Batuhan445
Moderatör
- Katılım
- 26 Eylül 2021
- Mesajlar
- 523
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
Açıklamayı eşi Facebook üzerinden paylaştı : https://www.facebook.com/dtroper/po...meVJq6sXXJaGUF5RQH962SxK3zYyihDDhWiza9epUdKTl
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alma spamcının ahını çıkar aheste aheste...
Susan yerine başka biri olsaydı da sonuç değişmezdi.Zamanında az sövmedik.
Allah bildiği gibi yapsın.
YT TR'nin karalisteye alındığı zamanları unutmadık. Özgün çalışsak bile kanallarımız kapanıyordu tahminimce 2017 civarı dönemlerdi. Yine de ölüm kötüdür, yakın zamanda da oğlu ölmüştü
https://www.ytpara.com/gundemdeki-k...usan-wojcickinin-oglu-yurtta-olu-bulundu.html
Konuyu yeni gördüm.
Hakikaten takdiri ilahi. %100 birinin ahı feryadı tutmuştur.
Etme bulma dünyası.
ülkemizde ve dünyada akciğer kanseri olan milyonlarca insan var...onlar da mı kötü insanlardı?!
hiç mi akciğer kanseri tanıdğınız yakınınız yok.?!
Youtube ile uğraşanların böyle youmlar yapması şaşırtıyor beni.
Dini açıdan bakacak olursak dünyadaki her kötü insan dünyada cezasını çekmeyebilir.Her kötü ölen kötü olmadığı gibi her rahat ölen de iyi anlamına gelmez.Takdiri ilahi vs denmez böyle durumlara
önceki tartışmamızı kişiselleştirdiğin ve hatta mesajlarımı sildiğin için böyle bir şey yazmanı bekliyordum şahsen.Kimse sana yanlış yaptın yanlış yazdın diyemiyecek mi , Mod görevin var diye?Evet tanıdığım var, annemi kaybettim akciğer kanserinden. İnsanlar bir türlü ölürler, kanser olmaz toz alerjisi olur yine ölürler. Mühim olan bu dünyada nasıl iz bırakıp gelecek yaşamda bunların karşılığını almaktır. Bizler yargılama yapamayız, dünyada bıraktığı izleri anımsadık.
Ve sakin ol, artık insanlara çok saldırmaya başladın forumda, biraz sakinleş.
Herkes bir iş gücüyle ilgileniyor. Bu da bizim işimiz veya başkalarını işiydi bir zamanlar. Evli olup çoluk çocuğuna bu platform ile ekmek götüren vardı. Ayın 20sinde adsenseleri banlanıp 2 gün sonra alması gereken ödemeyi alamayan insanların yaşadığı o stres, o maddi yük vs var ya, ha işte onu milyonlarca insana yaşatan bu abla ve saz arkadaşlarıydı. Hakkımıza girdi mi? EVET. O zaman dile getirdiysek akraban değilse çok da kafana takma.
İlahiyat ön lisans mı hocam, kaç mezunusunuz?önceki tartışmamızı kişiselleştirdiğin ve hatta mesajlarımı sildiğin için böyle bir şey yazmanı bekliyordum şahsen.Kimse sana yanlış yaptın yanlış yazdın diyemiyecek mi , Mod görevin var diye?
yazdıklarımda bir saldırma mı var.Sadece yüksek beklenti nedeniyle bir teessüf diyebiliriz.(bu forumda kültürlü kişiler çoktur diye bir beklenti)
Bir ilahiyat mezunu olarak :dini anlamda yanlış bilinen bir gerçeği dile getiriyorum.Maalesef bu dünyada her kötü, her zalim ibretlik ölmüyor,ya da her iyi insan rahat ölmeyebiliyor.Kötüydü layığını buldu demek dinen yanlış.konudan bağımısız Ölen kafir bile olsa bu böyle .
önceki tartışmamızı kişiselleştirdiğin ve hatta mesajlarımı sildiğin için böyle bir şey yazmanı bekliyordum şahsen.Kimse sana yanlış yaptın yanlış yazdın diyemiyecek mi , Mod görevin var diye?
yazdıklarımda bir saldırma mı var.Sadece yüksek beklenti nedeniyle bir teessüf diyebiliriz.(bu forumda kültürlü kişiler çoktur diye bir beklenti)
Bir ilahiyat mezunu olarak :dini anlamda yanlış bilinen bir gerçeği dile getiriyorum.Maalesef bu dünyada her kötü, her zalim ibretlik ölmüyor,ya da her iyi insan rahat ölmeyebiliyor.Kötüydü layığını buldu demek dinen yanlış.konudan bağımısız Ölen kafir bile olsa bu böyle .
Alma spamcının ahını çıkar aheste aheste...
Zamanında az sövmedik.
Allah bildiği gibi yapsın.
Hocam tam kapitalist bir şirket, ses çıkaramayacak ve yeterli yasal gücü toplayamayacak ülkelerdeki insanları çok ezdiler. Spamı yasaklamaları çok zor değildi, ama değirmenin kaynağı esas oradan geliyordu. Her ay milyarlarca dolar cep yaptılar insanlara sebepsiz banlar atarak. Sırf bu olaylardan dolayı sarsıntılı psikolojiye sahip insanlar tuhaf yollarla kendisine veya çevreye zarar verdi.
https://www.ntv.com.tr/dunya/youtube-genel-merkezinde-silahli-saldiri,DAfi9vNCsUm0PI3jFnadpQ
Ölünün arkasından kötü konusulmaz derdi buyuklerım ama benım ıcımdende iyi konusmak gelmıyor Kanser olayına gelınce sadece bizim apartmandan 7 vatandaş kanserden vefat etti Bir tarlam var 46 yasındayım kucukten beri toprak ile illa bır sekılde urasıyorum ama diyebılırımkı artık nasıl bişey ekıyorsak ektığımız şey böceklerı çekıyor kımyasal gübre atmassan ürün alamıyorsun böcekler yuzunden sürekli ilaç atmak zorundasın mantarı ayrı dert 10 tane armut ağacım var Bu sene hepsini kökleyeceğim eş dost da armuta bıktı beleşe verıyorum kımse almıyorhaftada bir ılaç atmassan hemen leke olusuyor Kendı tarlamda çok çeşit meyve sebze yetıstırıyorum dolaysıyla bolca yiyiyorum şeker hastası olmamda ıspatlayamam ama kesın bu kullandığım tarım ilaçlarının etksı var buna emınım Kanser de tarımda kullanılan ilaçların çok etkısı olmalı bunca insan neden kanser olsun Belkı hayalcıyım ama bu ilimunatı denen örgüt kanseri şeker hastalığını hiv i nufus kontorlu için etkın bir şekılde kullanıyor olabılır
Olay zaten kanser vs değil ki, yani bazı arkadaşlar öyle çekti ki olayı, eğer bu kadın içtiği şarap boğazına kaçtığı için ölmüş olsaydı herkes saldırabilir gibi bir algı oluşturdular. Mesele ölümü ya da kanser durumu değil, dünyada bıraktığı izlerdir.
Artık yediğimiz içtiğimiz her şey fazlasıyla zararlı. Özellikle ekonomik şartlar insanları sağlığa uygun olmayacak her türlü ürünü almaya mecbur bırakıyor. Birileri glutensiz, organik beslenme derdinde iken ciddi bir kısım ise sadece karnını doyurma derdinde. Hepimiz geleceğe olumsuz yatırımlar yapıyoruz bedenimizde, farkında değiliz lakin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.