01.Eki.2013 - 31.Eki.2013 Hiç işlem yok

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Hocam kısaca
Ekim 12 de 759 TL para kesinleşti.(eylül kazançları)
Ekim 15 de para kazanmalar gitti.
Kasım 19 Da pin girdim.

Bu parayı ne zaman alırım?
Not:ekim kazançları daha kesinleşmedi.

adsense açık yani şuan....öle ise tahminim ekim kazançların aralık 12 de kesinleşir 759 + ekim kaznaçlarını 22 aralık da alırsın

Hocam kısaca
Ekim 12 de 759 TL para kesinleşti.(eylül kazançları)
Ekim 15 de para kazanmalar gitti.
Kasım 19 Da pin girdim.

Bu parayı ne zaman alırım?
Not:ekim kazançları daha kesinleşmedi.

19 kasımda pini girmişsin bu ay nasıl ödeme bekliyorsun ki 15 insan önce girmeliydin bi daha ki ayın 23 ünde hesapta olur bütün paran

adsense açık yani şuan....öle ise tahminim ekim kazançların aralık 12 de kesinleşir 759 + ekim kaznaçlarını 22 aralık da alırsın
adsense açık herhangi bir illegal durum yok sadece yt kanallarının para kazanması gitti.
kasım kazançlarını da ocakta mı alıyorum bu hesaba göre?

adsense açık herhangi bir illegal durum yok sadece yt kanallarının para kazanması gitti.
kasım kazançlarını da ocakta mı alıyorum bu hesaba göre?

yt para kazanma kapanan kanalın ödmesini yapmaz kardşeim.....ekim ayını sayma ozman

19 kasımda pini girmişsin bu ay nasıl ödeme bekliyorsun ki 15 insan önce girmeliydin bi daha ki ayın 23 ünde hesapta olur bütün paran

Ayın 2 sinde pin girip 8 inde ödeme alan var hocam

---------- Mesaj saat 22:02:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:06 civarında gönderildi. ----------

yt para kazanma kapanan kanalın ödmesini yapmaz kardşeim.....ekim ayını sayma ozman
Tamam ondan ödeme bekleyen yok da neden kazançları kesinleştirmiyor onu anlamadım?
1.100 TL var içerde 0 TL olarak kesinleştirsin o da kurtulsun ben de.

Ayın 2 sinde pin girip 8 inde ödeme alan var hocam

---------- Mesaj saat 22:02:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:01:06 civarında gönderildi. ----------

Tamam ondan ödeme bekleyen yok da neden kazançları kesinleştirmiyor onu anlamadım?
1.100 TL var içerde 0 TL olarak kesinleştirsin o da kurtulsun ben de.

bence sen dua et adsenseni kapamsınlarda eylülü bari al kardeşim....

bence sen dua et adsenseni kapamsınlarda eylülü bari al kardeşim....

inşallah forumda bi 15-20 kişi var aynı sıkıntıda.illegal bi durum da yok umarım kapamazlar.

---------- Mesaj saat 23:11:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:27 civarında gönderildi. ----------

yav öderler merak etme sen önüne bak

Önümüze tam gaz bakıyoruz kardeşim.
2 adsense kendi sektörüm.
1 adsense full time spam
3 awesomness partneri kanal.
1 zomiin partneri aday adayı kanal :D

28 inde sizin paralar yattı mı? Yazışmalar 26 sında bitmiş anlayamadım sonu ne oldu :)

12-11-13 14:00 İtibari ile beklemedeyiz.

kardeşim son durum nedir. "Hiç işlem yok" mesajı benim adsensedede var 179 Tl var 3 aydır biriken, bu ay da 200 Tl Sınırını geçmesi gerekiyordu. ama bu mesaj var , sen ne yaptın çözebildinmi sorunu , Pm atacaktım mesaj kutun doluydu, cevapların için şimdiden teşk.

üzerine 1 bardak soğuk su içiyoruz kardesm

Arkadaşlar 8 tane yt hesabımın para kazanması gitti toplam biriken para 900 dolardı 820 dolar ı kesinleşti yani bende şaşırdım ama yt para kazanması giden kanallın parasını veriyor sonuç bu bende öle oldu başka olan var mı bilmiyorum

[MENTION=3001]zzinan[/MENTION] o zamanlar günlük 100tl ile gittiğim için her güne özel bir bardak su içtim ben :) arkadaşım sen de öyle yap miktara göre:D

Arkadaşlar 8 tane yt hesabımın para kazanması gitti toplam biriken para 900 dolardı 820 dolar ı kesinleşti yani bende şaşırdım ama yt para kazanması giden kanallın parasını veriyor sonuç bu bende öle oldu başka olan var mı bilmiyorum
ocak 15 de para kazanmalar gitmişti.kesinleşen miktara etkisi olmadı.kesinti %17 oldu.2.defa para kazanmaların gitmesinden etkilenmedim

[MENTION=3001]zzinan[/MENTION] o zamanlar günlük 100tl ile gittiğim için her güne özel bir bardak su içtim ben :) arkadaşım sen de öyle yap miktara göre:D

2-3 gün daha bekleyip , adsense yi kapattıracagım içerideki 170 tl alabilirmiyim acaba?

---------- Mesaj saat 03:14:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:56:53 civarında gönderildi. ----------

2-3 gün daha bekleyip , adsense yi kapattıracagım içerideki 170 tl alabilirmiyim acaba?

şimdi baktım 10$ olunca hesap iptalde 90 gün içinde oluyormuş teşk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri