D
Dean
Guest
Hala alım yapılamadı. Saçma sapan tekliflerle gelmeyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özelden 1 tane attım kontrol et bakalım işşine yararmıHala alım yapılamadı. Saçma sapan tekliflerle gelmeyin
aylık 19 dolar getirili
2. ayda açılmış 4 video olan
180 aboneli 65k izlenmeli kanalı satabilirim uygun fiyata isteyen olursa![]()
![]()
2. ayda açılmış on numero kanal hacı daha ne istiyon sil videoları at ne atıyosan0 kilometre lazım hacı![]()
2. ayda açılmış on numero kanal hacı daha ne istiyon sil videoları at ne atıyosan![]()
![]()
içindeki + 50 ver veriyimkanal 10 numeroda verecenmi 50 papelden yoook![]()
içindeki + 50 ver veriyim![]()
20 dolar ne olcaksen içindekileri sil ver bana 50 papelden , quiz satan kimse yok bak kaç gündür arıyom görüyon yani![]()
o zaman olmadı işte20 dolar ne olcak![]()
: kesinleşmiş
![]()
1 yıllık quiz kanal hacı içindeki para olamza verirdim o fiyata ama içinde 20 dolır varo zaman olmadı işte![]()
bulamıcan seno quizi döücen dolaşıcan bana gelcen 2 katı fiyat çkicem D:quiz almak bu kadar zorlaştımı ya :/
bulamıcan seno quizi döücen dolaşıcan bana gelcen 2 katı fiyat çkicem D:![]()
: D: ahahahahah
![]()
Quiz bulmak hiç bu kadar zor olmamıştı. Konu güncel
Quiz bulmak hiç bu kadar zor olmamıştı. Konu güncel
Yok valla 40 değil 50yede yok hacıHocam 40 tl halen kanal bulamadın mı![]()
tek satan 1 2 kişi vardır oda zor bulursun 40 tl ye.. bulamanının nedeniini söyleyeyim , herkezde çoklu dashboard olduğu için satamıyor bence toplu al
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.