1-2 Dakikalık Video Para Kazandırrmı

hocam peki bir sorum olacak size, türkçe içerikte 1-3 dklık videolar var genelde kanalımda. bgbg çok düşük. bu içeriğin dilinden mi yoksa video süresiyle alakası var mı?

hocam türkçe'de 2-3 dk lık video dan bişi kazanamassın anca günde 100 k filan izlencek 1000-1500 arası bişi verir diğer türlü günde 20 k izlenimle para kazanıyorum demen çok zor (teknoloji gibi özel katagorileri ayrıyorum)

Türkçe'de +10 dk video izlettirceksin yoksa kazanamassın

yabancı spam içerikte 1k izlenime(kısa videolar) 12 tl kazandığım günler oldu kendimi hiç sazan gibi hissetmedim inanmayorsan pm at içeriği sana da söyleyeyim. Kelimelere dikkat edelim biraz

arkadaş bu forumdaki herkes mi at gözlüğüyle bakıyor ?

ÇILDIRTACAK MISINIZ ARKADAŞ ? ÖRNEK VERDİM ÖRNEK ÖRNEK BENİM 3 TIKTAN 400TL KAZANDIĞIMDA OLDU ŞİMDİ SUSUN ÖRNEK ÖRNEK 1TL ÖRNEK ADAMA ŞİMDİ 20TL DİYİM DE AYLIK YILLIK KAZANCINI MI HESAPLASIN 2 SAAT

YAV ARKADAŞ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE SİZİN GİBİ SAZANLAR ATLIYOR YANLIŞ ANLIYOR ÖRNEK RAKAMLAR ONLAR ÖRNEK YANİ 1TL NİN KATLARI ANLAMINDA ADAMA ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.

Şimdi anlayan arkadaşlar lütfen daha fazla yorum yapmayın gereksiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri