Zoomin.tv Nisan Ayının Kazançlarını Alabilirmiyim ?

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır zoomin'den nisan ayının kazançlarını bekliyorum ha yarın ha diğer gün derken haziranın sonuna geldik mayıs ayı kazançları kesinleşti.
Kanalım nisan ayının kazançları kesinleştikten sonra 3 teliften kapandı yani mayıs ayının sonlarına doğru beklediğim gibi block yemiş ama sanırım nisan ayının kazançları mayısa aktarılmış. Mayısta block yediğine göre bizim paralar uçtu mu ? yoksa alırmıyım ?

lYV5bp.png

walla yanlış anlamayın ama paypalla parayı tıkır tıkıralmak warken neden macera aradıgınızı anlayamıyorum
büyük gecmiş olsun

nisan kazancını bu zamana kadar alman gerekirdir ilk defa görüyorum böyle bir durumu nasıl mayıs ayına aktarılmış ödemen western unionun kötü tarafı ::(

Son düzenleme:
walla yanlış anlamayın ama paypalla parayı tıkır tıkıralmak warken neden macera aradıgınızı anlayamıyorum
büyük gecmiş olsun

Hocam paypal ülkemde bulunmuyor etc'nın dediğine göre onunda partnerindeki western union ile ödeme alanlar onlarda beklemedeymiş genel olarak daha yatmamış yani.Sorun mayısa aktarılmış sanırım mayısta block gitti paralar galiba :mad:

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] hocam siz daha iyi anlıyorsunuz balance brought forward'ın tam anlamı ne geçen aydan aktarılan para mı ? para eşiği geçmesine rağmen neden geçen aydan mayısa aktarılsın ?

Soğuk su içebilir. Alamazsın malesef hiç bir şekilde ödemeyorlar 2 ay oldu

bende creative de 150 dolar eşigini ilk ay gecememistim ama bloke fln yoktu ikinci ay bloke geldi . ilk ayınkinide ödemediler.onada block yazdılar.mantıksız işler dönuyo. ama paypal yapsaydım alacaktım mesala ilk ayın parasını

Zoominden mesaj gelmiş adeta havalara uçtum :

Hi,

Yes, you will receive April´s earnings on monday.

Best regards,

Salvador

ahmet-kural-halay-cekiyor-dugun-dernek-komik-foto.jpg

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] hocam siz daha iyi anlıyorsunuz balance brought forward'ın tam anlamı ne geçen aydan aktarılan para mı ? para eşiği geçmesine rağmen neden geçen aydan mayısa aktarılsın ?

Önceki aydan kalan kazancın oluyor o.
Para eşiğini geçmişsen aktarmaz. Banka için 150 USD. O kısmın resmini tamamiyle atabilir misin ? Bir de partnere giriş gününü söylersen çözümü buluruz hemen.

Para yatmadan yeni ay kesinleştiği için tüm paranı son aya aktarmış gibi gözüküyor ama öyle bir durum yok. O panelin bir hatası gibi düşün. Mayısa bloke kondu diye Nisan ertelenmez. Yani Nisan'ı ödemezse ortada bir dolandırıcılık vardır diye düşünürüm.
Bu arada Nisan'ı alırsın. %99

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri