0888222200* bu numaraları asla açmayın!

sırf bunlar yüzünden yeni hat cıkardım arkadaş biri bitmeden diğeri arıyor . hemde uykumun en zevkli yerinde :):)

bu devirde bunlar çok normal.. ne ekersen onu biçersin.. biz yt ile kazanıyoruzda umursamıyoruz ya dışarıda asgari ücretle veya 500 - 600 tl ye çalışanlar napsın?

Bende tanımadıgım numarayı açmam. Bir keresin Kyk memuru aramıs bende açmamıstım bilmediğim için numarayı kayıt zamanı geçiyor diye aramış. Sonuç dışarda kaldım :D

beni her allahın günü arıyorlar ********ler bide çaldırıp aramamı bekliyorlar işte bu bana koyuyor

Hocam Turkcell'den Avea'ya geçiş yapmıştım 3 yıl önce... Hem Turkcell, hem de Avea abone oldular bana...

Greenpeace'in bir davası için imza kampanyasına destek oldum. Habire arıyorlar yardımda bulunun diye...

Evimizin dibinde tiyatro var. Haftanın 5 günü tiyatro oluyor. Her gösterim için yer ayırtalım diye arıyorlar.

Digiturk ve Superonline da abone olun diye arıyorlar.

EminEvim'e bilgi almak için başvurmuştum. Onların da maşallahı var.

2 yıl önce oturma grubu ve mobilya almak için gezdiğim tüm mobilya mağazaları haftada en 1 kez çaldırırlar beni.. Sağ olsunlar hiç unutmazlar.

Giyim mağazaları da mobilyacılarla yarışıyor tabi...

Aklıma gelmeyenler de kusura bakmasınlar. Onları anamadım.

Olay bu hocam. Kısa mesajlara "indirim", "kaçırmayın", "taksitle" gibi sözcükleri spam ifadesi olarak ekliyorum. Numaraları da engelliyorum ama yok Fayda etmiyor.

Baya çenem düşmüş ya.. :D

Ahahahaha hocam gece gece bildiğin gülerken anırdım :D :D :D :D

Şu işe bak böyle haysiyetsiz bir insan yoktur dünyada. Para kazanmak aslında bu kadar kolay bunlara izin veriyorlar radyolarda 200 TL ye Galaxy s5 Satıyorlar Her gün yayınlıyorlar orjinal diye bas bas bağırıyorlar içinden hala salatalık çıkıyor hiç bir ceza almıyorlar.

Oha benide aradi bu numara ama sessizdeydi duymamistim ne bu numara diye merak ediyordum

bugünde beni 212 709 24 44 numaralı telefon aradı TTnetten arıyormuş :)

buyur dedim, kullandığım doping internetin sözleşmesi bitmişmiş de yenilemek istiyorlarmış.. dedim bu bilgiyi nereden görüyorsunuz.. ekranımdan dedi.. dedim o ekranları değiştirin birde TTNET olacaksınız.. sözleşmem yıl sonuna kadar devam ediyor kimi kandırıyorsunuz hepiniz dolandırıcısınız dedim..

Aynen aktarıyorum

"Yalnız beyfendi öyle dolandırıcı falan demeseniz iyi olur" dedi ve yüzüme kapattı :D

uff snane be slk :D

Sorun bu numaranın sizi araması veya aramaması değil nasıl olabiliyor böyle bir şey? Ben sadece telefonumu açtım diye kim bende 40 lira ücret alabilir böyle iş mi olur arkadaş!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri