kesinlesen varda ödeme gününe kadar ban yemezsen odakesınlesen yok mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesinlesen varda ödeme gününe kadar ban yemezsen odakesınlesen yok mu?
eli kulağındadır.gitmeme gibi bir durumu olmaz.arkadaşlar benimde bir adsensem banlandı ancak adsenseme bağlı kanalların para kazanması gitmemiş normalde banlanan adsensenin para kazanması gitmesi gerekmez mi ? bundan önceki banlanmalarda hemen mi gidiyordu yoksa daha sonra mı gidiyordu
demek ki az kanalla çok kanalla çalışmanın alakası yokmuş demek ki temiz kirli çalışmakla alakası yokmuş. neyle alakası var şu olayın arkadaş ?
Kanal açar gibi adsense açmadıkları için olabilir mi?Bence Adsense lokasyonla (TR) alakası var. Vietnamlılar malum film kategorilerinde spamın dibine vuruyorlar. Neden bunlara ban gelmiyor arkadaş? Adamlar o kadar abartmış ki s.ks - p.rn. filmilerini bile adsenseye bağlamışlar. gel de isyan etme![]()
Bence Adsense lokasyonla (TR) alakası var. Vietnamlılar malum film kategorilerinde spamın dibine vuruyorlar. Neden bunlara ban gelmiyor arkadaş? Adamlar o kadar abartmış ki s.ks - p.rn. filmilerini bile adsenseye bağlamışlar. gel de isyan etme![]()
Bence Adsense lokasyonla (TR) alakası var. Vietnamlılar malum film kategorilerinde spamın dibine vuruyorlar. Neden bunlara ban gelmiyor arkadaş? Adamlar o kadar abartmış ki s.ks - p.rn. filmilerini bile adsenseye bağlamışlar. gel de isyan etme![]()
valla bence gitme derim hocam insan bilene yer o manyak yamyamlar aman diyimmmbilader vietnam'a iltica etmeyi düşünüyorum kendime ev arkadaşı arıyorum. yalnız köpek çevirme, hamam böceği şiş, solucan haşlama yiyorlarmış orda.![]()
bilader vietnam'a iltica etmeyi düşünüyorum kendime ev arkadaşı arıyorum. yalnız köpek çevirme, hamam böceği şiş, solucan haşlama yiyorlarmış orda.![]()
arkadaşlar abiler şuan aktif olanlara bi sorum olacak. adsense geçen ay yaptıgı temizlikten sonra bu ay da aynısını yapar mı sizce ? geçen ay ucuz yırttım da tedirginim. cevaplarınızı bekliyorum.
Tecrübelerimden yola çıkarak maksimum 2 haftaya o adsense kapanır hocam, 21'inden önce de giderse parayı alamazsınız.
Arkadaşlar Adsense Nasıl çalışıyorsunuz hala düzgünce spama yakalanmadan çalışan arkadaşlar varmıdır bilgi verseniz Adminlerden ricam onlarda bu konuda bilgisi olan varsa onlarda yazmaları misal adsensede 10 kanal çalışıyorum telif gelince siliyorum gibi ben örnek verdim sadece şuan birşey yapamıyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
gecen ayki odeme konusuna bak, orda para alanlar sorunsuz calısıyor. onlara sormalısın
http://www.ytpara.com/adsense-aylik-odemeler/83002-2015-agustos-ayi-kazanclari-eylul-odemeleri.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.