Zoomin.TV Mart Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Bu ay biraz gecikti gibi ödeme tarihi fazla sarkmaz inşallah.

Geçen ay 18inde kesinleşmişti. Tam 13 gün gecikme oldu geçen aya göre , aslında [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] bizi bu konuda bilgilendirse iyi olur.

Geçen ay 18inde kesinleşmişti. Tam 13 gün gecikme oldu geçen aya göre , aslında [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] bizi bu konuda bilgilendirse iyi olur.

Arkadaşlar ben foruma çok sık girmiyorum. Bazı durumarda eklenti ve alıntı mailleri geliyor, zaman kısıtlılığı nedeniyle bakamıyorum. Bazı durumlarda ise girip, kendi kategorimizde yeni birşey varmı bakıp çıkıyorum. Kendi forum sitemizde ve sosyal medyalarımızda bu konu üzerinde konuşuluyor. Yani ben zaman nedeniyle öncelikli yerlerde bu durum hakkında konuşuyorum.

Bizi doğru yerlerden takip ederseniz hakkımızda herşeyi vaktinde öğrenirsiniz.

Saygılarımla

Arkadaşlar ben foruma çok sık girmiyorum. Bazı durumarda eklenti ve alıntı mailleri geliyor, zaman kısıtlılığı nedeniyle bakamıyorum. Bazı durumlarda ise girip, kendi kategorimizde yeni birşey varmı bakıp çıkıyorum. Kendi forum sitemizde ve sosyal medyalarımızda bu konu üzerinde konuşuluyor. Yani ben zaman nedeniyle öncelikli yerlerde bu durum hakkında konuşuyorum.

Saygılarımla

Hocam bu açıklamayı yazana kadar keşke , sorunun cevabını yazsaydınız.

Ben bazı durumları sizi kendi forumunuzdan da takip ediyorum zaten lakin konuyla alakalı yazılan hiçbir şey göremedim ya da bulamadım.
Ara ara Ferdi Beye de soruyorum ama tam olarak net bir cevap alabilmiş değilim.Sizin artık daha üst yetkili kim ise onunla görüşüp , konu hakkında mutlaka bilgi edinmiş olduğunuzu düşündüğüm için buradan doğru konu altında etiketleyip sordum.

Daha çok ilgilenilmesi,daha sağlıklı ve sık cevaplar verilmesi adına kendi forumunuzun olması çok güzel.Ama burası da bir alışkanlık , şahsen ben sizinle bu forum sayesinde tanıştım ve ağınıza katıldım.Sanıyorum ki ağınıza bu forum aracılığıyla katılan kişi sayısı da epey fazladır. O yüzden her sorulan soruya olmasa da , geçen aya göre yaşanan 13 günlük gecikme için 1 kereye mahsus olarak burada da açıklama yapmanız daha doğru olur gibime geliyor.

Saygılarımla

Burasi yanlis yermi hocam????

Sizin ilk zamanlariniza biliriz bu forumda. Suraya iki kelime yazmak yerine su yazdiginiz yaziya bakin.

Saygilar.

Hocam bu açıklamayı yazana kadar keşke , sorunun cevabını yazsaydınız.

Ben bazı durumları sizi kendi forumunuzdan da takip ediyorum zaten lakin konuyla alakalı yazılan hiçbir şey göremedim ya da bulamadım.
Ara ara Ferdi Beye de soruyorum ama tam olarak net bir cevap alabilmiş değilim.Sizin artık daha üst yetkili kim ise onunla görüşüp , konu hakkında mutlaka bilgi edinmiş olduğunuzu düşündüğüm için buradan doğru konu altında etiketleyip sordum.

Daha çok ilgilenilmesi,daha sağlıklı ve sık cevaplar verilmesi adına kendi forumunuzun olması çok güzel.Ama burası da bir alışkanlık , şahsen ben sizinle bu forum sayesinde tanıştım ve ağınıza katıldım.Sanıyorum ki ağınıza bu forum aracılığıyla katılan kişi sayısı da epey fazladır. O yüzden her sorulan soruya olmasa da , geçen aya göre yaşanan 13 günlük gecikme için 1 kereye mahsus olarak burada da açıklama yapmanız daha doğru olur gibime geliyor.

Herhangi bir problem söz konusu değil. Olsaydı, önemli bi durum olsaydı bilgisini verirdim. Bu konuyu konuşma zamanım olmadı ancak benim tahminlerim, bazı elemanları yeni yeni iş başı yapıyor zoominde. Bundan dolayı olabilir gecikmeler. Bu gün mail attım neden bukadar gecikti diye, net bilgiyi bir kaç güne duyururuz.

[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION]
Benim ilk günlerimi bilirdin öyle mi ?

Bak kardeşim benim vaktim zamanım kısıtlı. Ben burda bir bilgi verdiğimde, yardım ettiğimde, Networkle ilgili bir duyuru yaptığımda.!!!!

Ya gövde gözterisi diyorlar ya REKLAM diyorlar yada konuyu siliyorsunuz.!!!! Pardon ama sen ne biliyorsunda konuşuyorsun ???

Ya önemli bir duyuru yaptım, BAZI uyeler değilde bu forumda diye kelime kullanmışım diye konu silindi yaw, uyarmak nerde düzenlemek nerde :) sizin işiniz ne ?
sen önce forumdaki göreviyin amacını ögren sonra bana akıl ver olurmu.! senden tek ricam hatta herkesden tek ricam var.

Uzatmayın lütfen, zamanım yok cevap verecek vaktim yok.

Ben sizin kardesiniz falan deyilim. Madem zamaniniz kisitli buraya gelipte istdiginizi yazabiliyorsunuz ama? Bu nasil bir kisitli zamandir?
Ben birtek konunu bile silmedim. Uslubunuza dikkat edin !! de demek ben ne biliyorum???
Bana isimi siz ogretecek deyilsiniz.
Icinizde en kucuk bir iyi niyet olsa burasi yanlis yerde demek yerine suraya 2 satir yazi yazardiniz.

Ben sizin kardesiniz falan deyilim. Madem zamaniniz kisitli buraya gelipte istdiginizi yazabiliyorsunuz ama? Bu nasil bir kisitli zamandir?
Ben birtek konunu bile silmedim. Uslubunuza dikkat edin !! de demek ben ne biliyorum???
Bana isimi siz ogretecek deyilsiniz.
Icinizde en kucuk bir iyi niyet olsa burasi yanlis yerde demek yerine suraya 2 satir yazi yazardiniz.

Müsümanlar kardeştir. :) kötü niyetle dememiştim.
İstediğimi yazmıyorum, sadece alıntılara ve etiketlere cevap veriyorum yani bu kısıtlı zaman içinde yine değer veriyorum.
Sen silmedin ama silenler oldu, ne biliyorsun dedim ya bak işte bunu bilmiyorsun.!
Uslubumu bozmadım, ama siz biraz gerildiniz bence sakin olun.
Siz bana öğretmeye kalkıyorsunuz ama ? Ne yazacağımı, nere doğru nere yanlış sizden mi öğrenecğim ? burası yanlış yer demedim sadece vakit olmadığı için öncelikli yer olarak kendi resmi bağlantılarımızda duyuruyoruz ve bunu 2-3 ay önce yine duyurmuştum. " Arkadaşlar zaman ve vakit yüzünden öncelikli kendi formumuzda duyuru yapacağız bizi ordan takip etmeniz hızlı öğrenmenize fayda gibisinden, bakın bundanda haberiniz yok.!

Ben art niyetliyim :) peki bana söylermisin şuan ki bu durumda benim karimi ? bence siz iyi niyetli olsaydınız konuya bu şekilde hiç bulaşmazdınız ve hala konuyu kapatma şansınız var.

saygılar

Hocam bu forumun adminleri, yoneticileri bile insanlara insan gibi cevap verirken sizin konusmalarinizda bir tuhaflik animsiyorum.
""" Once soyeliceni soyle eyer cok tepki alirsam hop geri cark et."" Sizin herzamanki yaptiginiz taktik bu.Kusura bakmayin ama gercek bu.
Benimde sizde kanallarim var. Ama kanallar var diye elinizi opecek deyiliz.
"" Bizi doğru yerlerden takip ederseniz hakkımızda herşeyi vaktinde öğrenirsiniz."" Bu cumleyi fransizcaya-ingilizceyede cevirsem anlami deyismiyor.
Neyse uzatip konunun anlamini bozmayalim.

Sayın [MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] moderatörüm.
Sizin bu forumdaki moderatörlükten başka dışarıda uğraştığınız iş var mı acaba_?

Ticket açıp mayıs ilk haftası içerisinde kesinleşeceği bilgisini aldım. Bu hafta da kesinleşmezse bir şablon oluşturup paranın akıbeti hakkında endişeye düştüğümüzü içeren birer ticket gönderelim arkadaşlar.

Ticket açıp mayıs ilk haftası içerisinde kesinleşeceği bilgisini aldım. Bu hafta da kesinleşmezse bir şablon oluşturup paranın akıbeti hakkında endişeye düştüğümüzü içeren birer ticket gönderelim arkadaşlar.

Gerek yok bekleyelim gönderirler zaten )

Tapatalk

Sonunda panele düştü ödeme miktarları.Herkese hayırlı olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri