Ziraat Kartı Olanlar Acil ..

beyinfirtinasi

Yasaklanmış
Gerekli yardım sağlandı Allah razı olsun herkesten

Son düzenleme:
yemeksepetinden adresine yemek söyle kartla daha kolay olur senin için

keşke imkanım olsada yardım edebilsem, fakat yardımcı olana karşılıgında ingilizce çeviri işi varsa yapabilirim, burdan haber edeyim bi faydası dokunur belki

keşke imkanım olsada yardım edebilsem, fakat yardımcı olana karşılıgında ingilizce çeviri işi varsa yapabilirim, burdan haber edeyim bi faydası dokunur belki

Allah razı olsun hocam dediğim gibi ödemesini en geç 1 haftaya ödeyeceğim olmadı tasarım, video vs bir şekilde halledeceğim

Selamın aleyküm öncelikle,

Ziraat kartı kullananlardan önemli bir ricam olucaktı üniversiteden bir kız arkadaşımın parası bittiği için evinde şuan ne makarna var ne birşey acilen paraya ihtiyacı var onun için sizden 20tl alıp karşılığında ise ya 1 haftaya kadar ödeyeceğim ya da tasarım,video konularıma göz atınız onlardan yapacağım. Üstelik tasarım yaparken size ciddi indirim yapacağım.

Belki çoğunuz üniversiteyi tatmışsınızdır bazılarımızda hala devam ediyoruzdur anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

Bülent ecevit üniversitesinde okuyor ve gerçekten çok önemli. Kimsenin parası kalmaz bugün siz bana yarın ben size.

zB11R7.jpg

https://www.ytpara.com/youtube-arka...-tasarim-hizmeti-kapak-banner-cover-logo.html

https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/117289-satilik-yabanci-ozgun-video-ve-siparisler.html

kullanmadığım ziraatimde bir miktar bakiye varmış hocam pm atar mısın bana ibanı göndereyim. 20 TL yetiyor mu?

İlginiz için teşekkür ederim hepinize dakikalarınızı ayırdıgınız için Allah bin kere razı olsun işinizi rast getirsin çok sevindirdiniz beni yardımı ulaştırdım

Öğrencilik nedir iyi bilirim, hallolmadı ise mesele yemeksepetinden yemek söyleyebilirim, ziraat hesabımda para yokmuş

edit: hallolmuş sanırım.

hocam yeterli değilse bende 10 tl üstüne göndereyim. geri ödemeye gerek yok, sizde başka zor durumda olan bir arkadaşa gönderirsiniz yardımlaşma zinciri olur :)

Hepinizden Allah razı olsun birçok kişi mesaj attı yardımcı olmak için 1 dediysem 3 gönderdiler iyiiki varsınız gerekli yardımı sağladık teşekkür ederim

adres verirsen yemeksepetnden bir öğün ziyafet ismarlayalım bizde öğrenciydik az çekmedik:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri