- Katılım
- 19 Nisan 2013
- Mesajlar
- 6.074
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
başlığı düzgün yaz ozaman
Ne yaparsam yapayım kanallarım kapanıyor" diyenlerle ne alakası var
Ne adamsınız adam yardım etmeye çalışıyor adama çıkışıyorsunuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
başlığı düzgün yaz ozaman
Ne yaparsam yapayım kanallarım kapanıyor" diyenlerle ne alakası var
gereksiz yorum yapmayın.
forumda karışmam ama açtığım konuda evetYaptığım Yorumun Gereklimi Gereksiz mi Olduğuna siz mi karar veriyorsunuz forumda?
forumda karışmam ama açtığım konuda evet
Merhaba arkadaşlar
Sürekli kanal kapanması yaşayan kişiler bana 1 adet mail adresi gönderebilir mi?
[email protected] adresine PM ile
bu şekilde bana mail atar mısınız. Maillerin üzerine yatma gibi bir niyetim yok. şifreleri dahi değiştirmeyeceğim kişiler dilediği gibi kanal girip bakabilirler ama herhangi bir işlem yapmasınlar lütfen.
Mail adresinize bilgileri gönderdim. Haberlerinizi bekliyoruz
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Yasin hocam,
Ben olayı mac adresi ya da bu bilgisayarları bir şekilde mimleyen bi olayla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum, ben 2. leptop ım dan devam ediyorum çalışmalara ve bir sorunla karşılaşmıyorum şuanda.
Bunda 1saat 15 dk içinde tüm kanallar uçarken açtığım ettiğim, Eski olan 2. ci bilgisayarımda hiç bir sorun olmuyor oradan açtığıma bu bilgisayarımdan girince oradan açtığım tüm kanallar gene kapanıyor son 4-5 günümün analizi böyle Ben MacAdres. ile ilgili olduğunu düşünüyorum olayların malesef. yada bilgisayarı bir şekilde mimleyen bir şey.
Sorun yaşayan arkadaşlar bir şekilde temiz 2. bir bilgisayarla deneme yaparlarsa sorun olmayacağını göreceklerdir diye düşünüyorum. Ya da benim düşüncemi doğrular nitelikte ya da geçersiz nitelikte kılacaktır ulaşılan sonuçlar.
Sana Katılıyorum benimde 1 pc den açtığım ve girdiğim tüm kanallar kapanıyor mac addresini değiştiriyorum blacklist kontrolü yapıyorum ama yine kapanıyor pc yi mimleyen başka birşey var sanırım dier pc den açtığım hiç bir kanal kapanmıyor.
ninlenen pc den 10 15 gün yt ile ilgili hiç bir işlem yapılmayınca düzeldiğini duymuştum
Merhaba arkadaşlar
Sürekli kanal kapanması yaşayan kişiler bana 1 adet mail adresi gönderebilir mi?
[email protected] adresine PM ile
bu şekilde bana mail atar mısınız. Maillerin üzerine yatma gibi bir niyetim yok. şifreleri dahi değiştirmeyeceğim kişiler dilediği gibi kanal girip bakabilirler ama herhangi bir işlem yapmasınlar lütfen.
Önceki ile şuanda olan kapanmalar arasınca çok ciddi farklar var, buradaki olay farklı yani şimdiki farklı, sonuçlar şuanda etkisiz.hocam çözüme ulaşabildinizmi? sonuçları yazabilirmisiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.