ZoominTv Blok Hakkında?

Kanıtsız sebebler laf kalabalıgından baska bişey yapmaz kanımca.Kanalın kapansada ödeme yapan partnerler var.Savunulacak elle tutulur birşeyi yok bahsettiğiniz partnerlerin anca 50-100 tl aylık kazancı varsa kanalının bu tip kalitesiz, orta sınıf partnerlere sokmak gerekiyor.Onları bile ödediği aşikar.

bahsettigim sahsiyetin bu forumda bugune kadar bos konusmadigini hepiniz biliyorsunuz ayrica kendisini forum disinda sahsi olarak taniyorum ne sanalda nede gercek hayatinda bos konusan insan degildir. Lütfen konuyu kisilere yonlendirmeyelim ben arkadasin sorusuna cevap verdim gider bakar aciklamalari begenir yada begenmez o kisiye kalmis birsey degilmi sonucta. cikis yapmak zorundayim lütfen alinti falan yapmayin.

ama su bir gercek etc nin lafinin gectigi her yerde bir gerginlik cikartiyorsunuz yazik gunahtir....

iyi forumlar dilerim herkese

İsteğini kabul ettiremeyince kendi kendine gerginleşiyorsun malesef.

Araştırma yapmadan ezbere konuşanlardan pek haz etmem.

Benim bilgilerim.

Foruma yeni uye olabilirim yada siz benden once uye olmus olabilirsiniz. Bu beni bilgisiz sizide bilgili yapmaz.

Bende cahil insanlardan pek hazetmem

İsteğini kabul ettiremeyince kendi kendine gerginleşiyorsun malesef.

ben birsey kabul ettirmeye calismiyorum yanliz :) ayrica gergin olan ben degilim sizlersiniz bu farkida anlayalim ben size diyorum geriliyorsunuz diye konuyu uzatmamalisiniz bence alt tarafi forum arkadasimizin sorusunu cevapladim

Biz bilgiliyiz biz önce üye olduğumuz için değil yaşayarak tecrübe ettiğimiz için bilgiliyiz. Herkes kendi çıkarı için birilerini kandırdı ama artık kimse yemiyor maalesef :)

neye göre blok konduguda belli degil.zoomin,mn,creativedeki kanallara bakıyordum.kapanan kanala biri ödeme yapmış,digeri yapmamış.telifli kanala biri ödeme yapmış digeri yapmamış.deneme amacıyla creative de bi yabancı tv show kanalım vardı,ona ödeme yapılacak görünüyor ama digerlerindeki vine kanallarıma bloke gelmiş.resmen rastgele bloke koyuyorlar bence.7-8 aydır ödeme aldıgım haber içerikli kanala bloke konmuş,ne kapanma var ne bişey.partnerlerde para kazandıgımızda sevinemiyoruz,kazandıkdan sonra bide acaba alabilecekmiyiz diye kara kara düşünüyoruz.

neye göre blok konduguda belli degil.zoomin,mn,creativedeki kanallara bakıyordum.kapanan kanala biri ödeme yapmış,digeri yapmamış.telifli kanala biri ödeme yapmış digeri yapmamış.deneme amacıyla creative de bi yabancı tv show kanalım vardı,ona ödeme yapılacak görünüyor ama digerlerindeki vine kanallarıma bloke gelmiş.resmen rastgele bloke koyuyorlar bence.7-8 aydır ödeme aldıgım haber içerikli kanala bloke konmuş,ne kapanma var ne bişey.partnerlerde para kazandıgımızda sevinemiyoruz,kazandıkdan sonra bide acaba alabilecekmiyiz diye kara kara düşünüyoruz.

Bloke konulan ödemelerin miktarı neydi?

Bloke konulan ödemelerin miktarı neydi?

mnde 0 kazancı olan kanala dahi bloke geldi,zoominde ise 3$ ile 600$ arasında blokelerim var.digerlerindede 100$ civarında blokelerim var,kanal başı.ama kanalların hepsinde sorun yok yani ödeme yapılacak denen,bloke konmayanlarda var bu partnerlerin hepsinde.mesela zoomin,7-8 aydır ödeme yaptıgı sorunsuz haber kanalına bloke koydu ama 2 aylık haber kanalıma ödeme yapılacak görünüyordu son baktıgımda.mnde zaten 2 kanala bloke geldi yanlış hatırlamıyorsam.birisinde dedigim gibi 0$ kazanç var,digerindede 3$ mıydı ne.deneme için ilk açtıgım kanallardı.daha öncede belirttigim gibi,bloke olan ödemelerde kesinlikle miktarla alakalı bişey oldugunu düşünmüyorum.

googlenin bloke koyduguda yalan. Quiz, Life, RPM , Adsense deki telifli cizgi filmi kanallarin parasini 4 aydir düzenli aliyorum. Zoomin ve zoomine bagli networkler ise telifsiz kanallarimin kazanci blokluyor.

Neden bu bloke isinin altinda hep bir sekilde zoomin var? Birgün cikar kokusu ortaya hep beraber görecegiz.

Bu anlatana baglidir biraz. Kimisi anlatir orda yasamis gibi olursun kimisi anlatir hayalini bile kuramazsin, ayni zamanda dinleyende onemlidir. Kimisi dinler anlamaz kimisi leb demeden leblebiyi anlar.

Mevlananin bir sozu vardir. Konuyu o sozle kapatmak istiyorum
agzi laf yapabilen forumlarda laf yetistiren birisi degilim gorunen o ki zaten siz hakli cikacaksiniz :)

Ne kadar anlatirsan anlat ve ne kadar bilirsen bil senin bildigin karsindakinin anladigi kadardir.

aysegul1990 senin adin aysegul mu sen aysegulsen bende kolumu kesicem :D :D

googlenin bloke koyduguda yalan. Quiz, Life, RPM , Adsense deki telifli cizgi filmi kanallarin parasini 4 aydir düzenli aliyorum. Zoomin ve zoomine bagli networkler ise telifsiz kanallarimin kazanci blokluyor.

Neden bu bloke isinin altinda hep bir sekilde zoomin var? Birgün cikar kokusu ortaya hep beraber görecegiz.

Aynen bak bunu bende farkettim mn zaten onun altbayisiydi partner kurdu creativeylede aralarında bişeyler var bi ara creativenin ödemesini zoomin yapmıştı bundan sonra zoomine yakın olan firmalardan uzak durun arkadaşlar.

Aynen bak bunu bende farkettim mn zaten onun altbayisiydi partner kurdu creativeylede aralarında bişeyler var bi ara creativenin ödemesini zoomin yapmıştı bundan sonra zoomine yakın olan firmalardan uzak durun arkadaşlar.

Evet bak Music Nationu unuttum. Zoomine bagli ne varsa uzak durmak lazim. Şansını zorlamanın da bir anlamı yok.

Foruma yeni uye olabilirim yada siz benden once uye olmus olabilirsiniz. Bu beni bilgisiz sizide bilgili yapmaz.

Bende cahil insanlardan pek hazetmem

Bunu yazma sebebim siz daha yeni üyesiniz ben daha çok biliyorum diye yazmadım. Sizin söylediğiniz " forumlarda laf yetiştiren biri değilim" sözünüz üzerine yazdım. Ne zaman üye olmuşum ve kaç mesaj atmışım görün diye.

Lakin "İstanbul" konusunu zoomin network hakkında sizden daha tecrübeli biri olduğum için yazdım.

Umarım aralarındaki farkı anlayabilmişsinizdir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri