zoomin ödeme hakkında

• Kullanıcı Rukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
valla adsense ıle alakalı olduğunu sanmıyorum. benım telif gelmemiş 2 3 ödeme almış olduğum kanalımda dahi bu sorun var. çok sağlam paramda şu an içeride. kıssadan hisse ben adamlara ulaştım konuştum dedikleri şey o payment kısmında yazan cümlenın aynısını farklı şekillerde ıfade etmek. sonuç ödeyecek gibi durmuyorlar. ki o para miktarı orada kesinleşti ise adsense kesintisi belli olmadan şirket yansıtmaz oraya. demek ki ödemeyı almış duruyor ama youtube'nin kendilerine baskı yaptığını kontrol sürece vs vs diyor. benım anladığım zoomın ıle spam bir daha asla demedi demeyin

Mayista gelecek olan guncelleme bunlarla alakali degil, o guncelleme affiliated ve managed partnerler arasindaki farklari belirginlestirmek icin olacak sanirim. Yani affiliated partnerlerde dolar yakma isi zorlasacak.

Hocam affiliated partnerlerde kasıt bizim kullandığımız youtube partnerliklerimi ve bu bilginin doğruluğu ne kadar?

evet hocam kapanan kanalıma odeme aldım

ya hocam alırsın benim de aldığım oldu ama awe gerçekten standartı olan bir firma değil 10 kişi ödeme alıyorsa 10 kişi de almıyor,zoomin ile karşılaştırmak doğru değil,zoomin en azından herşeyin aşağı yukarı belli olduğu bir firma,en azından ödeme almasan bile mantıklı bir nedeni oluyor,awesome da herşey şans işi.

Hocam affiliated partnerlerde kasıt bizim kullandığımız youtube partnerliklerimi ve bu bilginin doğruluğu ne kadar?

Bi kanalin managed olabilmesi icin tamamen ozgun olmasi gerekiyor. O yuzden ozgun olmayan butun partner kanallari affiliated. Boyle olmasinin sebebide eger managed kanal 1 telif yerse network sirketinin kendisi telif yemis sayiliyor. Bu telifler toplamda 10 a ulastiginda network sirketinin bazi ozellikleri kisitlaniyor, 30 a ulastigindada networktaki hic bi kanal video yukleyemez hale geliyor.

Er yada gec zaten affiliated partner kanallara dedigim tarzda bi uygulama gelecek, normal adsenseden farki kalmayacak yani. Yttalk'ta dolanan konusmalara gore Mayis gibi gelmesi bekleniyor, ama umarim bu yil sonuna kadar gelmez.

Arkadaşlar partner kanallarda spam yaparak aslında hem network şirketlerini hemde o networkteki partnerleri yani kendimizi zora sokuyoruz, creativein %50 kesintisi, 1 telifte atma, zoominin 2 telifte atması, money blocked olayları felan hepsi bu spamcı kanallar yüzünden çıkan yeni yeni kurallar. Lütfen spamcılar adsense, özgüncü yarı özgüncülerde partner kanallar kullansın artık kendi ayağımızaa kurşun sıkmayı bırakalım şu işte.

Arkadaşlar partner kanallarda spam yaparak aslında hem network şirketlerini hemde o networkteki partnerleri yani kendimizi zora sokuyoruz, creativein %50 kesintisi, 1 telifte atma, zoominin 2 telifte atması, money blocked olayları felan hepsi bu spamcı kanallar yüzünden çıkan yeni yeni kurallar. Lütfen spamcılar adsense, özgüncü yarı özgüncülerde partner kanallar kullansın artık kendi ayağımızaa kurşun sıkmayı bırakalım şu işte.

Aynen oyle. Nasil olsa direkt dolar oluyor diye millet basiyor yuzlerce filmi, diziyi, cizgifilmi. Adamlarda bi sekilde onlem aliyolar. Film sitelerinde bile bu isler sorun olurken youtubeda bu sekilde tepkilerle karsilasmamiz normal aslinda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri