0.08 TBM oranını görünce sevinen ben.

bacanak

Kayıtlı Üye
yaklaşık 1 yıl önce başladığım youtube işinde ilk kez 0.08 tbm oranını gördüğüm için biraz sevindim. :)

frikik videolarını kastığım bir hesabım için açmış olduğum adsense'de muslera hocamın önerdiği yüksek kazançlı kelimeleri etiket olarak eklemek ve açıklamaya girmek suretiyle yaptım.

bu tbm oranını asıl kanalımda görsem 3 ayda kazandığım 3000 lirayı 1 ayda kazanabilirim. :)

zob8mp.png

ınsallah dahası gelir bende bu ay basından ıtıbaren tbm dusdu normalde 7 8 dolanırdı smdı 5 ın ustune cıkmıo 1 2 kez cıkdı

Hadi hayırlısı inşallah daha fazlasını görürsün.

Bende niye böyle tık yok diye düşünmüyor değilim. :D

yaklaşık 1 yıl önce başladığım youtube işinde ilk kez 0.08 tbm oranını gördüğüm için biraz sevindim. :)

frikik videolarını kastığım bir hesabım için açmış olduğum adsense'de muslera hocamın önerdiği yüksek kazançlı kelimeleri etiket olarak eklemek ve açıklamaya girmek suretiyle yaptım.

bu tbm oranını asıl kanalımda görsem 3 ayda kazandığım 3000 lirayı 1 ayda kazanabilirim. :)

zob8mp.png

aynı durum bendede var :)

hevesini kırmak gibi olmasın ama son 1-2 gündür hepimizin öyle :D

Benim TBM 0,02 den yukarı çıkmıyor ama durumun senden iyi. Niye çünkü senin sayfa to'nunun nerdeyse 10 katı sayfa to'ya sahibim.

Şimdi düşünelim sorun bendemi sendemi ? (İçerik türkçe bu arada)

Asıl diyeceğim şu Sayfa to ve sayfa TBM yi kafanıza takmayın asıl önemli olan BGBG orası belirliyor hitinize göre ne kazanacağınızı.

Sana 1 örnek vereyim. Sayfamdaki reklamlarda oynamalar yaptım. Ve TBM bi anda 2 katına çıktı. Ama aynı şekil Sayfa TO ise yarıya inmişti :D Kazanç yine aynı seyirdeydi yani. Kendinize bir kriter belirleyecekseniz bu BGBG olsun.

hevesini kırmak gibi olmasın ama son 1-2 gündür hepimizin öyle :D
bu sadece frikik kanalının adsense hesabı hocam.

diğer kanallarım için kullandığım adsense'deki tbm oranına bakıyorum 0.02. :D temmuz ayı sonunda 0.04'e çıkmıştı şimdi tekrar 0.02'ye düştü. günlük 1000 tık alıyorum neredeyse o kanalda ama tbm değerinden ötürü kazancım yerlerde.

Benim TBM 0,02 den yukarı çıkmıyor ama durumun senden iyi. Niye çünkü senin sayfa to'nunun nerdeyse 10 katı sayfa to'ya sahibim.

Şimdi düşünelim sorun bendemi sendemi ? (İçerik türkçe bu arada)

Asıl diyeceğim şu Sayfa to ve sayfa TBM yi kafanıza takmayın asıl önemli olan BGBG orası belirliyor hitinize göre ne kazanacağınızı.

Sana 1 örnek vereyim. Sayfamdaki reklamlarda oynamalar yaptım. Ve TBM bi anda 2 katına çıktı. Ama aynı şekil Sayfa TO ise yarıya inmişti :D Kazanç yine aynı seyirdeydi yani. Kendinize bir kriter belirleyecekseniz bu BGBG olsun.
frikik kanalının sayfa to değeri düşük oluyor hocam. normalde sayfa to oranım % 4 civarında hatta bi ara %9'lardaydı ve 1 günlük bir olay değildi sürekliydi. :rolleyes:

firikik derken futbolcuların attığı frikiklermi yoksa bayanların vermiş olduğu frikiklermi :) etiketlediğin kelimeler nelerdir ?

Dün benm Tbm günü 0,25 ile kapattı :D bu günlerde artış var biraz

konuyu saptırmaya gerek yok izlenim alamıyom diyenler denesinde bi görsün ...

örf ve adetlerimize yakışmaz. herşey para kazanmak değildir.
herkesin görüşü kendisine hocam. yıllarca adult siteler yönetenler oldu ben yapmadım hiç yapana da birşey demedim.

herkes istediğini yapar. örf ve adetlerimize uymaz dediğiniz şeyler kimse kusura bakmasında günde milyarlarca izlenme alıyor.

madem örf ve adetimize uymuyor kim izliyor bu kadar?

+

kazancın helalliğine, haramlığına gelecek olursak bu forumda kazancı helal olan bildiğim hiç kimse de yok. ;)

bu tür videolar yüklemeye bilirsin saygı duyarım, adult site açarsın ona da saygı duyarım. aynı şekilde saygı duyulmasını da beklerim. o olgunlukta olmayan kişiler bu forumda olmamalı zaten.

bnm tbm 0,65 $ bile var rasgele açtıgım bi kanaldan geliyo içinde 4 video var 8-9 aydır hiç yükleme yapmıyorum =)

herkesin görüşü kendisine hocam. yıllarca adult siteler yönetenler oldu ben yapmadım hiç yapana da birşey demedim.

herkes istediğini yapar. örf ve adetlerimize uymaz dediğiniz şeyler kimse kusura bakmasında günde milyarlarca izlenme alıyor.

madem örf ve adetimize uymuyor kim izliyor bu kadar?

+

kazancın helalliğine, haramlığına gelecek olursak bu forumda kazancı helal olan bildiğim hiç kimse de yok. ;)

bu tür videolar yüklemeye bilirsin saygı duyarım, adult site açarsın ona da saygı duyarım. aynı şekilde saygı duyulmasını da beklerim. o olgunlukta olmayan kişiler bu forumda olmamalı zaten.

kazancınızın kat kat dahada yükselmesini dilerim. amacım sizi kırmak yada üzmek değil sadece içimden gelen şeyleri yazdım kırdıysam özür dilerim.
bol kazançlı keyifli çalışmalar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri