Zoomin Tv Hakkında Bir Sorun...

• Kullanıcı AsA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

AsA

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ahmetedatarikan.com
Arkadaşlar merhaba dipte köşede olan bir kanalım var 5-6 ayda bir ufak meblağlar bırakıyor.. en son baktığımda bir miktar birikmişti ama banka ödeme tutarı olan 150 dolara ulaşmadığı için paypal ile almak istedim. Türkiye'de paypal olmadığından forumdan bir arkadaşlar görüşüp komisyon usulü onun paypalını yazdım. 2 aydır bekliyorum ama ödemeyi yapmıyorlar. Yakın zamanda ödeme yöntemi dğiştirdinizmi diye falan sordular en son aşağıdaki şekle düştü payment in process yazıyor ama ödeme gelmiyor. Destek talebi açtığımdada ödemeler gecikiyor en kısa sürede ödeyeceğiz falan hep hazır cevap yazıyorlar ve kapatılan destek talebini açınca cevaplamıyorlar...

Şubat ayının sonlarında paypali güncelledim ama bu vakit oldu hala daha bu küçük tutarı yatırmadılar paypala benim gibi ödeme alamayan yada bu dashboard görüntüsünden birşey anlayan varmı...

---------- Spam Engelliyici 13:38 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

fotoğrafı eklemeyi unutmuşum edit.

PayPal ödemelrini bu hafta yaparlar zoomin bazen geç öder ama paran kalmaz içerde senlik bir sorun olduğunu düşünüyorum bir hata yapmış olmalısın.

PayPal ödemelrini bu hafta yaparlar zoomin bazen geç öder ama paran kalmaz içerde senlik bir sorun olduğunu düşünüyorum bir hata yapmış olmalısın.

peki o dashboardda ödeme yapıldğında birşeyler değişiyormu... paypal için anlaştığım arkdaş artistin biri ölüyor kontrol ederken. trip atıyor hergün bakılırmı diyor. yattığında söyle göndereyim falan diye...

Fotoda yazılana göre ödeme eşliğine ulaşmamışsın.
no cash out because payment threshold not reached

Payment in process ödenecek tutar demek eğer eşiği geçmişsen önümüzdeki ödeme döneminde öderler geçmediysen üstüne eklenir.

Payment in process ödenecek tutar demek eğer eşiği geçmişsen önümüzdeki ödeme döneminde öderler geçmediysen üstüne eklenir.

hmmm ozaman bunlar destekyten hep haızr mesaj atıyorlar gecikme için özür dileriz falan muhtemelen bu ayın 8-10 gibi yatar değilmi

---------- Spam Engelliyici 08:49 ---------- Önceki Mesaj 08:49 ----------

edit: ödeme alt limitini 2 dolar yapıp paypala ayarlamştm

Bana da aynısını yapıyorlardı ayrıldım.

Bana da aynısını yapıyorlardı ayrıldım.

paranızı alamadınız mı?

---------- Spam Engelliyici 11:54 ---------- Önceki Mesaj 11:53 ----------

Bence sorununu İngilizce yaz Google translate aracılığıyla.

zaten ingilizce.. sayfayı çevirip koydum fotosunu buraya bugün ayın 8 i normalde 8-10 gibi yapıyorlar diye biliyorum paypal ödemelerini ama.. artık inancım kalmadı

Zoomin beş altı aydan beri ödemeleri geciktiriyor zaten ama elinde sonunda yapıyor mesela 2017 aralık banka ödemelerini daha geçen ayın sonunda yaptı bence sorununuzu detaylı anlatın yardımcı olurlar.

Hocam ödeme yaptılar. Ama arkadaşların dediği gibi gecikme oluyordu.

Zoomin beş altı aydan beri ödemeleri geciktiriyor zaten ama elinde sonunda yapıyor mesela 2017 aralık banka ödemelerini daha geçen ayın sonunda yaptı bence sorununuzu detaylı anlatın yardımcı olurlar.

Hocam ödeme yaptılar. Ama arkadaşların dediği gibi gecikme oluyordu.

anladım hocam dediğim gibi hala dashboard anasayfasında paymet process : 100 dolar yazıyor... önümüzdeki hafta içindede gelmezse detaylı bi talep açacağım teşekkürler

Banka Ödemeler yirmibeşinden sonra oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri