Zoomin.Tv'e Geçtikten Sonra

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Bekleyeceğim dostum. Gelecek ayın 10'undan önce her şey belli olacak. 200-300 dolar arası kazanç sağlayınca çıkadabilirim. Sınırı geçip acaba para yatacak mı diye bakmak için. Ama eğer verirse parayı daha adsenseye dönmem bu kanal ile. Kesinlikle adsense hak ettiğim parayı vermiyor.

Hepsi var merak etmeyin. Teşekkürler öneri için :) Ayrıca hiç bir değişiklik yapmıyorum videolarım da kanala video da atmıyorum. Çünkü herkese adsense ile partner kazançları arasında ki farkı göstermeye çalışıyorum

Aralık ayı olsa 3 kat fazla verirdi zoomintv.

Bende çoklu reklam ile bgbg 2 nin altına düşmüyordu Türkiye izlenimi içinn, Arkadaşta da Amerikan izlenimi uzun video bgbg 5 civarıydı. Çoklu reklam ile...

Bende çoklu reklam ile bgbg 2 nin altına düşmüyordu Türkiye izlenimi içinn, Arkadaşta da Amerikan izlenimi uzun video bgbg 5 civarıydı. Çoklu reklam ile...

O yılbaşından önceydi. Eskiden adsense'de bgbg 5 tl idi. Birden 0.75 tl ye düştü. Şimdi 1 tl'ye yakın. Ama partnerde 2.5 tl şuan bgbg. Yılbaşından önce partnerde olsam bgbg 10 tl ye yakın olurdu heralde.

O yılbaşından önceydi. Eskiden adsense'de bgbg 5 tl idi. Birden 0.75 tl ye düştü. Şimdi 1 tl'ye yakın. Ama partnerde 2.5 tl şuan bgbg. Yılbaşından önce partnerde olsam bgbg 10 tl ye yakın olurdu heralde.

Ha doğru ben o olayı unutmuşum

kardeşim ben bakıyorum paranı alırsın inş

hocam takipteyim.bende bu aralar partnere geçmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar sizi son kez rahatsız ediyorum. Buda dünün kazancı. Ben 2 kat farka ulaştım. Çünkü asıl ortalamam 25 dolar değil 22 dolar falandı. Ben yine yüksek olanları seçtim. Şuan ise resimdeki gibi tam 2 kat fark yakaladım.
Yani 22 dolar 50 tl desek. 43.75 dolar 100 tl eder. Yani tam 2 kat para kazanıyorum artık. Ödeme konusunda sıkıntı olacağını da sanmıyorum. Yani düşünen arkadaşlar bence direk geçsin. Zoomin'e geçecek varsa kesinlikle öneririm.

xVV6MZ.png

Takipteyim kardeşim bende bol kazançlar :) inşallah paranı paramızı alırız ne partnerlerde ne adsensede kalmaz

Arkadaşlar sizi son kez rahatsız ediyorum. Buda dünün kazancı. Ben 2 kat farka ulaştım. Çünkü asıl ortalamam 25 dolar değil 22 dolar falandı. Ben yine yüksek olanları seçtim. Şuan ise resimdeki gibi tam 2 kat fark yakaladım.
Yani 22 dolar 50 tl desek. 43.75 dolar 100 tl eder. Yani tam 2 kat para kazanıyorum artık. Ödeme konusunda sıkıntı olacağını da sanmıyorum. Yani düşünen arkadaşlar bence direk geçsin. Zoomin'e geçecek varsa kesinlikle öneririm.

xVV6MZ.png

Teşekkürler ilgilenip bilgilendirdiğiniz için. Daha çok kazanırsınız umarım. :)

zoom gerçekten iyi kazandırıyor. Daha önce bulunmuştum. Kanal kapandı ondan sonra da yeni kanal bağlayamadık. :(

Bana teklif gönderdiler hangi kanal oldugunu unuttum :D kanalımın birisine başvurdum bende :)

Hocam bende yeni bir kanal açtım biraz sinema filmi attım acaba kaç izlenim kaç abone gerekir başvurmam için ?

Valla hocam onu bilmiyorum da farklı farklı partnerlerden kanallarıma teklif geliyor hangisi hangisinde bilmiyorum bile :) Partner için birini seçtim ona başvurdum işte. 500 üzeri aboneli ve 500.000 den fazla izlenim var

Türkiyede Türkçe özgün oyun videoları için en karlısı partnerlikmi _ adsensemi?

Partner olarak da oyun için en iyisi zoomin tvmi?

Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim hocam.

Bir kanalım var 3.000 aboneli ve totalde 800k izlenimli. Alt kanal olduğu için diğer kanallarım yüzünden ileride para kazanması gitmesin istiyorum. Partnere geçmemi önerir misiniz ? Kazancım düşer mi ? Geçen ay günlük 300 lira bırakıyordu bu ay günlük 100 lira bırakıyor. Önemli bir kanal benim için.

Bir kanalım var 3.000 aboneli ve totalde 800k izlenimli. Alt kanal olduğu için diğer kanallarım yüzünden ileride para kazanması gitmesin istiyorum. Partnere geçmemi önerir misiniz ? Kazancım düşer mi ? Geçen ay günlük 300 lira bırakıyordu bu ay günlük 100 lira bırakıyor. Önemli bir kanal benim için.

Ben ödemelerimi almadan kimseye bir şey öneremem. Ama kazancının en az 150 lira olacağına eminim tabi benim ki gibi dizi kanalı ise. Diğer kanal türleri içinde bir şey diyemem. Ama şunu diyeyim. Asla daha düşük olmaz. Emin olun daha yüksek olur. Bana bakın 22-23 dolar kazanırken dün 43 dolar kazandım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri