1.800 Abonem var ama İzlenmiyorum

Enessivri7812

Kayıtlı Üye
Web sitesi
enessivri45.wordpress.com
Arkadaşlar 1.800 abonem olduğu halde bir izlenmelerim çok az izlenmesi için vakit geçmesi lazım bıktım artık sürekli az izlenmelerden... günlük düzenli video yüklüyorum zaten ama olmuyor 2 yıldır youtubedayım ama sıkıldım... tavsiyelerinizi alırım

Kanal : https://www.youtube.com/channel/UCFfPL7wpGY1FZugIW79YqMQ

trend bisey yapamıyorsa, biz hic bisey yapamayız :)

kanal karışık kuruyemiş gibi

enteresan benim 4k aboneli özgün kanalım video atar atmaz 2-3 k izleniyor göz atma özelliklerinden. Sonra önerilene çıkarsa alıp başını gidiyor 400k civarı izlenimler var bikaç video. 4-5 videodan 1 taneside önerilenlere çıkıyor. Sana gözatma özelliklerindende izlenim gelmemesi garip.

özgün kanalım her attıgım izleniyor valla hep önerenlerecıkıyor niyecıkıyor blmyrım :D

Belki video başlıklarını biraz daha dikkat çekici atabilirsin. Ayrı bir tavsiye olarak ise; seri olarak atmayı düşündüğün videolarını izlenme sayılarına göre devam ettir. Örneğin ets2 mod videolarını devam ettirmek yerine iphone üzerine yoğunlaşabilirsin. Abonelerinin çoğunu iphone videolarından aldığını düşünüyorum (izlenme oranları, kanalının diğer videolarına oranla hayli yüksek) Senin kanalına bu videolar ile gelenler varken sen durmadan mod videosu atarsan izlenmezsin.

Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir :)

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
kardeş 1.800 abonem var yazmışsın ya o aboneler bildirimleri açmadığı sürece pek bir işe yaramıyor. youtube analizlerine bakacak olursan abonelerden gelen izlenimin çok az olduğunu göreceksin trend olan konular çalışman gerek bence

28k abonem var aktif kanal ama her videoya 100 izlenim anca geliyor 48 saatte cok berbat bişey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri