- Katılım
- 19 Nisan 2013
- Mesajlar
- 6.074
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
Youtube 2013 başlarındaymışız gibi hissettim bir anda millet diyordu ne zaman açılacak bu Türkiye para kazanmalar ama biz yine ödeme alıyorduk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video yukledigim bir sayfamda 1 milyon civarı izlenim 18-24 yas arası izliyor
Eski popülerisi yok artık onu demek istedim aslında
Millet instagramda takılıyor artık![]()
Ülke konusu biraz değişik, kendim için konuşmam gerekirse 4 sayfam var 2 sinde ülke uyumlu gözüküyor 2 sinde uyumsuz.Hepsi aynı profile bağlı, yani facebook sizin kaydolduğunuz ülkeye değil grup-sayfa nın hitap ettiği ülkeye göre kara veriyor buna.Mesela ağırlıklı uk-usa kitlesi olan bi sayfada ülke uyumlu çıkar, sizin face hesabınızın tr yada başka bi yerde açılmasının önemi yok, en azından benim anladığım bu.
Ülke konusu biraz değişik, kendim için konuşmam gerekirse 4 sayfam var 2 sinde ülke uyumlu gözüküyor 2 sinde uyumsuz.Hepsi aynı profile bağlı, yani facebook sizin kaydolduğunuz ülkeye değil grup-sayfa nın hitap ettiği ülkeye göre kara veriyor buna.Mesela ağırlıklı uk-usa kitlesi olan bi sayfada ülke uyumlu çıkar, sizin face hesabınızın tr yada başka bi yerde açılmasının önemi yok, en azından benim anladığım bu.
alakası oldugunu dusunmuyorum. 20k takipcili sayfamın %80 i amerika sonra ingiltere filan. izlenimde %80 amerikadan geliyor, fakat ulke uyumsuz gorunuyor
Hocam bulunduğunuz ülke neresi?
Ben de niye öylşe peki hocam, aynı profile bağlı 4 grubun 2sinde uyumlu 2sinde uyumsuz.Profil de türkiye hesabı.
pek bi fikrim yok acıkcası, yeni baslayan hatta ulkemizde baslamamıs olan birsey. ya hata gibi birsey vardır yada bir puf noktası ama bilgim yok acıkcası. sayfada hakkında kısmında filan yabancı adres varmıdır? pc den mi baktınız yoksa mobil mi?
Arkadaşım telefonla sayfaya bakıyorum. Para kazanma menüyü bulamadım. Link gönderebilirmisin.
---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 19:59 ----------
Biraz önce fark etttim. 10 k takipçi şartı var galiba
Ülkemizde başlama vs değil bende olay . Abd den de girsen tr dende sayfanın takipci oranları onemli 200K abd 2. sırada 199k hindistan olan sayfamın para kazanması ulke olarak red. ama 800 abd sonra 700 ingiltere gibi istediği ülkelerin oranları yuksek olan saydamın ise para kazanma ulke olarak acık.
En cok hangi ülke değil ülkelerin toplam oranlarına bakılıyor sanki.
ben baslamadım hocam 4.000 uyem eksik diger sartlar sıkıntı bendede
youtube kanala yuklenen videolari facebook sayfaya yuklersek sorun olurmu sizce ? veya instagram sayfaya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.