Abi 15 kasım cuma günü yani dün yazmışım 1. si, ayrıca sizle hiçbir sıkıntı olmadığını hatta gayet güzel ilgilendiğinizi, sıkıntının bende veya kanalda olduğunu ( benim şanssızlığım diyerek ) belirtmişim 2.si, skype'de de sizce napmalıyım, başlayalı 15 20 gün oldu fakat izlenime oranla çok düşük kazançlar yükselir mi diye yazmışım ( okumadığınız için görmediniz ) ve daha önce de kendiniz de senin kazançlar gerçekten düşük, daha yüksek olması gerekir demiştiniz, yani ben aceleye getirmiyorum yada oldu bittici değilim bildireyim buda 3. sü. Bir günde yüzlerce kişiyle konuşup laf anlattığınızı bildiğimden sinirinizi buna veriyorum. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler.
sinir degil kardesim ne siniri
bak karsilik vermisim sorunuza
mesele sinir degil yanlis anlasilmisim ama bir firmaya 2-3 gundur ulasamiyorum derhal cikmak istiyorum diye herkese acik bir yerde yazarsaniz bu firma icin alakasiz oldugu icin sizede resmi bir sekilde bilgi verdim. yoksa skypeden yada ozelden veya mail yolu ile iletisim kursaydiniz size karsi daha samimi davrandigimi gorurdunuz.
ilk 15 de diyorsunuz bugun ayin 16 si ama konu sizin ban ayazmaniz 2-3 gun ulasamamaniz yeri gelecek olacakda bunlar 2-3 gun degil 3-5 gun skypeden ulasamayacaksiniz maillerinize cevap alamaycaksiniz.
Zoomin.TV benim ustum cok buyuk bir firma mail atin kac gunde donuyorlar ?
yani sinir degil ama ben 2-3 gundur ulasamiyorum derhal cikmak istiyorum gibi kelimelerine karsi sinirli degil resmi birsekilde yaklastim.
kimin kullanici adi forumda nedir.
skypede kilerin kanal isimleri nedir
inannin bunu bilmem mumkun degil gunde 30-40 kanal geliyor 30-40 kanal gidiyor onay aliyor red aliyor yani hangi kanal kimin ismiyle yada kullanici adiyla bilmem mumkun degil bu yuzden sizle yasanan konusmayi forumdaki kullanici adiniz ile bilmem hatirlamam imkansiz.
bu yuzden sinirli degil
Memnun degilseniz bu sizin en dogal hakkiniz cikmak.!
Benim ticari anlayisimda musteri kaybi diye birsey yoktur.
Gitmek isteyeninde kalmak isteyeninde cani sagolsun
Musteri memnuniyeti neyi gerektiriyorsa o sekilde hizmet verilir.
simdi kizginlik kirginlik yok agimdan cikdiginda da sorularini sorabilirsin hic cekinmeden maksat sizin isteginizin yerine gelmesi.