Aksam (16.09) saat 23 de 5 dolar gondermisler 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aksam (16.09) saat 23 de 5 dolar gondermisler![]()
Eskiden toplu olarak yapılırdı ödemeler. Şuan da resmen teker teker gönderiliyor!
Eskiden toplu olarak yapılırdı ödemeler. Şuan da resmen teker teker gönderiliyor! Çünkü kanallar kontrol ediliyor. Bununda en büyük sorumlusu boş bağaz bir çok insan! Yok quiz iyi yok quize gelin yok quize 20 kanal soktum iyi yaptınız beyler ekmeğimizle oynadınız resmen. Ödeme alamazsam eğer bu ay sorumlu bu konu da sürekli gereksiz konu açan yok refimle üye olun diyen adamlardır. Resmen rahat battı! ve görün bakın quiz bu ay kaç kişiye bloke koyacak..
Sana vereceğim cevap banlanmama sebep olabilir. O yüzden hezeyan ve heyecan dolu ama bomboş mesajını kale almayıp senin banlanmama sebebiyet verebilecek o mesajı hayal gücüne bırakmakla yetiniyorum. Kimsenin benden ileriyi gördüğü yok. Bana IQ testi yapmışlığın da yok.Aklinizin alamadiklarini ILERI ZEKALILAR dusundugunde bilin ki bunun yarari size de dokunuyor su anda demektir.
Terbiyesizlik yapmanin luzumu yok. Kazancinizi iyi niyetletle gosterip, ego tatmini yapacak ve/veya kazanciniz ile milletin canini yakmayacaginizin garantisini kimse veremez. Burada kazancini yazip(kotu niyetle) ,gosterip aldigi mesajlara, hehehehe parasi ile satarim diyen cok andaval gorduk. (Kazandiranlara lafimiz yok) Sonra kendisine inananlara koca bir hic verip ortadan kayboldular. (Acik acik konu acip satis yapsalar sorun olmaz fakat bu sekilde cakallik ile Daha 2 hafta once R10 da SAHTE kazanc bilgisi ve biraz para gorup bunuda gormemis gibi resimleyip milletin 20-30 tl sini ic eden kisileri de gorduk ve bu forumda acilan konu sayesinde o kisi r10dan uzaklastirildi. )
ILERI ZEKALILARIN yaninda GERI kalmak istemiyorsaniz ,onlar gibi ileriyi goremiyorsaniz , susun oturun asagi ILERI ZEKALILAR islerini yapsinlar.
Bencillik ile Bana dokunmayan yilan bin yasasincilik ile yasamayin.
ödeme alamazsan sorumlu sensin.Eğer kanalın kurallara uymuyorsa ödemeni alamazsın.Bu böyledir kimseye çamur atmaya gerek yok![]()
Arkadaslar tamamen hata ile paylaştım kazancı . Kimsenin baskasının kazancını görmesine yada kazancını göstermesine gerek yok kanımca .
Yok yere tartışma oluşmuş bir hata yüzünden . Kusura bakmayın .
edit fsever.
konusmamıza dikkat edelim !
ayrıca saçma değil gerçekten gerekli sebeplerden dolayı yasaklanmıştır.
[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] ref üzerinden bana gönderme yaptiysan ayıp etmişsin .. Quize girecek adam refimle girsin dedim ve Dashboard kullanmasını bilmeyenler içinde dashboardla ilgili bilgiler paylaştım .. Şimdi sen benim refimle girin dememden ulaştığın netice " Ben senin ekmeğinle mi oynadım? " şuna bencilim kendimden başkasını düşünmüyorum desene .. Benimde birsürü param gitti Freedomda ben kalkıp ekmegimle oynadınız gibi bir cümle mi kullandım? Lutfen bir mesajı yazarken düsünerek yazın .. Refle girin dyince senin ekmeginle oynamışsam sende youtube işinde belki benim kategoriyi yükleyip ekmegimle oynamışsın ..Senin ki büyük bir hayalperestlikten başka bir şey değil .. Bencilsin de
teşekkürler kontrol ettim lifeymiş .. paypal kafayı yemiş 1 ay onceki işlemi bugune taşımış .. bende ödemeyi quiz yapmış sandım
Sen de hala ödeme alamadın mı quiz den?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.