Zoomin.TV Games Final Step Sorunu

rabbit06

Kayıtlı Üye
Tam 1 hafta önce 19 Şub 2014 tarihinde kanalıma gelen Zoomin.Tv Games davetiyesini onayladım. Kanalımı ağına dahil ettim. Fakat araştırdım "Final step" adında bir mail gelmesi gerekiyormuş ama o hala gelmedi. Sizce ne zaman gelir ve bu normal bir şey mi ?

bende dün bi kanalımla başvurdum,sabah kabul edilmiş bende az önce onayladım ve final step mailini bekliyorum.zoomin bayisi olan etcye sordum ve 1-2 gün içinde gelir dedi.o maili zaten onlar gönderiyor hatırladıgım kadarıyla.sen kimin aracılıgı ile başvurduysan ona bi hatırlat,yardımcı olur.direk başvurduysan bilemiyorum :(

bende dün bi kanalımla başvurdum,sabah kabul edilmiş bende az önce onayladım ve final step mailini bekliyorum.zoomin bayisi olan etcye sordum ve 1-2 gün içinde gelir dedi.o maili zaten onlar gönderiyor hatırladıgım kadarıyla.sen kimin aracılıgı ile başvurduysan ona bi hatırlat,yardımcı olur.direk başvurduysan bilemiyorum :(

Bana davetiye geldi o şekilde başvurdum, sanırsam direk başvurmuş oluyorum. :/ E nolacak gelmezse mail 1-2 güne kadar "bağlantının kaldırılmasını iste" butonunu kullanıcam.

Bana davetiye geldi o şekilde başvurdum, sanırsam direk başvurmuş oluyorum. :/ E nolacak gelmezse mail 1-2 güne kadar "bağlantının kaldırılmasını iste" butonunu kullanıcam.

youtube dan birisi mesaj attı,zoomin agına katıl dedi.sende oradan katıldın büyük ihtimalle hocam.ref toplama amaçlı spam mail atanlar gibi bu tür mesajlar sürekli geliyor bana.yinede birisi aracılıgı ile başvurmuş oluyorsun bu şekilde ise,o adama sorucaksın onu.zoomin sana mesaj atmaz gel zoomine katıl diye.senin üzerinden para kazanmak için,ref toplamak için aracılar atar.zoomin atarsada kanalın süper olmalı yani öyle böyle degil.özgün,yüksek takipcili,sürekli izlenen filan yani kısacası youtube da kanalın hangi kategorideyse artık,orada zirveye oynuyor olmalısın :)

youtube dan birisi mesaj attı,zoomin agına katıl dedi.sende oradan katıldın büyük ihtimalle hocam.ref toplama amaçlı spam mail atanlar gibi bu tür mesajlar sürekli geliyor bana.yinede birisi aracılıgı ile başvurmuş oluyorsun bu şekilde ise,o adama sorucaksın onu.zoomin sana mesaj atmaz gel zoomine katıl diye.senin üzerinden para kazanmak için,ref toplamak için aracılar atar.zoomin atarsada kanalın süper olmalı yani öyle böyle degil.özgün,yüksek takipcili,sürekli izlenen filan yani kısacası youtube da kanalın hangi kategorideyse artık,orada zirveye oynuyor olmalısın :)

Zoomintvgames adlı youtube kanalından geldi mesaj. Sonuç olarak benim bu kanala demem lazım eğer cevap falan gelmezse ağdan çıkmak isteyeceğim. Sorun olur mu ?

final step niye gelıyor beyler banada geldı ama anlamadım

Bir haftayı geçti üyeliğim, bana final step diye bir mail gelmedi. Nedir bu, gelmezse sorun mu olur? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Bir haftayı geçti üyeliğim, bana final step diye bir mail gelmedi. Nedir bu, gelmezse sorun mu olur? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Banada henüz birsey gelmedi ve kanaldaki videolarda reklam görünüyor. Acaba tiklanan reklamlar yansirmi cok merak ediyorum.

hocam final step 1-2 gün sonra geliyor gelmezse http://www.ytpara.com/partnerlik-so...reladigital-zoomin-dashboard-genel-bilgi.html bu konudan dashboard oluşturabiliyorsunuz. acele etmenize gerek yok zaten izlenimler sayılıyor kazançlar yazsıyor dashboard daki analytics ile youtube analytics birebir aynı zoomin youtubedan çekiyor youtube analytics partnere girdikten 1-2 gün sonra geliyor 1-2günlük izlenimler hepsi yansıyor

not: zoomin mailleri gmailde genelde spam düşüyor ben genelde spamda görüyorum :)

Arkadaşlar normalde bu bahsettiğiniz mail, sistem tarafından 24 saat içinde otmatik gelmektedir.

Kanalınız onay alır ve siz bu daveti kabul edersiniz. Daha sonra 24 saatlik bir geçiş süreci başlar. Nadirde olsa uzaması söz konusu. Bu süre sonunda Durumunuz Linked yani bağlantılı durumuna geçer. Bu durumda size bir mail gelir, paneliniz ile ilgii ama sistemden kaynaklı bu mail gelmeyebiliyor.

Ozamanda bana ulaşın, 24 saat geçtikten sonra hala mail yok ise..

Farklı aracı veya direk fark etmez... ulaşamıyorsanız yada diiniz buna izin vermiyor ise.

zoomin.tv iş ortağı olan ETC NETWORK her sizlere yardımcı olmaktan iç birzaman zorluk çekmeyecek, mutluluk duyacaktır.

Başka Hub firma diye yada direk başvurdum diye çekinmenize gerek yok.

web sitemizde ki destek ekibimize veya bana [email protected] adresinden kanal adnız ile skıntılarınızı anlatabilirsiniz.

Yetkimiz ve bilgimiz dahilinde herkese kapımız açık.

---------- Mesaj saat 00:57:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:13 civarında gönderildi. ----------

Banada henüz birsey gelmedi ve kanaldaki videolarda reklam görünüyor. Acaba tiklanan reklamlar yansirmi cok merak ediyorum.

Daveti kabul ettiğiniz an kazançlarınız Networkde sayılmaya başlar.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] cevap icin tesekkürler. Fakat earring olarak 4 gündür 0 görünüyor? Izlenme falan 10k gibi birsey ama earring bos gösteriyor. Arada böyle oldugu oluyor mu?

Son kazan, ayın 23 de. Siz bu tarihden sonra ağa girmiş iseniz 0 Göztermesi normaldir. Sonradan gelecektir.

Görüntülemeler, örnek: ayın 23 de yansıyor ama kazançlar 21 de kalıyor, analizde 5 gün gecikme olduğu görüldü. YT yansıtmıyor.

Şuan resmi tarih ise, Ayın 23 dür. Bu tarihden sonra kazançlar yansımadı henüz.

Final stepin dashboard olduğunu bilmiyordum, cahilliğime verin :) Bana üyeliğin onaylandığı gün geldi dashboard maili.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri