Zoomin.Tv Network

bayburt16

Kayıtlı Üye
Zoomin.Tv Network

Site: Zoomin.TV Corporate Website

Başvuru Sitesi: Zoomin.TV Corporate Website – Become a partner

Soru Sormak İçin: [email protected]

Kesintisi: %20'dir.

Kendi Dashboard Paneli vardır. İstatistiklerinizi Takip Edebilirsiniz
Dashboarda kayıt olmak için size e-mail gelicektir

Ödeme Seçenekleri ve Limitleri:

Paypal: 1 $
Western Union: 150 $
Banka: 150 $

Ödeme Tarihleri:

Paypal Ayın 10'u
Western Union Ayın 15'i
Banka Ayın 15'i

Bu verdiğim tarihlerdende önce ödeme yapılabiliyor.

Örnek: Şubat ayı kazancınızı Nisanın 10'unda alırsınız

Ne Tür İçerik İstiyorlar:

Haber: Uluslararası ve ulusal haber

Spor: Futbol, Motor Sporları, Basketbol, Bisiklet, Extreme Sporlar

Eğlence: Kültür, Müzik, Film, Oyun

Yaşam: Seyahat, Moda, Gıda

Olağandışı: Komik, İlginç, Garip

Özel İlgi Alanı: Finans, Bilim, Teknoloji vs.

Partnerlik Şartları:

30 Günde En Az 9 Bin Views

Kaliteli ve Özgün İçerik

Telif Hakkı İhtarı ve Telif Hakkı Olmayan İçerikler.

Eğer Telif Hakkı Olan İçerik Yüklerseniz Partnerden Atılırsınız

Uyarı: 2. Telifi Yedikten Sonra Partnerden Atılırsınız.

30 Günde En Az 9 Bin Views demişsiniz.eskiden 6k izlenme isteniyordu,bikaç gün önce etcnin konusunda 8k oldugu yazılmıştı.şimdide 9kya mı çıktı?

bu zoomine kalmış birşey creative gibi değil

1 telifte uyarı alıp,ondan sonra takip ediliyor ve 2.telifde atıyorlar sanırım.etcnin konusundan bunu anlamıştım ben en azından :)

evet arkadaşlar yazmış konuyada ekliyorum hemen

---------- Mesaj saat 20:08:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:04 civarında gönderildi. ----------

Creative Nation'da tek telifte atması kendi kuralları gereğidir. :) tek telif alınca 15-20 gün telifi kaldırtmanız beklenir. Kaldıramazsanız partnerlikten çıkartılır.

eminmisiniz benım 15 gün beklemediler 5 gün sonra atıldım ve diyer bir kanalımda telif gelmeden sanırım tespit ettiler attıkları gün akşam telif geldi ???

---------- Mesaj saat 20:08:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:08:03 civarında gönderildi. ----------

ayrıyetten creative nın neden teliften attıgınıda diyer konumda açıklamıştım

evet arkadaşlar yazmış konuyada ekliyorum hemen

---------- Mesaj saat 20:08:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:04 civarında gönderildi. ----------

eminmisiniz benım 15 gün beklemediler 5 gün sonra atıldım ve diyer bir kanalımda telif gelmeden sanırım tespit ettiler attıkları gün akşam telif geldi ???

Telif geldiğinde kanalınızın incelenir. Eğer dizi veya telifin gerçek olduğu belli. Diğer videoalrda benzer videolarsa bu kanal için 15 gün beklemenin anlamaı yoktur diğer videolarda. Heran ihtar alabilir olduğu için erken çıkartma yapmış olabilirler. Diğer konu ise tesadüf diye düşünüyorum.

Creative Nation'da tek telifte atması kendi kuralları gereğidir. :) tek telif alınca 15-20 gün telifi kaldırtmanız beklenir. Kaldıramazsanız partnerlikten çıkartılır.

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] nında söyledigi gibi 15-20 gün bekletme olayı yok hocam.daha önce sanada skypeda yazmıştım hatırlarsın belki.1 telif yedi kanalım ama hala atılmadı demiştim telif yedigimde ve 4 gün sonra atılmıştı.yani 5-6 gün süre tanınıyor olabilir ama öyle 15-20 gün degil...

---------- Mesaj saat 21:14:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:13:40 civarında gönderildi. ----------

etc yi bilemicem ama sitesinde 9 k yazıyor evet

o zaman belki etc konusunda 8k yazmıştı yanlışlıkla belkide sonradan degişti.malum,bu aralar partnerler şartları degiştiriyor sıksık :)

edit..

Son düzenleme:
Herkez yeni bir partner arayisinda :) allah hepimize kolaylik versin

Zoomin'in güncel alım şartları nasıl acaba arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri