Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yakın zamanda 1200 TL'ye aldığım bilgisayara 100TL zam gelmiş![]()
Hocam kusura bakma ama bende 10 bin tl maaş almıyorum ve emin ol ki vestel almayanların %95 ide 10 bin almıyordur.Burda önemli olan kalite servis destegi. Sen vestele garantiye bi telefonunu gönder senin uğraştırırlar yaparlar bazen para isterler.Ama ben Asus dan telefon aldım sorun oluşdu gönderdim adamlar bana telefon fiyatı kadar bi fatura gönderdiler gidip faturanın üzerine para koyup Lg 3 aldım.Anlatmak istediğim vestelin daha çok ekmek yemesi lazım.
senin ne kadar maas aldıgın beni ılgılendırmıyor. kim hangi fırmayı tercıh edıyor o da beni ılgılendırmıyor.
ben insanların 2 hatta 3 aylık maasını telefona yatırmalarına karsıyım. bence akıl ısı degıl. hem aılesının hem coluk cocugunun rızkından kısıyor.
ayrıca kullanma kardesım ne zorunlulugun var o telefonu kullanmaya ? parantez ıcınde belırtmıstım daha onceki yazımda. is harıcı akıl isi degıl.
herkesın evınde ınternet var pc var am ayrıca herkesde telefon var. adı ustunde telefon ama kımse kımseyı acıp aramaz.
sen o paraya alma ve dıgerlerıde almasın cok da degıl 3 ay kullanmasın kımse. sonra bak fıyat ne durumda ?
Hocam kullanma ne zorunluuğun var diyorsunda.Şuan bu yazdığın yazıyı ne ile yazıyon bilgisayar.Milletde sana bilgisayar kullanma der ozaman ne zorunluluğun var.Telefon bilgisayardan daha öncelikli bir durumda insaların %90 ı için.Birde kullanma bak fiyat nasıl düşüyor diye yazmışsın zaten o adamların fiyatları bizim Vestelin kinden daha düşük ama bizim devlet sağolsun vergiden vergi aldıgı için bize pahalıya geliyor.
hic kusurabakmada o dedıgın fıyatlar oyle degıl bırkere. avrupa ıle turkıye arasında oyle daglar kadar fark yok.
2 yorumda da belırttım dedım kı; is icin gerekliyse tamam. ama bos icin anlıyamam.
evet pc var ve sadece is icin kullanıyorum. telefonum akılsız olanlardan. whatsahapı hıc kullanmadım ve twıtter da aynen. kullandıgım herseyı faydalı olması ıcın kullanıyorum. gunun buyuk kısmını pc basında gecırıyorum ama bos ısler ıle degıl.
ne ısınıze yarıyor akıllı telefonlar (genel olarak soyluyorum) whatsahdan msjlas geyık muhabbetı ve faceden foto paylas.
yerli fırmalar ne kadar cok olursa dısa bagımlılıgım azalır. uleknın refahı artar. ve dırekt olarak senınde refahın artar. rekabet olur ve senın o muthıs fırmaların fıyatları cok ama cok duser.
senın o muthıs fırmaların bu ıseılk basladıklarında supermıydı ?
cok degıl 10 sene ıcerısındekı telefon degısımıne bı bak.
yerlı fırmalar olsun zamanla daha ıyı uretım ve hızmet verırler. zamanla hersey olur
yerlı fırmalar olmazsa her gun konu acılıp durur boyle yok amerıkada cocugun tekı duvara carpmıs burnu kanamıs hoooooppp haydı 25 zam
Öncelikle sen nerden biliyon milletin whatsapp tan geyik muhabbet yaptığını.Mesela ben yapmıyorum yurdışındaki akrabalarım ile konuşuyorum bedavaya benim işime yarıyor.Ve daha birçok özelliği işime yarıyor.
ikinci konuya gelirsem Türkiye firmaları ile yabancı ülkeler arasında fazla fiyat farkı yok demişşin.Benim babam Note 2 ilk çıktıgında dolar 1.80 - 2 tl arası oldugu dönemlerde Iraktan Note 2 yi 400 dolara almışdı 2 tl desek 800 tl Burda çıkış fiyatı 1800 arada 1000 tl fark var iki katından daha fazla.
Biz yerli firma olmasın mı diyoruz keşke bizimkiker üretse kaliteli ürün bizde ondan alsak ama ne yazık ki bunlar konuşmayla olmuyor.
ne kadar bos konusuyorssun ve cocukca tartısıyorsun. burda ne sana nede kısıye karsı konusmuyorum genelleme yapıyorum.
pc varken telefona gerek yok dedım zaten. napıyosun 24 saat telefondan yurtdısındakı akrabalarınla mı gorusuyorsun ?
avrupa ile turkıye arasında fazla fıyat farkı yok dedım. bana ıraktan bahsedıyorsun. ıtalyada yasıyorum onun ıcın fıyatları senden ıyı bılıyorum.
arkadaşlar katılıyorum yazdıklarınıza.Yerliler yabancıların kalite manasında yanına bile gelemez.Evet yerli markalar iyi değil ancak bu yabancılar ilk çıktıklarında şuanki kalitesindemiydiler ?? bu yerli firmalara zaman ve şans tanımak gerekiyor.
arkadaşlar katılıyorum yazdıklarınıza.Yerliler yabancıların kalite manasında yanına bile gelemez.Evet yerli markalar iyi değil ancak bu yabancılar ilk çıktıklarında şuanki kalitesindemiydiler ?? bu yerli firmalara zaman ve şans tanımak gerekiyor.
bak bakalım vestelin sahibi dünyanın kaçıncı zengini.arkadaşlar katılıyorum yazdıklarınıza.Yerliler yabancıların kalite manasında yanına bile gelemez.Evet yerli markalar iyi değil ancak bu yabancılar ilk çıktıklarında şuanki kalitesindemiydiler ?? bu yerli firmalara zaman ve şans tanımak gerekiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.