Onerileriniz: Home Office Kurma Hakkinda

ultraslan3556

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
1.476
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
37
Onerileriniz: Home Office Kurma Hakkinda..

GUNCELLEME:
Birkac eksik olmasina ragmen, L-Masa ve ergonomik sandalye takimini aldim. %100 Tam hayallerimdekini kuramadim cunku hayalimdeki setlerde buyuk kitaplik ve misafirler icin de koltuklar var, ama malesef o kadar bos alan yok oda icerisinde. Kisa zamanda ic dizaynda ufak degisikliklere gidilecek, ama su an asagida gordugunuz gibi. [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] alinca etiketlerim demistim, yorumlarini bekliyorum :)


JYbgXQ.jpg

Oq4XkD.jpg

zAozgj.jpg

yMZOmj.jpg

3DG4NM.jpg



Merhaba Arkadaslar,

Forumda gecmiste acilan Youtuber larin odalari, masalari, ortamlari gibi konular yuzunden ben de bir home office kurmaya karar verdim. Aslinda su an hali hazirda bir masa sandalye takimi var ama biraz daha buyutmek ve biraz daha modern bi hava katmak istiyorum.

Eger sizin kendinize ait ya da cevrenizde olan birine ait veya almayi planladiginiz asagidaki tarzlara yakin setiniz varsa tavsiye ederseniz cok mutlu olurum. 1 haftadir arastiriyorum ama istedigim tarzda birseyler bulamadim. Maddi olarak bir sinir dusunmuyorum ama cok da ucuk birseyler olmasin. Kafamdaki sekli kurmak gercekten cok zor, aslinda bi mobilyaci ile anlassam cok iyi olur ama onun icin ne ugrasmaya ne de arayip bulmaya imkanim yok. Su an internetten (google images, bloglar vs) buldugum almak istedigim setlere yakin su fotolari buldum. L seklinde modern bi dizayna sahip masa, sandalye, kitaplik, dolap tarzi birseyler dusunuyorum.
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam.benim sorum olacak home ofis. Neden acıyorsun ? Spam mi çalıyorsun veya patner şirketin mi var
 
bir arkadaşa daha yazmıştım çok güzel modeller var bu sitede

Çağın Ofis Mobilyaları & Büro Mobilyaları

image2.php

aynen hocam guzel modeller varmis burda, linki paylastiginizdan beri inceliyorum. alternatif bir kac model gozume carpti. tesekkurler paylasim icin :)

Hayırlı olsun hocam.benim sorum olacak home ofis. Neden acıyorsun ? Spam mi çalıyorsun veya patner şirketin mi var

hem ozgun islerinde hem spam islerinde hem partner sirketi hem kendi ozel islerimde hem de gunluk hayatimda kullanabilecegim birseyler ariyorum hocam :)

Spamcıysan en az 3-4 PC lazım :)

su an 2 tane var, onumuzdeki aylarda bir tane daha eklenecek ama onun fiyati biraz yuksek, birikim yapmak lazim onun icin. o yuzden biraz genis bi set ariyorum ve masanin uzeri PC lerle dolacagi icin L seklinde bir set bakiyorum :)
 
Hocam ben Bürotime den almistim mobilya,Hem ucuzdu hemde kaliteliydi.Bir bak istersen.
 
Hocam sende ofis açıp sahte telif atmayı duşun muyon umarım
 
Hocam sende ofis açıp sahte telif atmayı duşun muyon umarım

eve iki mobilya alalim dedik diye simdi adimizi flagciya da cikarirsin hocam sen! Hasbinallah!

Kusura bakma ama her yanindan mantiksizlik fiskiriyor hocam. Tut ki biri serfsizlik yapmak icin ofis acacak ve burda gelip senin bu sordugun soruya evet mi diyecek? Ayriyeten, kafanda sahte flag vb bir dusunce var ki bi onceki post unda eleman lazim mi soruyorsun. Kafandaki dusunceye gore sen de o mentalite biri oluyorsun.

Son olarak, lutfen daha fazla benim oneri icin actigim bu konuya post atmazsan sevinirim, rica ediyorum.
 
sakin olun beyler daha önce ofis açanların çatır çatır telif,flag bastığına şahit olduğumuz ve sadece bu işler için ofis açanları gördüğümüz için arkadaş böyle birşey demiş heralde.
 
Ofis açan sahte telif mi atıyor ? :mad:

Kafamda soru işareti vardı ondan sordum

eve iki mobilya alalim dedik diye simdi adimizi flagciya da cikarirsin hocam sen! Hasbinallah!

Kusura bakma ama her yanindan mantiksizlik fiskiriyor hocam. Tut ki biri serfsizlik yapmak icin ofis acacak ve burda gelip senin bu sordugun soruya evet mi diyecek? Ayriyeten, kafanda sahte flag vb bir dusunce var ki bi onceki post unda eleman lazim mi soruyorsun. Kafandaki dusunceye gore sen de o mentalite biri oluyorsun.

Son olarak, lutfen daha fazla benim oneri icin actigim bu konuya post atmazsan sevinirim, rica ediyorum.

Hocam çok özür dilerim kalbini kırmak istemedim..sadece kafamda soru işareti vardı

Ofis olmadan sahte telif atılamıyor mu?

Yt böyle bir şart mı oymuş. Telifi kabul etmek için çalıştığın ofisin fotosunu mu istiyor :D

Daha neler duyacağız


Belki gerekir diye sordum hocam üstüme gelmeyin bu kadar :)

Bu arakada aklımda ofis planı vardı eve yeni geldim birazdan bakar atarım

---------- Spam Engelliyici 22:20 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

hocam benim aklımda hep böyle bir çalışma masası vardı :) belki beğenirsin

feel-etajerli-4-apos-lu-grup-masa1362234615.jpg


---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Böylede Patron Masası Oldumu tamamdır

complex1342683283.jpg
 
çalışmaya teşvik etmek için yer imkanınız varsa yapın derim değişiklik heves getirir. masa konusundada düz beyaz bacakları demir olan masalar oldukça hoş duruyor büyük olursa işinize gelir onun dışında ekstra şeyler teferruat beyaz ağırlıklı yaparsanız odayı içiniz ferahlar.
 
anahtar yani para olunca homeoffice de açarsın normal ofisde :d
 
koltuğunu iyi seçmeni öneriyorum hocam. bence en önemlisi bel boyun ağrılarını tetiklemiycek rahat bir koltuk:D
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri