01.Eki.2013 - 31.Eki.2013 Hiç işlem yok

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
28'inde de kesinleşmesse olabilir.

hocam hep erteleyip umut baglamakla olmuyo. neguzel haftalar once kafamda odeme almıyacagım diye bitirmiştim sonra ne diye umutlandım ki :D yatarsa büyük bi kısmını belki de hepsini hibe etmeyı dusnuyorum.

bu ayı unutalım arkadaşlar önümüzdeki maçlara bakalım :)

hayirlisi arkadaslar hepinizin parasini almasini isterim.
ama bu iste ters birseyler var
hic birimizin adsenseleri banli degil
sadece kanallarimiz kapali
isin enteresani bonno sana gösterdim kasim 8 de yatiralan tutari ayni adsensede
cidden bi terslik var.

ayi tamamlayamadan tüm kanallari devre disi kalan arkadaslar
paralarini alamiyacaklarmis
google o gelirleri muhtemelen reklam sahiplerininin bakiyelerine geri iade edecek

pes etmek devam

YouTube hesabınızla bir AdSense hesabını ilişkilendirdiğinizde, size kazançlarınız yerel ödeme eşiğinize ulaştığında hesabınızda bekleme yoksa, kanalınız için para kazanma işlevi askıya alınmadıysa ve politikalarımıza uyuyorsanız ödeme yapılacaktır.
İmza Adsense Support​
Sizce adsense burda ne demek istiyor?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION]

inşallah abi inşallah 0 tl de olsa kesinleşsin.

hocam bende aynı durumdayım. 4 kasımda açmıştım para kazanmayı. Normalde ayın 15i gibi kesinleşiyor siz neden 27-30 arası kesinleşir diyorsunuz onu anlamadım.
Ekim ayı kazançları gelmesede umarım bu aydan itibaren kazandıklarımız boşa gitmez :(

hocam bende aynı durumdayım. 4 kasımda açmıştım para kazanmayı. Normalde ayın 15i gibi kesinleşiyor siz neden 27-30 arası kesinleşir diyorsunuz onu anlamadım.
Ekim ayı kazançları gelmesede umarım bu aydan itibaren kazandıklarımız boşa gitmez :(

Ben de onun peşindeyim ya,bi de hadı bu ayı da geçtim benim eylül kazançlarım var kesinleşmiş 750 TL onu kurtarsak bari.

YouTube hesabınızla bir AdSense hesabını ilişkilendirdiğinizde, size kazançlarınız yerel ödeme eşiğinize ulaştığında hesabınızda bekleme yoksa, kanalınız için para kazanma işlevi askıya alınmadıysa ve politikalarımıza uyuyorsanız ödeme yapılacaktır.
İmza Adsense Support​
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION]

hiç görmedim öle bişi....

İmza Adsense Support​

yav öderler merak etme sen önüne bak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri