Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde henüz yansımadı 2-3-4 yansır bikaç gün içinde.ama zaten kazanç kısmı yansımış
Durum herkeste aynı veriler youtube analyticsden çekiliiyor
Youtube analytics e girin daha sonra reklam performansına tıklayın tarihsel olarak bakmaya tıklayın aynı bilgileri burdada görebilirsiniz.
Durum herkeste aynı veriler youtube analyticsden çekiliiyor
Youtube analytics e girin daha sonra reklam performansına tıklayın tarihsel olarak bakmaya tıklayın aynı bilgileri burdada görebilirsiniz.
Sağolun hocam bilgilendirdiğini için. Rahatladım valla.
---------- Mesaj saat 10:58:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:56:46 civarında gönderildi. ----------
Hocam acaba bu şubat ayının ödemelerini zoomin.tv ne zaman öder?
Nisan 10 gibi ödemeniz yapılır
kazanç yansımışya yetmez mibende de aynı, kazanç gözüküp oynatma sayısı arkadan geliyor
[MENTION=5556]Hidra[/MENTION]
Zoomin.tv panelinde ki analizler ile youtube analizi aynıdır. Analiz Youtube den alındığı için o hangi günü yansıtır ise burda bunu görürsünüz. Sorun yok bir kaç gün içinde yansır kazançlar. Görüntülemeler olmasına rağmen kazançları göztermeye bilir.
Şubat kazancınızı, Paypal için Nisan 1-8 günleri Banka için ise 13-15 Günlerinde hesabınıza geçmiş olur.
Hocam belirttiğim gibi partnerde yeniyim bir sorun mu oldu acaba diye telaşa kapıldım.
En az 5 hafta geçmesi gerekiyor diye okumuştum.hocam geçen ay partner olan kanal bu ay içi ödeme alabiliyormu
En az 5 ay geçmesi gerekiyor diye okumuştum.
5 Hafta hocam o. Siz yanlış okumuşsunuz.
hocam geçen ay partner olan kanal bu ay içi ödeme alabiliyormu
sanırım anladığım kadarıyla adsens kazançları kesinleştikten sonra ödemeler partner şirketlerine devrediliyor.partner şirketleride bizlere ödeme yapıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.