(USA) amerikada ki arkadaşlar ~ Adsense

  • Kullanıcı OMG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
vizem olsaydı yarın giderdim.

Yarın basıp gidebilecek kadar paranız varsa turist vizesi veya dil kursu için vb. her hangi bir vize alabilirsiniz.Yarın ki Amerika uçağını alıp gidebilecek olan birine dil kursu,konaklama ve vize masrafları koymaz sanırsam:)
 
Yarın basıp gidebilecek kadar paranız varsa turist vizesi veya dil kursu için vb. her hangi bir vize alabilirsiniz.Yarın ki Amerika uçağını alıp gidebilecek olan birine dil kursu,konaklama ve vize masrafları koymaz sanırsam:)

dostum paradan, masraftan bahseden kim ? Vize evrakları tek tuşla hazırlanmıyor herhalde değil mi?
 
hocam spam olayına girmede şöyle sorabilirsin youtup adsenseleriyle ilgili sorun mu var ? arkadaşlarımın hesapları banlandı vs..... sor. arkadaşa sipariş verin gençler... hiç ilgilenmiyorsunuz.

Selam arkadaşlar . Ben şu anda California Los Angeles'tayım , google san francisco da. Yani bana uçakla 1 saat uzaklıkta. Şuanda dil eğitimindeyim ve eğitimim 6 ocakta bitiyor. Eğer isterseniz 6 ocaktan sonra gidebilirim googleye sorularınızı sormak için. Bana merak ettiğiniz tüm herşeyi yazın.


---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

daily'e 250 milyon euro veren 1 2 milyon euro google müdürlerine rus kadınlar eşliğinde dağıtmaktan kaçınmaz herhalde. o zaman california içinde ki hainler bizi dailymotiona paket yapıp sattı...



dailmation para kazanma özelliğini afisal konumdan çıkarıp monitizeyi başvuru sürecinden sadece sözleşme yaparak otomotik aktifledi. bu bir tesadüf değil aynı zaman da google adsenseleri banlamaya başladı partnerlere sıkı yönetim getirdi hiç bir şekilde çalışılamaz hale getirdiler. inanın bunların hiç biri tesadüf değil googleyi içeriden parçalamaya çalışıyorlar. youtubedeki içeriğin 10 da 1i dmde olsa köşe olurlar ve bu işin sonuda ona doğru gidiyor googlenin alternatifi dm yayıncıların tamamı dm ye yükleyerek iş yapacaklar bundan sonra.
 
bence aç gözlü bir yönetici veya bir dolandırıcı neyse bu işi cevirebilecek birisi kısacası hesaplları kapatıp paraları cebe attı kim görmüş youtube un reklam verenlere paralarını iade ettigini yalannnnn bu iş az daha bekleyin patlar sorumlusu belli olur buda benim teorim
 
california ekibi içinde dolandıcı var diyorsun ?

bence aç gözlü bir yönetici veya bir dolandırıcı neyse bu işi cevirebilecek birisi kısacası hesaplları kapatıp paraları cebe attı kim görmüş youtube un reklam verenlere paralarını iade ettigini yalannnnn bu iş az daha bekleyin patlar sorumlusu belli olur buda benim teorim
 
eger söylendigi gibi warner bros ve yapımcı şirketlerin baskısı sonucu google toptan bir temizlik yapmaya karar verseydi adsenseden önce youtube kanalları kapatılırdı belliki bu işin içinde bir iş var ya birisi yada bir grup kapatılan hesapların paraları cebe atıyor yada google bilerek hesapdaki paralara el koyuyor tabi benim düşüncem katılmayan olabilir ama neden küçük adsense hesapları dururken ayda 3 4 hane gelir getiren hesaplar kapatılıryor ve tamda odemenden 1 gun once
 
Son düzenleme:
eger söylendigi gibi warner bros ve yapımcı şirketlerin baskısı sonucu google toptan bir temizlik yapmaya karar verseydi adsenseden önce youtube kanalları kapatılırdı belliki bu işin içinde bir iş var ya birisi yada bir grup kapatılan hesapların paraları cebe atıyor yada google bilerek hesapdaki paralara el koyuyor tabi benim düşüncem katılmayan olabilir ama neden küçük adsense hesapları dururken ayda 3 4 hane gelir getiren hesaplar kapatılıryor

Adsenseleri kapatirken hesabi spama dusurerek yapti. suan video arsivinin % 90 silinmis durum da. ama bana kalirsa senin teorinden ziyade yukarda ki arkadasin dailymotion kodaman sahiplerinin uc bes rus kadin esliginde canta dolusu para gonderip sabotaj yapmasi daha olabilir geldi. suan herkes dailymotiona yigilmis durum da.
 
sosyal medya hesapları yok mu yetkili kimsenin, google+ ya da twitter hesabı falan? birkaç metin hazırlanıp topluca gönderirsek dikkatlerini çekebilir. kimse bulunmazsa diye diyorum.
 
california ekibi içinde dolandıcı var diyorsun ?
eger söylendigi gibi warner bros ve diger yapımcı şirketlerin baskısı sonucu google toptan bir temizlik yapmaya karar verseydi adsenseden önce youtube kanalları kapatılırdı belliki bu işin içinde bir iş var ya birisi yada bir grup kapatılan hesapların paraları cebe atıyor yada google bilerek hesapdaki paralara el koyuyor tabi benim düşüncem katılmayan olabilir ama neden küçük adsense hesapları dururken ayda 3 4 hane gelir getiren hesaplar kapatılıryor ve tamda odemenden 1 gun once

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

sosyal medya hesapları yok mu yetkili kimsenin, google+ ya da twitter hesabı falan? birkaç metin hazırlanıp topluca gönderirsek dikkatlerini çekebilir. kimse bulunmazsa diye diyorum.
diyelimki rüşvetle yetkili kişiler kullanıldı ve bizi DMye yönlendirmek için hesaplarımız kapandı peki bu işi parayı yatırmadan 1 gün önce neden yaptılar ve neden çogunlukla hedef alınan geliri yüksek hesaplar oldu?
 
Şuanda özgün çalışan biri olarak tahminim şu;
İster Türkiye'de çalış ister almanyada, videoyu nerden yüklersen yükle adsensen banlanıyor. Bakınız eski şarkılara, yükliyenler senin benim gibi insanlar yükledikleri dönemlere bakın 2006 2009 , bu dönemler dışında yüklenen tonla muzik var fakat bu dönem yüklenen dünya klasikleri bile (100 milyondan fazla izlenim alan ben şahidim) adamın kanalı kapanmadan hala video yüklüyor fakat ve bundan kazanç elde ediyor, demek istediğim şu bölgesel veya ülkesel bir çalışma değil bu bütün algoritmalar değişti ve artık youtube'de yok yok. Bütün dizilerin offical kanalları mevcut, filmlerin yine aynı, eski filmler dersen yine aynı, yani çokta fazla bişey aramamak gerekiyor; Eğer video seninse kazanırsın, eğer önceden yüklediysen ve algoritma ile beraber değişen yasal yükümlüklerede haberin yoksa, haberin olsa bile kazanılmış hak'a sahipsen o videodan kazanırsın. Video senin değilse, telif hakları senin değil yeni yükümlülükleri okudum ve kabul ettimi işaretlediysen senin olmayan videodan para kazanamazsın. Aylardır adsense kullanıyorum ne ban ne başka bişey herhangi bir sorunum yok. Herkesin bir yeteneği bi özelliği vardır yoksa bile elde edilebilir özellikler ile yine kazanabilirsiniz. Hepsi bu kadar, bunu neden yazdım, neden 10 dk zaman ayırdım bilmiyorum... Herkesin cebi gani gani para dolması dileği ile, nede olsa milli servet giriyor ülkemize :)
 
yazın ödemeler gelmeyince @arme nickli arkadaş yada başka bir arkadaş şimdi hatırlamıyorum. california müdürüyle görüştüğünü sorunun düzeleceğini, ödemelerin yapılacağını söylemişti. tabi dalga konusu oldu forum da ama söylediği çıktı. aslında californa ekibiyle hatta müdürleriyle görüşmek o kadar zor olmasa gerek. bir telefona yada kurumlarına güzel bir ziyarete bakar. amerikalıları, bizim eski müdür heni hazbay gibi düşünmeyin.

bu arada türkiye google müdürü heni hazbay'ın öyle sizin forumu takip ediyom hepinizi banlayacağım diye artist artist konuştuğuna bakmayın sistemi kontrol etmeye hiç bir yetkileri yok. bütün kontrol california ekibin de. zaten google londra ekibi, heni hazbay'ı geçtiğimiz ay kovdu. mesai saatlerin de iş yapmak yerine bizim foruma takılırsa olacağı buydu...

---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 09:57 ----------

arkadaşa destek olmak için konuyu güncel tutayım.

ilyas reyizi unutmayanlar burdamı :)

Vay be reyis bi ara forumu iyi trollüyordun :) arada aklıma geliyosun eski postlarına bakıyorum .

kagıtların üzerine pub ID yazıp masaya attıktan sonra, düşen Pub id'leri random banlıyormuş google felan . gülmekten okuyamazdım :D ne günlerdi be .

2015 eylül banından sonra bi daha düzen oturtamadım , eski güzel günler .
 
Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri