Zoomlu Tam Ekran Dünya Engeli Geçene 10k İzlenim ile alan partner söyleyeceğim

astegmen

Yasaklanmış
Zoomlu Tam Ekran Dünya Engeli Geçene 10k İzlenim ile alan spam partner söyleyeceğim..( Partner Quiz gibidir.) Quizden kastım 2015 deki gibi kanal alımı basittir..Ödeme alınmıştır...

Son düzenleme:
1. Kapanan kanalı ödeme var mı?
2. Vds verebilirsen test edebilirim.

zor bulursun, cropla tam ekran geçme, ben 2 yıl cropla engel geçtim, 2016 nın sonlarına doğru fixlenince videoyapa geçtim, her içerikte cropla engel geçmek imkansız şuan

tam ekran dünya engeli geçebilenin spam partnere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum :)

kapalıya falan ödeme yapıyor mu?

oranlar nedir?

daha kapanan olmadı kardeş ama öderler diye düşünüyorum..

---------- Spam Engelliyici 17:15 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

tam ekran dünya engeli geçebilenin spam partnere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum :)

Tam ekran dünya engelini geçen aynı zamanda adasense de ki kapanma olayınıda çözmüş mü oluyor hocam..Söylediğinizden bu çıkıyor..

siz bana pmden denememi istediğiniz içeriği yollayın ben size engel geçilmiş haliyle linkini yollayayayım.Ama burda su soru ortaya cıkıyo ; ya ben engel geçtikten sonra partner diye saçma sapan bir firma verirsen bana neolacak :=)

ben de geçerim sorun olmaz ama geçmemle kaldım bugüne kadar :) hayvan terli anlayacağınız.

Zoomlu geçmek sıkıntı değil ama her içerikte yemiyor o dediğiniz :) Bazı içeriklerde geçersin ama bazılarında geçmez :)

siz bana pmden denememi istediğiniz içeriği yollayın ben size engel geçilmiş haliyle linkini yollayayayım.Ama burda su soru ortaya cıkıyo ; ya ben engel geçtikten sonra partner diye saçma sapan bir firma verirsen bana neolacak :=)

2017 animasyon filmi geçirip linki yollayabilirsin..partner konusunda için rahat olsun..

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:53 ----------

ben de geçerim sorun olmaz ama geçmemle kaldım bugüne kadar :) hayvan terli anlayacağınız.

Sizde bir tane 2017 animasyon filmi geçirip linki atarsanız bakabilirim..

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------

Zoomlu geçmek sıkıntı değil ama her içerikte yemiyor o dediğiniz :) Bazı içeriklerde geçersin ama bazılarında geçmez :)

%90 geçsin oda yeter..

Tam ekran Hd geçiyoruz da noluyor sonuçta bunu yapmak demek kapanma olayını çözmek anlamına gelmiyor,sonuçta yine kapanıyor.

Tam ekran geçenler bana ulaşırsa belki birşeyler yapabiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri