Zuckerberg'ten İslami Mesaj

Her söylenene hele hele bu kişilerin her söylediğine inanmayın bu gibi adamlar sadece çıkarları için bazı şeyleri yapar. Nitekim Bill Gates 1 bu şahıs 2 kendi kurdukları vakıflara bağış yapıp vergi kaçırınlar bunlar sözde yardım yapıyorlar he para yine kendi ceplerine giriyor. o kadar paraları var hala para peşinde adamlar.

Ne olacak facebook'u kullananların yarısından çoğu Müslüman burda çıkıp Müslümanlara hakaret edecek hali yok daha doğrusu biraz sıkar.Müslümanların haklarını koruyacağız demiş İslam dinine hakaret eden o kadar çok sayfa var ki yıllardır kapanmadılar önce onları inceleyip kapatsınlar bizde samimi olduğuna inanalım.

Her ne olursa olsun yalancı gibi ithamlarda bulunmam ben forumdaki kimseye...
Tribüne oynamayı kes varsa bildiğin paylaş burası forum imzanda bu arada saçma ama saygı duyuyorum yine olsun sen de bi insansın sonucta

hakaret etmenizi gerektiren bi duurm yok kes falan ne demek herkes birbirine böyle konuşsa ne olacak? ayrıca senin söylediklerine de sende bi insansın işte diye aşağılamam mı gerekiyo empati yapman için

Her ne olursa olsun yalancı gibi ithamlarda bulunmam ben forumdaki kimseye...
Tribüne oynamayı kes varsa bildiğin paylaş burası forum imzanda bu arada saçma ama saygı duyuyorum yine olsun sen de bi insansın sonucta

Evrim konusundaki gibi ispatla moduna girdin herhalde. İndirdiklerini sen ispatla da görelim belgelerle yalancı kim fitneci kim belli olsun.

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

bu söylediğiniz ırkçı söylemdir şikayet edildiniz.

Eyvallah

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:56 ----------

Bu olay tamamen şovdur. Coca colanin başına Bir Türk(!)ün getirilmesi gibi...Hedef şirin görünmek

hakaret etmenizi gerektiren bi duurm yok kes falan ne demek herkes birbirine böyle konuşsa ne olacak? ayrıca senin söylediklerine de sende bi insansın işte diye aşağılamam mı gerekiyo empati yapman için

Birader benim mesajımda hakaret içeren bir durum söz konusu değil ve alıntı yapılan forum üyesi de siz değilsiniz...Kes= sus konusma anlamında değil zaten orda bırakmak anlamında kullanıldı.
ikili diyaloglardan sıkıldım...
Önüne gelen mesaj alıntılayıp laf sokuyor burda sanki herkes yanlış bi tek o doğru...Yt forumunda konu dışı topiclerde post atmanızın ne anlamı var varsa çözümleriniz forumdaki insanların sorunlarına dair paylaşın...
Sadece din ve geyik konularında post atan arkadaşları anlamak mümkün değil...
" Sen de İnsansın " cümle kalıbı aşağılama aracı değildir.saygı duymamın gerekçesi olarak bunu bildirmişim laf ebeliği yapılmasının bi anlamı yok...
Aşagılama cümlesine bir ornek olarak;
- nerelisin kardesim?
- Çorum.
- Olsun o da insan...

Ya kardeşim bu forumda ne kadar yahudi sever insan varmış adam bişey yazmış hemen yahudileri savunmaya başlamışsınız çok merak ediyorum acaba Filistinli müslümanları hiç bu kadar savundunuz mu

Evrim konusundaki gibi ispatla moduna girdin herhalde. İndirdiklerini sen ispatla da görelim belgelerle yalancı kim fitneci kim belli olsun.

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

Eyvallah

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:56 ----------

Bu olay tamamen şovdur. Coca colanin başına Bir Türk(!)ün getirilmesi gibi...Hedef şirin görünmek

Daha evrimde misin birader sen :) o konu kilitlendi eger tartışmak istiyosan aç konu orda görüşürüz.
Burda hiçbir forum üyesi postlarını gerekçelendirmek ve ispatlamak zorunda değil.İspat edilen şey Sadece senin ırkçı ve ayrımcı dilin...Kusura bakmayın ama baska konularda karşı karşıya geldiğiniz kişilerin her postunu alıntılayınca elinize ne geçiyo ? Yalan söyleme konusunda da "yalan söylemeyi siz bizden daha iyi bilirsiniz" kardesim...
polemik ve kin amacıyla kimse alıntılamasın birbirinin mesajını burda bir bak kim kimi ne amacla alıntılamış.

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

Ya kardeşim bu forumda ne kadar yahudi sever insan varmış adam bişey yazmış hemen yahudileri savunmaya başlamışsınız çok merak ediyorum acaba Filistinli müslümanları hiç bu kadar savundunuz mu

Sizin ateist dediğiniz kafir dediğiniz Kömünistler vb. kişiler Filistin Halk Kurtuluş Cephesini kuranlar bunu biliyormusun kardesim?

Daha evrimde misin birader sen :) o konu kilitlendi eger tartışmak istiyosan aç konu orda görüşürüz.
Burda hiçbirşey forum üyesi postlarını gerekçelendirmek ve ispatlamak zorunda değil.İspat edilmen şey Sadece senin ırkçı ve ayrımcı dilin...Kusura bakmayın ama baska konularda karşı karşıya geldiğiniz kişilerin her postunu alıntılayınca elinize ne geçiyo ? Yalan söyleme konusunda da "yalan söylemeyi siz bizden daha iyi bilirsiniz" kardesim...
polemik ve kin amacıyla kimse alıntılamasın birbirinin mesajını burda bir bak kim kimi ne amacla alıntılamış.

Çamur at izi kalsın diyorsun o zaman iyi forumlar. Sana şimdi flagcı sahte telifci desem ispata gerek yok yani öyle mi .

Ek: o komünist ateist dediklerinin Imana geldigini de biliyorsundur o zaman.yahudilerin saldirmalari Müslüman olmalarini sağladı. Beşer zulmeder Kader adalet eder.

Son düzenleme:
Birader benim mesajımda hakaret içeren bir durum söz konusu değil ve alıntı yapılan forum üyesi de siz değilsiniz...Kes= sus konusma anlamında değil zaten orda bırakmak anlamında kullanıldı.
ikili diyaloglardan sıkıldım...
Önüne gelen mesaj alıntılayıp laf sokuyor burda sanki herkes yanlış bi tek o doğru...Yt forumunda konu dışı topiclerde post atmanızın ne anlamı var varsa çözümleriniz forumdaki insanların sorunlarına dair paylaşın...
Sadece din ve geyik konularında post atan arkadaşları anlamak mümkün değil...
" Sen de İnsansın " cümle kalıbı aşağılama aracı değildir.saygı duymamın gerekçesi olarak bunu bildirmişim laf ebeliği yapılmasının bi anlamı yok...
Aşagılama cümlesine bir ornek olarak;
- nerelisin kardesim?
- Çorum.
- Olsun o da insan...

siz de haklısınız saygı duyuyorum yine de, siz de bi insansın sonucta

Konu YT değil ki yt olsa ispat gerekir ama [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] sen ya da ben burda ucu açık düşüncülerimizden bahsediyoruz...ve görüş bildiriyoruz sen bunu idrak edemiyomusun anlamıyorum birader?
forumda mümkünse görüşmeyelim ya da görüşmek istersen de Ayrımcı dili kullanmadan düzgün bir şekilde görüş benimle ...
Yaşınızın farkındalığına varın artık burası hayatın sadece küçük bir bölümü...Hayatınızın merkezine almayın

Son düzenleme:
Vay be Zükenberge bak sen :D Tamam güzel konuşmuştur falan filandir ama aynı hassasiyeti ülkemizin senelerdir baş belası olan pkk lılara karşıda göstermesi lazım. Terör hangi ülkede varsa o terör yandaşlarının videolarını resimlerini bir şekilde yayından kaldırması lazım. Bu paradan daha kıymetli yardımdır..

Burda hiçbir forum üyesi postlarını gerekçelendirmek ve ispatlamak zorunda değil.İspat edilen şey Sadece senin ırkçı ve ayrımcı dilin...Kusura bakmayın ama baska konularda karşı karşıya geldiğiniz kişilerin her postunu alıntılayınca elinize ne geçiyo ? Yalan söyleme konusunda da "yalan söylemeyi siz bizden daha iyi bilirsiniz" kardesim...

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

Sizin ateist dediğiniz kafir dediğiniz Kömünistler vb. kişiler Filistin Halk Kurtuluş Cephesini kuranlar bunu biliyormusun kardesim?

Millete yazmışsın benim mesajımı alıntı yapma diye'de konuyu Ateist ve Kafir konusuna sen çekiyorsun burda yeni bir tartışma çıkarmaya çalışıyorsun.

Birde bu adamların kurduğu örğütün Filistine hiç bir yararı olmamıştır.Lütfen konuyu dini konulara çekmeye çalışma.

Yas'el Arafat kimdir o zaman? FHKC - intifada - Hanzala kimdir? üreticileri kimlerdir?Bir yerde bir direniş varsa iktidar değil Kıvılcımı ateşleyenlerin başarısıdır.bunu araştır.Dine çekmeye çalışan ben değilim @pynrs sağolsun her konuda alıntı-cevap-polemik algortimasını benim üzerimden gerçekleştirip hedef gösteriyor..Sen de bu oltaya düşüyorsun kusura bakma

Edit : Konuyu en başından bir okurmusun ben ne demişim ve nasıl alıntılanmışım.

bi yahudileri savunmadıgınız kalmıstı o da oldu tam oldu.

konuyu kitleyin lutfen

Yas'el Arafat kimdir o zaman? FHKC - intifada - Hanzala kimdir? üreticileri kimlerdir?Bir yerde bir direniş varsa iktidar değil Kıvılcımı ateşleyenlerin başarısıdır.bunu araştır.Dine çekmeye çalışan ben değilim @pynrs sağolsun her konuda alıntı-cevap-polemik algortimasını benim üzerimden gerçekleştirip hedef gösteriyor..Sen de bu oltaya düşüyorsun kusura bakma

Edit : Konuyu en başından bir okurmusun ben ne demişim ve nasıl alıntılanmışım.

Sen dine değil siyasete cekiyorsun. Turgeve durup dururken niye iftira attın konu da ne gerek vardı. Belki ben de turgeve yardım yaptım.

Yahudileri tabii ki savnurum Siyonist halk düşmanı olmadıkça savunurum ?
IŞID'i savunsam el üstünde tutacak onlarca kişi var bu forumda ama İsrail'de Filistine halkına yapılan zulümü işkenceyi reddeden Yahudi insnları savunmak benim boynumun borcudur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri