Zyxel Modem Buldum Uygun Fiyata Ama

bu degıldı o dedıklerı black kasaydı ama bu atıyormu bılmıyorum

zyxel modem kullanıcıları modeme reset atmıyor sadece ip değiştirtiyorlar, sürekli res atmak modemi bozar ;)
bununda arayüzü diğerleri gibidir farklı olacağını sanmıyorum kullanan varsa sor ama aynıdır herhal ;)

zyxel modem kullanıcıları modeme reset atmıyor sadece ip değiştirtiyorlar, sürekli res atmak modemi bozar ;)
bununda arayüzü diğerleri gibidir farklı olacağını sanmıyorum kullanan varsa sor ama aynıdır herhal ;)

Bende arayüzden işimi görüyorum ama reset atıyor bir nevi.Yeniden başlat yaptığım için. Eğer aynı ise işlem alırım ben bu modemi hazır uygun fiyata bulmuşken.

1 hafta önce aldım aynısından 60 tl ye. Bu modemden kullanan tanıdıklarım var arayüzden ip değiştirdiğin zaman max. 10 saniyede ip yi değiştirebiliyorsun fakat benimkinde 2 kere değiştirmen gerekiyor 20 saniyeyi buluyor benimkisi :)

Hey allahım ya kablosuz modemmiş farketmedim bile onu ben. Kablolu kullanıyorum malesef.

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Şuanki modeminiz nedir?

Air Ties modelini tam hatırlamıyorum eve geçince yazayım ama yani içler acısı

tplink var bende 60 liraya mı ne almıştım 2 sn içinde ip değiştiriyrum

Hey allahım ya kablosuz modemmiş farketmedim bile onu ben. Kablolu kullanıyorum malesef.

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Air Ties modelini tam hatırlamıyorum eve geçince yazayım ama yani içler acısı

Teamviewer varsa bir bakabilir miyim benim modem airties 5-6 yıllık olanlardan çok rahat 10 saniyede atıyorum belki yöntemini bilmiyorsunuzdur

bütün modemlerde tek tıkla ip değiştirme mevcut sadece siz yanlış yere bakıyorsunuz
Superoline modemlerde wan ayarlarında [email protected] gibi yazan kullanıcı adınının yanına 1 harf yazıp uygula diyorsunuz sayfa yüklenince siliyorsunuz uygula diyorsunuz modeminizin ipsi değişiyor
Airter modemlerde
İnternet- İnternet ayarları-İntertet sayfasını acıp uygula diyorsunuz modemizin ipsi değişiyor
ha yok modemim cok eski olmuyor üsteki yöntem bütün modemlerdede geçirli bir yöntem 10 sn sürüyor

Çok hızlı bir şekilde kendine gelmesi diye birşey yoktur.
IP alması internet sağlayıcınızla alakalı olduğundan internet sağlayıcısının ip alması kadar sürer yoksa hemen hemen her modem aynı hızda çalışır

Teamviewer varsa bir bakabilir miyim benim modem airties 5-6 yıllık olanlardan çok rahat 10 saniyede atıyorum belki yöntemini bilmiyorsunuzdur

Arayüze girip yeniden başlat diyorum :) Air Ties RT-111 Teamviewer vereyim fakat şu anda modem resetleyemiyorum yan bilgisayardan dizi izleniyorda babam tarafından. :D

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

Çok hızlı bir şekilde kendine gelmesi diye birşey yoktur.
IP alması internet sağlayıcınızla alakalı olduğundan internet sağlayıcısının ip alması kadar sürer yoksa hemen hemen her modem aynı hızda çalışır

Modemle ilgisi yokmu diyorsun yani

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

bütün modemlerde tek tıkla ip değiştirme mevcut sadece siz yanlış yere bakıyorsunuz
Superoline modemlerde wan ayarlarında [email protected] gibi yazan kullanıcı adınının yanına 1 harf yazıp uygula diyorsunuz sayfa yüklenince siliyorsunuz uygula diyorsunuz modeminizin ipsi değişiyor
Airter modemlerde
İnternet- İnternet ayarları-İntertet sayfasını acıp uygula diyorsunuz modemizin ipsi değişiyor
ha yok modemim cok eski olmuyor üsteki yöntem bütün modemlerdede geçirli bir yöntem 10 sn sürüyor

Bende öyle bir sekme dahi yok ama

5oNAX5.png

Arayüze girip yeniden başlat diyorum :) Air Ties RT-111 Teamviewer vereyim fakat şu anda modem resetleyemiyorum yan bilgisayardan dizi izleniyorda babam tarafından. :D

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

Modemle ilgisi yokmu diyorsun yani

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

Bende öyle bir sekme dahi yok ama

5oNAX5.png
özelden team gönderin göstereyim hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri