Kilo Verme Konusunda Başarılı Olan Var Mı ?

Big Joy Thermonator L-Carnitine 1000 mL
Servis Başı Fiyat:2,97 TL (2000mg L-Carnitine)

Bu ürünü kullanmanı tavsiye ederim.
Büyük ihtimalle sana marketlerde de satılan "Zero Shot 60 mL 3000 Mg L-Carnitine" bunu kullan 3000mg l-carnitine var diyecekler lakin servis başı fiyati ortalama 8-9 tl civarlarında gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.

Kullanım olarak spor öncesi alabilirsin.Sadece kardiyo ya bağlı kalma unutmayalım ki en iyi yağ yakımı ağırlık antremanlarında.Ayrıca bisiklet koşubandında kardiyo yapacaksan yağ yakım nabızını hesapla.220(ölüm nabızı)- yaşın çıkan sonucun %60 ı senin minimum yağ yakımına başladığın nabızdır.
iyi bi yağ yakımı için nabzını çıkan sonucun %60-%80 Arasında tutman gerekir.

Teşekkür ederim , siz Bigjoy l-cernatine i kullandınıp faydasını gördünüz mü ,

Birde şöyle bir ürün var ; https://www.hepsiburada.com/dynamic...tine-3000-mg-1000-ml-portakal-p-HBV00000B0FMI
 
Teşekkür ederim , siz Bigjoy l-cernatine i kullandınıp faydasını gördünüz mü ,

Birde şöyle bir ürün var ; https://www.hepsiburada.com/dynamic...tine-3000-mg-1000-ml-portakal-p-HBV00000B0FMI

Bi nevi faydasını gördüm diyebilirim.Daha fazla terlemene yol açıyor.Kafein olduğu içinde enerji veriyor.Bazen sabahları uykudan uyanayım diye içiyorum 1-2 saat sonra kalp çarpıntısı yapıyor enerjı atmak için kardiyo yapmak zorunda kalıyorum.

Sana tavsiyem evine dikey bisiklet al.200-300tl birşeydir.Sevdiğin bi diziyi izleyerek kardiyo yapabilirsin.Ben bu yöntemle hergün 50 dk kardiyo yapıyorDUM.l-carnitine içersen normalden bi tık daha iyi terler ve yağ yakmış olursun.

Ben bu yöntemle ortalama 2-3 ay içerisinde 92 kg dan 78 kg a düştüm.(extra olarak haftanın 6 günü ağırlık antremanı yapıyorum)
 
Tavsiye ettiğiniz ürünlerin mutlaka yan etkisi vardır arkadaşlar. Onlardan çekinmiyor musunuz?
Ben şahsen tamamen doğal yollardan ve spor ile kilo verilmesi taraftarıyım.
 
hocam bir diyetisyene gitmeniz daha mantıklı olacaktır yapılacak ölçümlerinize göre her hafta düzenli olarak neler yiyebileceğinizin listesi çıkartılıyor verilen listeye uyduğunuz takdirde + olarak spor yaptığınızda hızlıca kilo verebilirsiniz
 
Baştan söyleyeyim doktor değilim, sadece tecrübelerimi paylaşıyorum. Uzman diyetisyen ile yolunuza devam etmelisiniz.


1,5 ayda 21 kilo verdim.
İzlediğim yol, önce vücudun çalışma metobolizmasını iyice öğrendim, sonra şeker yağ döngüsü, pankreas insülin kan hücre ilişkisini, kalın bağırsakların yiyecekleri parçalayıp şekere dönüştürmesi, vücut susuz kalırsa kalın bağırsakların organlardaki suyu çekip organı off durumuna getirdiğini öğrendim.


Ve işe midemi küçültmeyle başladım, ilk gün hiçbir şey yemedim az su içtim, sonra dayanamayacak noktaya geldim bir şeyler yemek istedim, baktım olmayacak bol su içtim ve uyudum, 36 saat olmuştu kalktığımda su içip yine yattım. 2. gün sonunda çok az bir şey ekmek ve çorba içtim günlük aktiviteme devam ettim. 3. gün ve 4. gün de çok az yedim. Artık midem çok küçülmüştü. 5 gün itibariyle bol su 5-6 lt içmeye başladım,


Burada bir not vereyim:
Yediklerimiz ister baklava olsun ister ekmek ister pırasa her şey kalın bağırsakta parçalanarak şekere dönüştürülüyor ve kana karışıyor, kandaki şeker düzeyi yükselince pankreas insülin salgılıyor insülin kandaki şekeri hücrelere taşıyor enerji için oksijenle yanma oluyor bla bla hücrenin hayatına devam edebilmesi için.


Vücut için yeterli enerjiden fazlası ise yani fazla şekeri zor günler için pankreas farklı bir ünsilin salgılayarak yağa dönüştürüyor ve gelişi güzel her hangi bir yere yığıyor. Peki yemek yedik bu döngü gerçekleşti ya yemezsek ne oluyor? Bu sefer döngü tam tersine dönüyor. Vücuda şekere dönüştürülecek bir besin girdisi olmayınca bu sefer pankreas farklı bir insülin salgılıyor ve bu sefer biriktirdiği yağları çözerek şekere dönüştürüyor. Kilit nokta burası, belirli bir süre yemeyerek/az yiyerek ve metobolizma hızını artıracak aktiviteler yaparak bu döngüyü çalıştırırsanız hızlı bir şekilde yağ yakarsınız. Lakin bir not daha vermek lazım. Vücuda gıda girişi olmayınca beyin kıtlık durumu var diye tüm planlarınızı bozabilir, o açıdan her gün belirli saatlerde kalorisi çok düşük ve protein içerikli gıdalardan az az tüketin, böylece bir taşla iki kuş vurursunuz. 1. kıtlık yok der, 2. Spor vb ile hızlanan metobolizmada kopan kasların onarılması ve böylece uzaması ile kas büyümesi için en hızlı amino aside dönüşen proteini yüksek gıdalar yediğiniz için kaslar da büyümeye başlar.


Bu süreçte bol su içmenin faydası nedir?
Az su nedeniyle organların off duruma geçmesinin önüne geçersiniz.
Kandaki fazla şeker (yani sonunda yağa dönüşecek olan) idrar yoluyla vücut dışına atılıyor. Sık idrara çıktığınız için fazla şekeri de atmış olacaksınız. Bla bla...


Mantık kısaca böyle az yemek bol su içmek. Belirli saatlerde protein içerikli besinler tüketmek. Metobolizmayı hızlandırmak. İdeal kilonuza geldiğinizde karbonhidrat içerikli düzene hafiften dönüş yapabilirsiniz. Sevgiler.
 
Saçam sapan şeyler içmeyin kalp ritminizi hızlandırıyor o takviyeler.P90x Programını indir yap 3 ayda garanti kglunun yarısına düşersin beslenmenede dikkat edersen tek çözümü yazdım sana.
 
Şekerden uzak durun , geç saatlerde bir şey yemeyin inşaALLAH kilo probleminiz kalmaz , ben bu şekilde 1 haftada 3 kilo verdim.
 
2018 yılının aralık ayında 23 günde 9 kg verdim askerde :D askerlik bitince 55 kg gelmiştim 71 iken :D şimdi 73 oldm :D
 
detox kampı felan hikaye, seni köteks kampına alalım, ağzına pastayı böreği atacağın zaman bi kötek, günde 50 şınav 50 mekik, 1 hafta da tığ gibi olursun :F
Yediğine içtiğine dikkat edip, günde 10bin adım yaptığın zaman kilo veriyorsun, 76dan 68e 1 ayda indim, ancak göbeğin varsa o göbeğin gitmesi için mekik koşu yüzme benzeri spor şart bence, çünkü sadece boğazdan kesip yürümekle o göbek gitmiyor :(
 
kilo alma-verme işleri çok garip.hergün 3-4 kişilik yemek tüketen ama 50-55 kilo olan zayıf birisi oldum hep.çok ugraştım kilo almaya ama ne yaptıysam alamadım bi ara.sonra bıraktım,dedim demekki zayıf kalacaz...sonra üniye gittigimde tarsuda ilk 6 ayda 75-78 kiloya çıktım bi anda.üstelikde daha hareketli,daha az yiyip içen,kilo vermemi gerektiren her şeyi yaptıgım halde kilo aldım.ilk başta korkuyordum kesin kilo verecem 40-45e düşersem hasta olurum filan diye :) ama tersi oldu.1 yıl sonra adanaya taşınana kadar 75-78 kilo aralıgında kaldım sonra adanaya taşındık ve tekrar 55-58 kiloya düştüm bi anda.şimdi 65-68 arası gidip geliyorum,fena göbek yaptım.bi ara inşallah geri kurtulacam bu göbekten :D
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri