bireysel kavga ve yorumlardan çok konuyu açan arkadaşa fikir vermeye çabalasanız bence daha fazla yardımcı olursunuz.. Allah sabır versin tabiki dua da etsin ama bir de realite var ve buna göre yapıcı yorumlar yapın artık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gökhan kardeşim Allah sabır versin, mücadeleye devam yılma.
Yeşil Kart falan vardı eskiden hastane masrafları için ondan alamıyor musun araştırdın mı? En azından sağlık giderlerini oradan halledebilsen bir şekilde günlük ihtiyaçlarınızı çalışarak giderirsin youtube olur başka bir iş olur...
Geçmiş olsun tekrar, Allah kolaylık versin, sabır versin.
Hocam buraya nereden yazıyorsun şuan ? buraya ayırdığın vakit, burada millete laf yetistirerek olan zamanı neden tüketiyorsun. Belediyeye git, kaymakamlığa git, muhtarlığa git fakirlik başvurusu yap bunlar ayıp değil cocuğun için yapmalısın. Hiç kimse ilgilenmiyorsa olay cıkar bak nasıl ilgilenirler. Burada sabaha kadar yazsan çözüm bulamazsın.
bu imansızlar ateistler forumun içine ediyor resmen..
zaten bu dünyada bir tek siz imansızlar zekisiniz, bizde beyin diye birsey yok..
bu kadar kibiri nerden buluyorsunuz anlamıorum.
Bir hocam bana demişti ki "en büyük günah kibirdir" diye
ben de "he" deyip gecmiştim pek takmamıstım.
son 3-4 yıldır en büyük günahın kibir olduğunu gayet iyi idrak ettim
kibir öyle bir günahtır ki Allah'ın hizmetindeyken şeytanı Allaha isyan ettirir
kibir öyle bir günahtır ki insanı kafir-ateist yapar
ateistler öyle kibirlidir ki- kendilerinden üstün bir aklın(Allah) varlığını asla kabul etmezler.
madem bakıcak durumun yok çocuk yapma
Hocam eşinizin sağlık giderlerini devlet karşılar eğer bilmiyorsanız annelik sigortası diye birşey var.. Birkaç yıldırda uygulanıyor. Bilginiz olsun.. Hastane de zaten söylemişlerdir.. Söylemedilersede ben buradan söyleyim.. Geçmiş olsun.. Doktorların düşük tehlikesi olayını biraz abarttıklarını da düşünüyorum fakat kişiden kişiye değişir tabi.. Yine de anneniz falan varsa o ilgilenebilir eşinizle hiç bir iş yapmazsa sağlığı yerine gelecektir inş. 3 çocuk babasıyız bunları hep yaşadık. Allah şifa versin..Merhabalar arkadaşlar daha önceden bir defada olsa bir konu açmıştım durumlarımla ilgili ama yinede açmaya karar verdim ve içimi dökmek istedim.
Bundan 6 ay öncesinde evlendim ve eşimi kaçırarak evlendim ne anne nede baba iki tarafımızında kimsesinin yardımı olmadan ayakta durmaya çalıştım şimdiye kadar ama artık ayakta durucak tâkatim kalmadı. Eşim 3 aylık hamile ilk aylarda bir düşme tehlikesi geçirmişti ve atlatmıştık ama şuan tekrar aynı şekilde rahatsızlık geçirdi ve sigortamız olmadığı için maddiyat gücünden sıfıra dayandım. Sattığım ve arkasında durduğum onca iş yaptım ama şu günlerde hiç birşekilde kafam hiç birşeye basmıyor ve sıfıra düşmekten çok -'ye düştüm. İşsizim Serik gibi bir yerde hayat sezonluk geçiyor evlenmeden önce düzenli olarak çalışıyordum Antalya da yaşıyordum ama şimdi Serik'e taşındığım için hiç bir şekilde iş olanağım olmadı. Eşim tekrar aynı şekilde düşük tehlikesi geçirip rahatsızlanıp hastaneye kaldırdıktan sonra 3. gününde evden çıkartıldım ve eşyalarımı depoya kaldırmak zorunda kaldım. Komisyon ve depozit istenildiği içinde ev tutamadım ama bir şekilde tutmak içinde elimden geleni yapmaya çalıştım. Ev kirasını ödeyebilmek için televizyonumu sattım atlattım 2. ayımda eşim rahatsızlandı çamaşır makinamı sattım ona harcadım ve satıcak birşeyim kalmadığı içinde kirayı ödeyemedim adamla fazlasıyla haşır neşir karakolluk dereceye geldik ve sonunda evden çıkartıldım.
İcraalar bir yandan , eşimin bu rahatsızlığı bir yandan ; içinde kaybolduğum onca sorun bir yandan. Kafayı yememek için elimden geleni yapsamda kafamda onca soru ve sorunlar varken ; UYUYAMIYORUM ARTIK! günde 30 dakika uykuyla ayakta duruyorum.
Allah kimsenin ne kendisine ne ailesine nede çoluğuna çocuğuna dert vermesin.
Bu dünyada yaşayan onca insana yardım eden Rabbim bizede elbet bir gün yardım edicektir hayırlısıyla..
Birilerinin acıması için değil sadece içimi dökmem gerek artık iyice bunaldım herşeyden bu denlidir paylaşmam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.