Zyxel modemlerde IP en kolay nasıl değiştirilir ?

• Kullanıcı UgurSeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
İki haftalık eziyetten sonra şükür ttneti bağlattık
Yalnız ip değiştirirken modem aç kapa tuşu olsun , bakım yeniden başlat olsun 2 dk dan fazla sürüyor..
yok mu bu Zyxel modem için de 10 15 saniyede ip değiştirme taktiğiniz ? Kurcalarken bozmayalım dedim zar zor aldığımız şeyi :/

yeni modem alarak işi kökten cözebilirsin

ben öyle yaptım :)

ağ>geniş alan ağı>Statik IP Adresi işaretleyip uygula dedikten sonra tekrar ıp adresini otomatik al uygula de değişiyor.ama belirli bir değiştirmeden sonra aynı ip ler gelirmi bilmiyorum

Ya müdür nası değiştiriyoz bende "TPLİNK TD854W" bu var seninkide bundanmı ? Nası yapıyorsun anlatabilir misin ?

evt aynısı
hiç bi özel ayar yapmadım ben

192.168.1.1
adresine giriyon
adsl bölümüne giriyon

sonra tekrar bağlan diyosun

İki haftalık eziyetten sonra şükür ttneti bağlattık
Yalnız ip değiştirirken modem aç kapa tuşu olsun , bakım yeniden başlat olsun 2 dk dan fazla sürüyor..
yok mu bu Zyxel modem için de 10 15 saniyede ip değiştirme taktiğiniz ? Kurcalarken bozmayalım dedim zar zor aldığımız şeyi :/

Ttnetin zyxel modemi bende de aynı şekilde reset atınca 3 dakikadan önce gelmiyor ben artık direkt modeme girip ttnet kullanıcı adımı değişip kaydediyorum daha sonra tekrar duzeltiyorum 10 sn de ip değişmiş oluyor.

şimdilik en kısası 30 saniye sürdü..
ağ ayarından geniş banta girdim rastgele birini açıp hiçbişey yapmadan hemen uygulaya bastım 30 sn sürmedi değişti ip..daha hızlısında gözüm yok böyle devam edecem :D
konuya yazanlara teşekkürler

Ttnetin zyxel modemi bende de aynı şekilde reset atınca 3 dakikadan önce gelmiyor ben artık direkt modeme girip ttnet kullanıcı adımı değişip kaydediyorum daha sonra tekrar duzeltiyorum 10 sn de ip değişmiş oluyor.
bende 10 sn olmadı ya yükleniyor da yükleniyor :/ 1 dk ı geçti gibi

ağ>geniş alan ağı>Statik IP Adresi işaretleyip uygula dedikten sonra tekrar ıp adresini otomatik al uygula de değişiyor.ama belirli bir değiştirmeden sonra aynı ip ler gelirmi bilmiyorum
böyle de 1 dk dan fazla sürdü

resetlediğinde otomatik olarak değişmesi lazım tabi sabit değil ise
öyle 3 dk dan fazla sürüyordu kardeş ondan..

Benim acmis oldugum konudan ogrebebilirsiniz 5sn surmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri