19 Ağustosta bağlamıştım kanalı. Ağustosta kazandığımı, eylül ödemesindemi verirler yoksa ekimemi sarkar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
19 Ağustosta bağlamıştım kanalı. Ağustosta kazandığımı, eylül ödemesindemi verirler yoksa ekimemi sarkar.
Bugün başka ödeme beklemeyin.![]()
Hayır hocam ödenebilir. Örneğin Deville hocamın temmuz ödemesine bakabilirsin.
http://www.ytpara.com/quizgroup/43869-quizgroup-network-temmuz-odemeleri.html
Saat : 15.01'de ödeme yapılmış.
[mentıon=9740]deville[/mentıon] quiz tarafından şerbetli siz ona bakmayın. :d ayrıca daima ilk alan kişilerden biridir deville. Ama bu ay ona da yapılmadı henüz.
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] quiz tarafından şerbetli siz ona bakmayın.Ayrıca daima ilk alan kişilerden biridir deville. Ama bu ay ona da yapılmadı henüz.
hahaha tuttum bu lafıçok büyük bi kanalımı flagladılar 50bine yakın abone filan gitti, hatta quizin socialblade sayfasında en iyi 100 kanalı arasında 45. sırada olan kanalımdı. büyük ihtimalle o yüzden bana kızdılar diğer kanallarımın ödemesini geç göndercekler
![]()
Telif atanlarla uzlaşmaya çalışmak daha iyi hocam, şirket değil bireyselse biraz para teklif edip çektirmeyi deneyinGeçen ay benimde kanalım ilk 100'e girmişti quiz de. Ama işgüzarlar yüzünden yığınla telif geldi. Bazılarını kaldırtabildim bazıları duruyo en güvendiğim 2 kanal da toplam da 2'şer telif mevcut hatta 1 kanal da toplulukta var. Eğer bu ay quiz yeniden sağlıklı ödeme gönderirse, onlara mail atıp bu sahte telifler hakkın nasıl bir çalışma yapmamız gerektiğiniz sorucam. Sonuçta iş ortağıyız. Adamlar böyle izlenimler alan aboneleri kaybetmek istemezler herhalde.![]()
Telif atanlarla uzlaşmaya çalışmak daha iyi hocam, şirket değil bireyselse biraz para teklif edip çektirmeyi deneyinkötü örnek
![]()
5 haneliye yakin 8. ayin ödemesini almisim cok mutluyum)
yenimi aldınız?
07:42:55 aldigim saat bu yaziyor
Benim bu ödeme aldigim kanalda da 1 tane telif, 1 basit kücük resim koymayi kaldirtma toplulugu vardi. Ayrica kapanan bi kanalimin kazancini ödememisler.
kapanan ayın kazancı sıradaki değilde-bir sonraki aya ödeniyor
jakabvo arkadaşım...Kapanan ayın kazancını sonraki ay alıyoruz değil mi yanlış anlamadıysam...Şimdi benim Ağustos ayını kapanmadan atlatmış bir kanalım vardı...Eylülün 2-3 gibi kapandı...Bu durumda ben bu ayki ödememi normal zamanda alabilmem lazım değilmi...Ödeme beklemelimiyim ne dersin?
jakabvo arkadaşım...Kapanan ayın kazancını sonraki ay alıyoruz değil mi yanlış anlamadıysam...Şimdi benim Ağustos ayını kapanmadan atlatmış bir kanalım vardı...Eylülün 2-3 gibi kapandı...Bu durumda ben bu ayki ödememi normal zamanda alabilmem lazım değilmi...Ödeme beklemelimiyim ne dersin?
coşkun hocam-örnek eylülde kapandı kanal,ödemesini kasımda alırsınız diye biliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.