0,99 Dolar da neyin nesi?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Temmuz ayı kazancım kesinleşmiş görünüyor.

geçen ay 114 Dolar kazanmama rağmen, kesinleşmiş kazanç: 0,99 Dolar yazıyor :confused:

99 dolar mı demek bu, öyleyse içim gam yemeyecek ama 0,99 neyin nesi?

nerde benim 113,01 Dolarım ?

sizin de kesinleşti mi kazançlar?

1 ağustos öncesi kazançlar 0,99 yazıyor ama ayrıntılara tıklayınca youtube kazançları yok henüz, sonradan eklenir mi acaba

Bilen bilmeyen yorum yapıyor :D

o toplam kazancın zaten %20-25 arası kesiliyor yani asıl ödeme limiti için 120 doları geçmeniz lazım

вαттυѕαу;71347' Alıntı:
0.99$ Bloggerdan aldıgın kazançtır büyük ihtimalle youtube kazançları 15inden sonra kesinleşir .

Burda bilmeyen sen oluyorsun ? Sana yardımcı olmaya çalışan kişilere böyle sataşmak dogru bi davranış degil.

çok şey bilmiyorum zaten bu 4. Ödemem olucaktı daha önceki aylarda ancak kıt kanaat 100 dolar aldım o kadar.

Bundan evvelki aylarda her zaman 6 - 7 si gibi youtube kazançları kesinleşiyordu, isterseniz geçmişi iyi hatırlayalım.

Youtube kazançları 6-7 si gibi kesinleşti hep, 15 inde değil, ben mi yanlış hatırlıyorum

---------- Mesaj saat 18:20:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:19 civarında gönderildi. ----------

o toplam kazancın zaten %20-25 arası kesiliyor yani asıl ödeme limiti için 120 doları geçmeniz lazım

Evet 114 dolar riskli bir miktar oldu, ödeme alamazsam önemli değil ertesi ay alırız.

Yeter ki 0,99 dolar kalmasın kazanç, kazandığım işlesin hesaba

çok şey bilmiyorum zaten bu 4. Ödemem olucaktı daha önceki aylarda ancak kıt kanaat 100 dolar aldım o kadar.

Bundan evvelki aylarda her zaman 6 - 7 si gibi youtube kazançları kesinleşiyordu, isterseniz geçmişi iyi hatırlayalım.

Youtube kazançları 6-7 si gibi kesinleşti hep, 15 inde değil, ben mi yanlış hatırlıyorum

Siz yanlış hatrlıyorsunuz ve burda siz bişi bilmiyosunuz gibisinden bişi demedim fakat ögrenmek için konu açmışsınız ve yorum yapanlara saldırıyorsunuz . Youtube kazançlar ayın 15inde kesinleşir bekleyin.

Ben de ilk karşılaştığımda böyle olmuştum. O blogger denilen şeyden geliyormuş kazanç. Benim bloggerım yoktu ama gene de gelmişti. Şimdi o kafandan aşağı dökülen soğuk terleri silebilirsin. :D

---------- Mesaj saat 18:20:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:19 civarında gönderildi. ----------

Evet 114 dolar riskli bir miktar oldu, ödeme alamazsam önemli değil ertesi ay alırız.

Yeter ki 0,99 dolar kalmasın kazanç, kazandığım işlesin hesaba

12-15 arası kesinleşiyor. Geçen ay da bu tarih aralığında kesinleşti.

Tamam kimseye sataşmıyorum beyler sakiniz, hafızamın yanılmasına şaşırdım, teşekkürler.

---------- Mesaj saat 18:25:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:22:38 civarında gönderildi. ----------

Peki size enteresan bir soru geliyor o zaman

Madem 15 inde kesinleşiyor, benim panelde şöyle yazıyor:

1 Ağustos öncesi ödenmeyen kazançlar: 0,99

youtube kazançları sonradan mı eklenecek

banada 4,09 yansımız ödemeler kısmına baktığımda youtube yazmıyor diğer ve ayarlama yazıyor bence partnerli kanalın kazancı bu çünkü partnerli kanala baktığımda 4,28 tahmini kazanç var

Benimde kesinleşmiş olarak gözüküyor hemde borç olarak 2 ay oncede böyle olmuştu neyin borcuysa artık :) youtube için daha erken en erken 11 inde kesinleşti benim simdiye kadar korkulcak birşey yok
r762k.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri