%0 Riskli Adsenseye Kanal Bağlama

Arkadaşlar bu yöntemi kullanıpta adsensesi spama düşen oldu mu?

Ben kullaniyorum epeydir.Herhangi bir sorun yok su ana kadar

Merhaba Arkadaşlar,

Belkide açıkca konusu vardır ama bulamadım. Son günlerde adsense mimlendi, hangi kanalı eklersem ekleyim aynı gün kapanıyor olayı duyuyorum. Anlatacağım yöntem ile bu durumu yaşayanlarda sıkıntı son buldu.

Türkiye Lokasyonlu bir vds satın alın. Bu vdsinizde adsense hesabınızın oturumu hep açık kalsın. Başka hiç bir kanala giriş yapmayınız.

1) Youtube kanalını açtınız ve adsenseye bağlamak istediniz. Hayır, Adsensem var oturum aç linkine tıklayınca orada oturum açmayınız ve tarayıcıdaki linki kopyalayınız.

2) Bu linki alın vdsinizde adseniz açık olduğu için ona yapıştırınız. Gerekli devam etme işlemlerini yapınız. Karşınıza kanalınızda oturum aç diye tekrardan dediğinde yine adres çubuğundaki adresi kopyalayın.

3) Yeniden bilgisayarınızda kanalınız açık olduğu için vdsden kopyaladığınız o linki bilgisayarınızdaki tarayıcıya yapıştırın ve adrese girin.

Böylelikle arkadaşlar adsense hesabınız ile eklediğiniz kanalınızın ip adresleri farklı olmuş oluyor. Bir şekilde youtube mimlenmiş adsenseli hesapların kanal kapatmasını sonlandırmış oluyor.

Bu yazıyı [MENTION=8951]Dean[/MENTION] arkadaşımızın şuanda bu sorunu yaşamasıyla birlikte yazmak istedim.

Herkese bol kazançlar

acaba modeme reset atarak veya pcden modem ayarlarına girerek ip yi resetleyerek bu yontemi uygulasak işe yarar mı acaba

20 civari bagli galiba,cünkü telifli yada d.engelli kanali tutmuyorum siliyorum.o yüzden tam sayiyi bilmiyorum.bazen günde 1-2 bazen 2 günde 1-2 kanal bagliyorum

20 civari bagli galiba,cünkü telifli yada d.engelli kanali tutmuyorum siliyorum.o yüzden tam sayiyi bilmiyorum.bazen günde 1-2 bazen 2 günde 1-2 kanal bagliyorum

mrb ben dünya engeli ya da telif alan videoları siliyorum ya da dünya engeli olan ses ise onu kaldırıp devam ediyorum hiç daha kanal falan silmedim acaba riske mi boğuyorum adsensemi?

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

Ben kullaniyorum epeydir.Herhangi bir sorun yok su ana kadar

birde epeydir derken 20 kanal bağlamışsınız şimdiye kadar 1 aydır falan mı bu şekildesiniz? daha önce??

mrb ben dünya engeli ya da telif alan videoları siliyorum ya da dünya engeli olan ses ise onu kaldırıp devam ediyorum hiç daha kanal falan silmedim acaba riske mi boğuyorum adsensemi?

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

birde epeydir derken 20 kanal bağlamışsınız şimdiye kadar 1 aydır falan mı bu şekildesiniz? daha önce??

Hocam benim 1 adsensem 2 tane 2 telifli kanali silemedigim icin spama düstü.Bu yüzden artik bir kanalima 2 telif gelince o kanali hemen siliyorum.20 kanal olayina gelince her hafta 5 kanal siliyorsam 5 de kanal bagliyorum.1 adsenseye 20 den fazla kanal baglamamaya calisiyorum.Bunun icin adsensede sürekli 20 civari temiz kanal oluyor.Takdir edersinki birden fazla adsense ile calisiyorum.

ben beceremedim, ilişkilendirildi başarıyla diyor ama ilişkilenmiyor

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:25 ----------

Hocam benim 1 adsensem 2 tane 2 telifli kanali silemedigim icin spama düstü.Bu yüzden artik bir kanalima 2 telif gelince o kanali hemen siliyorum.20 kanal olayina gelince her hafta 5 kanal siliyorsam 5 de kanal bagliyorum.1 adsenseye 20 den fazla kanal baglamamaya calisiyorum.Bunun icin adsensede sürekli 20 civari temiz kanal oluyor.Takdir edersinki birden fazla adsense ile calisiyorum.

şimdi anladım ama çoklu adsense beni çok yorar, ben başkaları gibi 300-500 kanal bağlamayı düşünüyordum :o

şimdi anladım ama çoklu adsense beni çok yorar, ben başkaları gibi 300-500 kanal bağlamayı düşünüyordum :o

Eskiden olsaydi 300 kanal olurdu ama artik ''Bence'' 20-25 spam kanaldan fazlasi adsense icin intihar olur.

Şey Baglanıyor Hocam 2-3 Gün Sonra Aktif Duruma Geliyor merak etme :) kanal takip ten kontrol ediyosun büyük ihtimal

Şey Baglanıyor Hocam 2-3 Gün Sonra Aktif Duruma Geliyor merak etme :) kanal takip ten kontrol ediyosun büyük ihtimal

yok hocam kanala girip kanal sekmesine bakıyorum herşey eskisi gibi gözüküyor video çekiyim mi?

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

Eskiden olsaydi 300 kanal olurdu ama artik ''Bence'' 20-25 spam kanaldan fazlasi adsense icin intihar olur.

25 kanalın günlük getiris bende 1 tl bile değil ölme eşşegim ölme kim uğraşıcak bu kadar şeyle hocam aman diyim peki bir kanala kaç video yüklüyorsunuz

25 kanalın günlük getiris bende 1 tl bile değil ölme eşşegim ölme kim uğraşıcak bu kadar şeyle hocam aman diyim peki bir kanala kaç video yüklüyorsunuz

Hocam 25 kanal 1 lira getirmiyorsa,Kusura bakma ama sen agir spamcisin.:) Cer-cöp ne bulduysan dolduruyorsun demekki.O dönem coktan bitti artik kaliteli+taze icerik bulmalisin.Sen bakiyorsun bir video 100 bin izlenmis hemen kopyaliyorsun.Ama yanlis suyu sikilmis portakali aliyorsun.

Hocam 25 kanal 1 lira getirmiyorsa,Kusura bakma ama sen agir spamcisin.:) Cer-cöp ne bulduysan dolduruyorsun demekki.O dönem coktan bitti artik kaliteli+taze icerik bulmalisin.Sen bakiyorsun bir video 100 bin izlenmis hemen kopyaliyorsun.Ama yanlis suyu sikilmis portakali aliyorsun.

aman hocam ben videoyu aratıyorum risksizdir bu diye çıkan bütün videoları çekip renderleyip yolluyorum direk, genellikle kanallarım sanki unutulmuş gibi youtube da hiç izleme yok bazıları iyi gene ayda 1 dolar getiriyor ama bakalım daha uğraşıyoruz, yani öyle çok izleme almışa falanda bakmıyorum

yok hocam kanala girip kanal sekmesine bakıyorum herşey eskisi gibi gözüküyor video çekiyim mi?

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

ilginç ama ben bu yöntem le baglıyorum.

ilginç ama ben bu yöntem le baglıyorum.

yorumunuzu alıntılama sayfasını açtım bıraktım video çekiyordum video çekerken oldu :p:D:D çok teşekkürler, başka öneriniz varsa alırım mesela bazıları bir adsenseye 20-30 dan fazla kanal bağlama diyorlar o kadar kanalı nerden bulucam ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri