Zoomin Eylül Ayı Ödemeleri yapılmıştır ! (PAYPAL)

• Kullanıcı zetsurin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

zetsurin

Kayıtlı Üye
Eylül ayı ödemeleri yapılmıştır herkese hayırlı olsun bol kazançlar :)

Evet, benimde ödenmiş. Hepimize hayırlı olsun. :)

bu partnere dün başvurdum, iyi bi partner gibi.. ne zaman sonuçlanır, bu arada sadece özgünmü kabul ediyolar..

şubatta kanal bağlamıştım mart gibi telif yedim aylardır ödeme gelmiyor bide oyun kanalıydı.

dashboard gibi bir yer var mı ödeme ayarlarına bakayım? etc networke bağlıydım bide.

Son düzenleme:
şubatta kanal bağlamıştım mart gibi telif yedim aylardır ödeme gelmiyor bide oyun kanalıydı.

dashboard gibi bir yer var mı ödeme ayarlarına bakayım? etc networke bağlıydım bide.

dashboard bilgilerin yok anlaşılan,oraya girmediysen paypal adresi vermemişsindir ve haliylede ödeme yapamazlar.telif yedim demişsin,kanal kapandı mı açık mı?telife napıyor bilmem,ben telif yemiyorum ama kapandıysa zaten unut parayı.bide oyun kanalı demişsin,ne oldugu farketmez.içerik senin olmadıgı sürece kapanma vb ihtimalleri var.

dashboard bilgilerin yok anlaşılan,oraya girmediysen paypal adresi vermemişsindir ve haliylede ödeme yapamazlar.telif yedim demişsin,kanal kapandı mı açık mı?telife napıyor bilmem,ben telif yemiyorum ama kapandıysa zaten unut parayı.bide oyun kanalı demişsin,ne oldugu farketmez.içerik senin olmadıgı sürece kapanma vb ihtimalleri var.

kanal kapanmadı.Etc network vardı bi ara forumda onun sitesi üzerinden kayıt olmuştum kanal telif yediğinde beri hiç girmedim kanala hala girmiyorum..Telif yedi diye ödenmiyor herhalde hoş telifde kalktı 2 ay önce..

Dashboard linkini atar mısın bulamadım?

kanal kapanmadı.Etc network vardı bi ara forumda onun sitesi üzerinden kayıt olmuştum kanal telif yediğinde beri hiç girmedim kanala hala girmiyorum..Telif yedi diye ödenmiyor herhalde hoş telifde kalktı 2 ay önce..

Dashboard linkini atar mısın bulamadım?

hocam kanalı bağladıktan 7 gün içinde Dashboard a bilğileri girmen gerekli diye biliyorum

hocam kanalı bağladıktan 7 gün içinde Dashboard a bilğileri girmen gerekli diye biliyorum

dashboard bilgileri mail olarak gelir,7 gün içinde o bilgilerle giriş yapmazsan tekrar kayıt olman gerekir.yani daha önce girmediysede sorun olmaz.bende aylar sonra panele kayıt oldugumu hatırlıyorum bikaç kanalda.

dashboard bilgileri mail olarak gelir,7 gün içinde o bilgilerle giriş yapmazsan tekrar kayıt olman gerekir.yani daha önce girmediysede sorun olmaz.bende aylar sonra panele kayıt oldugumu hatırlıyorum bikaç kanalda.

doğrudur hocam ben kanalları bağlarken etc demişdi şimdi hatırladım 7 gün içinde mail gelir kayıt olmassan partnerden atılır diye

arkadaşlar banka ödemesi alan varmı. 10 kasım civarı görünüyor dasboard da ama hala banka ödemesi gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri