Zoomin.Tv'den İçimi Rahatlatan Mail

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Hayır başvuramazsınız. sistemimiz hata verecektir. Sistemin yanılgısı olabiliyor başımıza geldi ama yt red ediyor bukezde, zaten başka bir ağda diye

hocam benim çok iyi bi kanalım var aweden çıkma istediği gönderdim 10 günü geçti hala çıkarmadılar iptal de etmemişler 30 gün oluncamı cıkıyor veya başka bi çaresi yokmu

Hocam diyorum bu seferde etc yi rahatsız etmeden başka şekilde cevap alim, ama her yerdesin :D Tebrik ediyorum,

Hocam Zoominin Ocak ayı kazançları Dasboarda yansıdımı. Bende hareketlilik yokta.

Henüz yansımadı, 15 diye aklımda kalmış benim ama yanıldım sanırım ama şuan henüz netleşen yok

---------- Mesaj saat 04:08:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:07:29 civarında gönderildi. ----------

hocam benim çok iyi bi kanalım var aweden çıkma istediği gönderdim 10 günü geçti hala çıkarmadılar iptal de etmemişler 30 gün oluncamı cıkıyor veya başka bi çaresi yokmu

30 gün cevap vermezler ise evet otomatik çıkarsın, bol bol çıkma talebinde bulunmak

ben küfür etmiştim hemen çıkardılar hatta baya uzun bir mail geldi memnun kalmadığınız için üzgünüz filan diye :D

Henüz yansımadı, 15 diye aklımda kalmış benim ama yanıldım sanırım ama şuan henüz netleşen yok

---------- Mesaj saat 04:08:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:07:29 civarında gönderildi. ----------

30 gün cevap vermezler ise evet otomatik çıkarsın, bol bol çıkma talebinde bulunmak

ean7RO.jpg

resimde görüldüğü gibi 10 gün oldu hocam inş bırakırlarda adam akıllı bi partnere girerim

eger olumlu yada olumsuz bi cevap gelmezse 30 gün sonra otomatik olarak çıkarılıyorsun.başka bi çareside ek olarak şu formu doldurmanızdır :

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDhLTERPOXhRaktFcmVqektBQ1NoSlE6MQ#gid=0

o formu bi kere doldurdum onada geri dönüş yapmadılar

ben küfür etmiştim hemen çıkardılar hatta baya uzun bir mail geldi memnun kalmadığınız için üzgünüz filan diye :D

en son çare onu düşünebilirim :D :D

birde içerde ciddi bi miktar olmaya başladı çıkartırsalar bunlardan mı alıcam içerdeki parayı

ean7RO.jpg

resimde görüldüğü gibi 10 gün oldu hocam inş bırakırlarda adam akıllı bi partnere girerim

birde içerde ciddi bi miktar olmaya başladı çıkartırsalar bunlardan mı alıcam içerdeki parayı

öyle küfürlü filan olmasada bende kavga ettigimde attılar aweden kanalımı :) günlük ortalama 2k izlenmesi olan bi haber kanalım 3 ay orada kaldı,1 kuruş dahi alamadım.çıkmak için ugraştım,yüzlerce mesaj attım filan derken atmadılar.youtube panelinden talepde ettim çıkmayı,en sonunda ya beni atarsınız partnerden yada bende kanaldaki videoları silerim.siz bana kazandırmıyorsanız (kazanç panelim 3 aylık agda kaldıgım süre içinde hiç açılmamıştı) bende size kazandırmam dedim işte bildiginiz tehdit ettim.sabah bi kalktım adamlar direk atmış partnerden.anladıgım tek şey şu;bu adamlar güzel laflardan anlamıyorlar :)

ean7RO.jpg

Ödeme taleb ettiğinizde evet Awe ödeyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri