öğrenim kredisi alan öğrencilerimiz vardır. Bankkartların da harçlık avans kredisini, bozdurmak istediğimizde ve yahut alışverişlerde bazı pos cihazlarında kullanamıyoruz üstüne üstük birde bakiyeniz yetersiz diye uyarı veriyor. Bu durumdan bir sürü arkadaşımız mahcup olmuştur illaki. O yüzden resmen korkarak kullanıyoruz bazılarımız :). Arkadaşlar kart 100 tl civarı ve üstü tek çekimlerde bakiyeniz yetersiz hatası veriyor bazı pos cihazlarında. Bozdurmak istediğinizde veya karttan para çekmediği zamanlar 50 tl gibi miktarlarla denerseniz bütün poslardan çekimi yapıyor. İllaki bilmeyenler vardır. Kullananların aklında bulunsun :)

İlginç , şu zamana kadar hiç karşılaşmadım.Hangi pos cihazlarında sorun çıkartıyor?

şahsen ben hiç sorun yaşamadım +100 civarı ödemelerde

İlginç , şu zamana kadar hiç karşılaşmadım.Hangi pos cihazlarında sorun çıkartıyor?

En iyisi avansı hic kullanmamak

Bir kere kullandıktan sonra gerisi geliyor hep eksiye düştüğü için :D

Saçma ama hiç bir kuyumcuda kullanamıyorum. Bazen sinemalarda da çekmediği oluyor.

şahsen ben hiç sorun yaşamadım +100 civarı ödemelerde

Çoğu market ve alışveriş merkezinde olmuyor bu sorun

bizim arkadaşın parasını bahsegelde bozduruyok :D

Bets10'a atıyoruz ecocard'a çekiyoruz sonra çarpraz çekim yapılan büroya atıp çekiyorum. Bahsegel 24 saat ödeme yapmadığı için bırakmıştım :) Sanırım 6'ya kadardı.

Ben bakkalda vs. markette kullanmıyorum hiç , ama kullanan çok gördüm.

Kuyumculardan bozdurmuslugum her ay 20 zarar ede ede sonunda kapattim

Bets10'a atıyoruz ecocard'a çekiyoruz sonra çarpraz çekim yapılan büroya atıp çekiyorum. Bahsegel 24 saat ödeme yapmadığı için bırakmıştım :) Sanırım 6'ya kadardı.

çapraz çekim yapmayan büroya atmazsan eco çok zararlı bets10 denedik kart hata verdi ilk seferde , 3 aydır harçlık avansını çekiveriyom :D hatta dün yaptık bahsegel belli olmuyo bazen 1 saat de ödüyo bazen 15 :)

Ben bakkalda vs. markette kullanmıyorum hiç , ama kullanan çok gördüm.

Birkere sinemada arkadaşların yanında çekmedi karttan bakiye olduğu halde o günden beri güvenmiyorum karta :D

Kuyumculardan bozdurmuslugum her ay 20 zarar ede ede sonunda kapattim

Bazıları farklı alternatifleri bilmediği için mecbur bozduruyorlar :D

Ben bi ara paypaldan bozuyodum :cool: Ama kullandığım günden beri bir kez çıkamadım ahahhaha :D

Yeni kartlarda hem kredi kartı hem banka kartı birleşik olduğunda çektirirken belirtmeniz gerekiyor :D Eski kartlarda bu sorun yoktu ama yeniler sıkıntılı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri