son topluluk guncellemesi hakkinda

  • Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantik yurutelim

Cozumu mantikli dusunerek bulabilirsiniz. Farkli kanallar takip edin kapanmayan kanallari inceleyip ayni mantikla hareket edin.Mesela kanal kac saatte veya kac gunde ne kadar video yukluyor uzunluklari ne video formatlari ne sesle oynanmismi vs bir suru dikkat edilmesi gereken nokta var.
 
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] :D

1vRXXp.jpg

 
eski sistem dışında calisin hicbirsey olmaz.eskiye dair tek taktik buna sebep
 
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]

...........................
 
Son düzenleme:
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] :D

1vRXXp.jpg


öyle caps atmakla olmuyor işte usta . Nisan ayında açılmış mail var birkaç video attım şuan 300 bin izlenime ulaştı kanal ve yaklasık 1k abone getirdi kazancından bahsetmiyorum . Adam akıllı çalışan başkasının ekmeğinde gözü olmayan insan her türlü kazanır . Lafım flag telif atan dengesizlere . Sağda solda milletin kanalını bok edeceğinize 3-5 içerik bulun render alıp yükleyin kanal kapandı başka içerik arayın ekmeğinizi taştan çıkartın ama hazıra konmayın .
Edit: Bugün yaşadıklarımızın sebebi yine biziz . Aç gözlü olmamız ve bencil olmamızdan kaynaklanıyor .
 
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] çalışan kafa yoran emek veren her zaman kazanır her işte kazanır. çok doğru söylüyorsun.
 
[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] çalışan kafa yoran emek veren her zaman kazanır her işte kazanır. çok doğru söylüyorsun.

Tabi öyle abicim . Yemin ederim 2 yıldır bu sektördeyim flag atmayı bilmem telif atmayı bilmem . Kanal kapandı mı siler başka yerde ekmek ararım topluluktan mı kapandı teliften mi kapandı pek umrumda olmaz . Yt ye atılmayan keşfedilmeyen binlerce kategori var telifsiz binlerce kategori var bunları bulmak da emek ister. Emek vermeden kazanayım diyen varsa zaten forumu terketsin
 
şimdi açık konuşmak gerekirse işlerin zorlaşması kısmen benimde işime geliyor. Çoluk çocuktan yt to yt yapanlardan kurtulduk diyebilirim. İşini iyi yapan hertürlü kazanır tabi partner ve adsense olayı biraz şans ve emek partnerler var bulmak lazım.
topluluk olayına gelirsek ben kanalları eskisi gibi 100-200 almıyom kanallar patates oluyor. 30-50 tane alırım kanalları kenara koyarım. kanal yapacağım zaman önce renderleri ayarlar çöp kanalda videoları denerim.
aldığım kanala portable mozillayla girerim kanalın tüm ayarlarını ve şifre değişikliğini yaparım. kanala içeriğin 1 videosunu atar beklerm bi süre(1saat) yayınla yapıp liste dışına alarak. daha sonra 30-50 videoyu tek seferde atar küçük resimlerini yükleme ekranından girer yayınlaya BASMAM. video yöneticisinden sırayla yavaş bir şekilde sıradan yayınla derim 1-2 saniye arayla tek hamlede değil yani liste dışınıda genele alır kanaldan çıkarım ve o kanala daha girmem adsense bağlancaksa felan hepsini hallederim.

çalışma şeklim budur ve topluluk yemiyorum diyebilirim topluluğu 100 videoyu tek hamlede atıp hepsini aynı anda genele alınca yiyorum ;)

son olaylardan sonra aldığım kanallar : http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...m/75952-sorunsuz-onayli-onaysiz-hesaplar.html
 
Son düzenleme:
yenilik güzeldir..yt eski yt olamaz zaten artık...ama ben yeni halini sevdim :)
 
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] eski kurt sahalara iniyor tekrar... :)
 
Ses eşleşeni ve dünya engelinde de değişikliğe gitmişler:mad: bu güncelleme çok can yakar.
 
şimdi tamam çok sapıkca bir güncelleme olmuş ama allah var bu kalifornayalı dostlar temiz iş çıkarmışlar.
 
Ses eşleşeni ve dünya engelinde de değişikliğe gitmişler:mad: bu güncelleme çok can yakar.

ses eşleşeni dünya engelinde bana dokunan bir şey yok hocam aynen devam ediyorum. toplulukta da bana dokunan bir şey yok bu güncelleme her ne ise 10 numara beş yıldız olmuş devam etsinler :)
 
Atılan kanallara sonradan ses eşleşeni düşüyor, zaten kategori sakatsa videolara 5-10dk içinde topluluk oto geliyor.
Yt bu sefer işi fena sıkı tutuyor.
Herkese kolay gelsin, çözüm bulan bizide bilgilendirsin.
:D
 
Atılan kanallara sonradan ses eşleşeni düşüyor, zaten kategori sakatsa videolara 5-10dk içinde topluluk oto geliyor.
Yt bu sefer işi fena sıkı tutuyor.
Herkese kolay gelsin, çözüm bulan bizide bilgilendirsin.
:D

çözüm çalışmak hocam çözüm bulan buraya gelip yazsa veya forumdan 1-2 kişiyle pmden dahi paylaşsa 1-2 aya onlara da güncelleme gelir ha paylaşmasa ne olur kendi çabasıyla bulup çözenler 1-2 aya değil de 4-5 aya onlarda fixlenir güncelleme gelir. ama 4-5 ay nere 1-2 ay nere.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri