zoomin kaç günde kabul ediyor?

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
zoomin tv kaç güne kabul ediyo? iki iyi kanalı gönderdim ama haber yok. başka partnere gönderseydim anında kabul olunurdu. ve alt ödeme ne kadar kesinti ne kadar? en önemlisi her kanalım için farklı ödememi alacağım yoksa adsense gibi 5 kanalım parasını bi yere toplaya bilirmiyim bu partnerde?

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] arkadaş size gerekli bilgiyi verir net olarak. kendileri zoomin tv bayileri

Zoomin.TV ye nasil basvurduuz ?

araci ilemi direk kendi sielerindemi ?

Kendi sitelerinden başvuru yaptım.

kendi sitelerinden basvuruken size ekstra bir ozellik sundumu ?

zoomin.tv suanda sizden %20 kesinti yapacak ustelik problemlerde ingilizce yada hollanda bilmeniz gerekiyor sorunlari cozebilmeniz icin..

simdi forumdaki diger arkadaslardan biri araciligi ile basvursaydiniz %30 kesinti olacakti, cun ki onlar 3 kisi paylasacaklar parayi..

benden basvursaydin %20 kesintin olacakti, ustelik turkce destek verilecekti :)

2 gundur youtbede yada sistemde bir sorun var benim sistemdekilerde gecemiyor, gecmesi gerekirken sistemden gecemediler...

ilgileniyorum kanallariyla ama sizinki ile zoomin ilgileniyor...

bu yuzden muhtemelen sistemden gecmedi, bu yuzden geri donus yapmadilar..

1 ay kadar sure bilir kabul yada red gormeniz... Zoomin.TV ile baglanti kurmalisiniz detaylar icin

Kusura bakmayin ama ben sizler icin network kurdum, :) bende basvursaydiniz %10 ben %10 zoomin alacakti sen yine %80 alacaktin... ama nasil bur dusunce bilmiyorum siz %20 yi zoomine odemeye razi oluyorsunuz bu yuzden yakendi cabalariniz ile zoomin eulasacaksinz yada demisisniz ya konunuzda baskasi ola hemen kabul ederdi diye, o baskalarina basvuracaksiniz.

---------- Mesaj saat 16:58:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:53:03 civarında gönderildi. ----------

zoomin tv kaç güne kabul ediyo? iki iyi kanalı gönderdim ama haber yok. başka partnere gönderseydim anında kabul olunurdu. ve alt ödeme ne kadar kesinti ne kadar? en önemlisi her kanalım için farklı ödememi alacağım yoksa adsense gibi 5 kanalım parasını bi yere toplaya bilirmiyim bu partnerde?

ya az birsey kizdigim icin diger sorularini gozden kacirmsim..

alt odemesi..

Paypal icin 1 dolar
banka ve wester union icin 150 dolar
5 haftada bir odeme yaparlar, her ayin ilk haftasi

her kanaliniz icin farkli odeme alacaksiniz, ayri kontrol panaleiniz olacak

kendi sitelerinden basvuruken size ekstra bir ozellik sundumu ?

zoomin.tv suanda sizden %20 kesinti yapacak ustelik problemlerde ingilizce yada hollanda bilmeniz gerekiyor sorunlari cozebilmeniz icin..

simdi forumdaki diger arkadaslardan biri araciligi ile basvursaydiniz %30 kesinti olacakti, cun ki onlar 3 kisi paylasacaklar parayi..

benden basvursaydin %20 kesintin olacakti, ustelik turkce destek verilecekti :)

2 gundur youtbede yada sistemde bir sorun var benim sistemdekilerde gecemiyor, gecmesi gerekirken sistemden gecemediler...

ilgileniyorum kanallariyla ama sizinki ile zoomin ilgileniyor...

bu yuzden muhtemelen sistemden gecmedi, bu yuzden geri donus yapmadilar..

1 ay kadar sure bilir kabul yada red gormeniz... Zoomin.TV ile baglanti kurmalisiniz detaylar icin

Kusura bakmayin ama ben sizler icin network kurdum, :) bende basvursaydiniz %10 ben %10 zoomin alacakti sen yine %80 alacaktin... ama nasil bur dusunce bilmiyorum siz %20 yi zoomine odemeye razi oluyorsunuz bu yuzden yakendi cabalariniz ile zoomin eulasacaksinz yada demisisniz ya konunuzda baskasi ola hemen kabul ederdi diye, o baskalarina basvuracaksiniz.

Teşekkür ederim. Peki sizin netvorkte ödeme kaç dolardan bir? ve ödeme nasıl oluyo

Teşekkür ederim. Peki sizin netvorkte ödeme kaç dolardan bir? ve ödeme nasıl oluyo

ben zoomin.tv bayiisiyim...

bu firma hollanda da bende hollandadayim bu yuzden amacimiz cok kzanmak degil, forumdaki networkler hakkinda yanlis dusunceleri gidermek amacli actim, yani benim yada zoomin diye birsey yok, sartlarimiz ayni..

%20 kesin
5 haftada bir odeme
Paypa-Banka-Wester Union odeme yollari
Paypal-1 dolar
Banka ve wester union-150 dolar alt limitli

Zoomin.TV kendisi ne sart sunuyorsa + olarak turkce desteginizde yanina biz ekliyoruz

bu firma hollanda da bende hollandadayim bu yuzden amacimiz cok kzanmak degil, forumdaki networkler hakkinda yanlis dusunceleri gidermek amacli actim, yani benim yada zoomin diye birsey yok, sartlarimiz ayni..

%20 kesin
5 haftada bir odeme
Paypal-1 dolar

Zoomin.TV kendisi ne sart sunuyorsa + olarak turkce desteginizde yanina biz ekliyoruz

peki nasıl başvuru yapabiliriz? ve kaç günde onay alır? dashboard varmi?

%20 kesin
5 haftada bir odeme
Paypal-1 dolar

ben başvurmak istiyorum bana bir kanalım için başvurun demişmler pırılpırıl kanal konu guncel mı ?

en fazla 2 günde geridönüş alırınız başvurunuza etc network te ! Ben hangi kanalımla başvurduysam 24 saat dolmadan partnerliğe kabul edildim :) Tavsiye ederim ama daha ödeme almadım bir kaç güne ödeme bekliyorum :)

ETC Network - Ana Sayfa

Tabiki çalışıyoruz. Ancak Ben şuanda Türkiyede izindeyim ve bu Gece yolculuk var. Başvuru sonuçlanmanız bir kaç gün uzayabilir.

Hiç bir işlem yapmadım bende seyyar haldeyım bu aralar... ama düşünüyorum yenı bir kanal maksat bu partner işine girmek ucundanda olsa... iletişim hatlarını belirtmişsin, ilk fırsatta bir kanal denemek isterim, izlem ve gözlemlerim için...

---------- Mesaj saat 12:15:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:14:06 civarında gönderildi. ----------

en fazla 2 günde geridönüş alırınız başvurunuza etc network te ! Ben hangi kanalımla başvurduysam 24 saat dolmadan partnerliğe kabul edildim :) Tavsiye ederim ama daha ödeme almadım bir kaç güne ödeme bekliyorum :)

Düşüncelerin işin thnks dostum... Tanıdık bildik kişilerin referansı ayrıca önemlidir benım için... ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri