QuizGroup Ağustos Kazancı Eylül Ödemeleri

4 hane bekıyoz yatsada borclarımızı kapasak arkadas hadı quız mutlu et benı :D
 
Triqalx diye şu an banlı bir ilerizekalı vardı. Onun uygulaması. Saçma sapan bir açıklaması vardı. O öyle dedi diye bu konu norm kabul edildi.

Aklinizin alamadiklarini ILERI ZEKALILAR dusundugunde bilin ki bunun yarari size de dokunuyor su anda demektir.

Terbiyesizlik yapmanin luzumu yok. Kazancinizi iyi niyetletle gosterip, ego tatmini yapacak ve/veya kazanciniz ile milletin canini yakmayacaginizin garantisini kimse veremez. Burada kazancini yazip(kotu niyetle) ,gosterip aldigi mesajlara, hehehehe parasi ile satarim diyen cok andaval gorduk. (Kazandiranlara lafimiz yok) Sonra kendisine inananlara koca bir hic verip ortadan kayboldular. (Acik acik konu acip satis yapsalar sorun olmaz fakat bu sekilde cakallik ile Daha 2 hafta once R10 da SAHTE kazanc bilgisi ve biraz para gorup bunuda gormemis gibi resimleyip milletin 20-30 tl sini ic eden kisileri de gorduk ve bu forumda acilan konu sayesinde o kisi r10dan uzaklastirildi. )

ILERI ZEKALILARIN yaninda GERI kalmak istemiyorsaniz ,onlar gibi ileriyi goremiyorsaniz , susun oturun asagi ILERI ZEKALILAR islerini yapsinlar.

Bencillik ile Bana dokunmayan yilan bin yasasincilik ile yasamayin.
 
kazanç paylaşımı kesinlikle yasak olmalı. nekadar liseli varsa foruma dolar yoksa. kanal kapanmaları,sahte telifler, para kazanma gitmesi size yetmiyor anlaşılan yeni sorunlar isityorunuz

Forumda zaten liseli çok. Açılan konulardan, yapılan yorumlardan belli ediyorlar kendilerini sağolsunlar.
 
Bir çok ******** yüzünden kanallara patır patır telif yağdı. Geçen ay ilk ödenen kanallardan olduğum halde bu ay tık yok. Sanırım sıkıntı olacak. Şu sahte telif gönderenlerin allah evlerine ateşler salsın. :)
 
kavgayı ,tartışmayı ne kadar seven bi toplum olduk...hemen her konuda bi tartışma çıkıyor..hepimizin derdi ortak hepimizin amacı ortak..yt'den ne kadar kazansak , paramızı nasıl alsak diye bakıyoruz...böyle gereksiz tartışmalar kimsenin gelirini arttırmaz..herkesin düşüncesine saygı duymayı ögrenmemiz lazım.. fikrine katılmadıgınız bir konu olursa yeni bir konu acıp oylarsınız..
 
Yok hocam daha gelmedi benim ödeme..

Kendi paypalıma bakmaktansa senin ''Ödemem Geldi'' başlığına bakmak daha mantıklı. :D Sen ödeme aldığın vakit bana da yapılıyor. Ama bu ay çok yerden sahte telif aldım çoğu kanal 2 telifli umarım bende ödememi alabilirim. Şimdiden hayırlı olsun.
 
4 haneli geldi şükür.Umarım herkes emeğinin karşılığını sorunsuz alır
 
beyler paypal adresimin gmailene yt kanalı açmışım o da kapanmış. ileride sorun olur mu?paypal adresimi de sınırlanırırlarsa paypalada giriş engeleniyor mu?

Kanalın kapansa da, gmail ile devam edebilirsin. Gmail kapanmıyor sonuçta. Ve youtube kanalın ile paypalın hiç bir alakası yok. Sen gene de 2. bir mail adresini tanımla paypalına.

---------- Spam Engelliyici 12:42 ---------- Önceki Mesaj 12:41 ----------

4 haneli geldi şükür.Umarım herkes emeğinin karşılığını sorunsuz alır

Saat kaçta ödeme aldığınızı da yazar mısınız?
 
Kanalın kapansa da, gmail ile devam edebilirsin. Gmail kapanmıyor sonuçta. Ve youtube kanalın ile paypalın hiç bir alakası yok. Sen gene de 2. bir mail adresini tanımla paypalına.

---------- Spam Engelliyici 12:42 ---------- Önceki Mesaj 12:41 ----------



Saat kaçta ödeme aldığınızı da yazar mısınız?

Tarih:
17.09.2014
Saat:
08:50:02 GMT+03:00
 
Gelen saatlere bakılırsa ilk parti ödemesi sabah 08:50 de başlamış. Edindiğim tecrübelere bakaraktan bugün başka ödeme olmayacak. Diğer ödemeler yarın ve sonraki gün başlayabilir.
Bu arada telifli kanallarından ödeme bekleyenler var mı benim gibi? (telif,topluluk)
 
bu quiz iyice bozdu 13 ünde yatırdıgını bilirim
 
2 saat içinde ödemeler yatmaya başlar

Bugün başka ödeme beklemeyin. :)

---------- Spam Engelliyici 12:55 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

2 telifli kanaldan ödeme bekliyorum hadi hayırlısı

Geçen ay 2 telifli kanalımdan ödeme almıştım. Ama o kanal aşırı sıçrama yapmıştı 1 ayda 6 milyondan fazla izlenme ve abone kasmıştı. Bakalım bu ay hayırlısı. :)
 
Ödeme alanların Dashboard'ları güncellendi mi ?
Bir de arkadaşlar PayPal'dan banka hesabına para çekerken geçmesi çok uzun sürüyor acaba bu bankadan bankaya değişiyor mu ?
 
Ödeme alanların Dashboard'ları güncellendi mi ?
Bir de arkadaşlar PayPal'dan banka hesabına para çekerken geçmesi çok uzun sürüyor acaba bu bankadan bankaya değişiyor mu ?

Hayır hepsinde (7-iş günü) prosedürü mevcut. Adamlar 7 günde olsa paranı kullanıyorlar. En erken 3 gün içinde alırsın en geç ise 7 gün. Ve bu 7 güne haftasonları dahil değil. Haftasonu ile beraber 9 günü bulabilir.Tüm bankalar aynı.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri