1.8 Milyonluk Kanalda Reklam Çıkmıyor!

Cinema 4d ile mi yapacaksin hocam videoları

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden açmazki bir insan para kazanmayı? 1.8 m abone var.Bence sonradan kapanmıştır ama videoları inceledim ve ne sebepten kapandığını anlamadım.Evet cinema 4d ile yapılıyor bende giricem bu alana ama sonum bu kanal gibi olmasın.Anlamadım gitti.

neden açmazki bir insan para kazanmayı? 1.8 m abone var.Bence sonradan kapanmıştır ama videoları inceledim ve ne sebepten kapandığını anlamadım.Evet cinema 4d ile yapılıyor bende giricem bu alana ama sonum bu kanal gibi olmasın.Anlamadım gitti.
Belki de red yemiştir yeni kanal sonucta

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun gibi çok var. Aynı türden içeriklerde youtube artık 1-2 kanalın dışındaki kanalları tekrar içerik olarak para kazanmasını kapatıyor. O kategoride 5 milyon aboneli kanalın da para kazanması kapatıldı.

vaybe,en sevdiğim kategori bu işte...adam demekki öyle doymuşki paraya bu kanaldan yönlendirme bile yapmamış..

Bunun gibi çok var. Aynı türden içeriklerde youtube artık 1-2 kanalın dışındaki kanalları tekrar içerik olarak para kazanmasını kapatıyor. O kategoride 5 milyon aboneli kanalın da para kazanması kapatıldı.

"Kopya" içeriğin ismi tekrarlanan içerik olarak değiştirildi.Yani tekrarlanan içerik spam yapmak demek oluyor.Ancak bu adam özgün ki bu kadar büyüyebilmiş.Para kazanma şartlarında da youtubenin değerlendirmediği kısımda yazılan yazı ise, "kanalınızın ne kadar özgün olduğu"dur.Yani aynı kategoride video yapsan bile youtube buna bakmıyor.

"Kopya" içeriğin ismi tekrarlanan içerik olarak değiştirildi.Yani tekrarlanan içerik spam yapmak demek oluyor.Ancak bu adam özgün ki bu kadar büyüyebilmiş.Para kazanma şartlarında da youtubenin değerlendirmediği kısımda yazılan yazı ise, "kanalınızın ne kadar özgün olduğu"dur.Yani aynı kategoride video yapsan bile youtube buna bakmıyor.
Bu kategoride çok canlar yandı. %100 özgün baya tanıdığım var para kazanması kapanan. Sebep tekrarlanan içerik. Öyle küçük kanallarda değiller. Her biri +500k aboneli. Bu kategoriye gireceksen riski göze alacaksın. Öyle bir rekabet var ki kuyunu kazan çok olacaktır.

bende kendi çapımda cinema4d videolari üretiyorum amatörce de olsa fakat para kazanması açık kanalım olmadiği için test edemiyorum bu tarz videoları cidden para kazanmasını açmıyacaklarsa boşuna uğraşmıyayım.

bende kendi çapımda cinema4d videolari üretiyorum amatörce de olsa fakat para kazanması açık kanalım olmadiği için test edemiyorum bu tarz videoları cidden para kazanmasını açmıyacaklarsa boşuna uğraşmıyayım.

Uğraşabiliyorsan bu tarz videoları hazırla. Özgün kanalına trafik çekersin. Deli gibi izleniyor bu tarz videolar. Önerilenlere çıkmak bu videolarda daha kolay oluyor.

muhtemelen pk kapandığı için eski ve sakıncalı videoları silmiş.

Son 6 ayda 1 video silmiş görünüyor. Daha önce silmiş olabilir tabi. Kanalın para kazanması hiç açılmadığı için de belki çok az video yüklenmiş olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri