1 adsense hesabına en fazla kaç youtube kanalı bağlanıyor?

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
iyi akşamlar arkadşalar 2 adet adsense var elimde tanesine kaç youtube kanalı bağlayabilirim?

bağladığımda izlenmeler tıklanmalar işler mi?

500 kanala kadar bağlayabilirsin 1 tanesine.İkinci soruna gelecek olursak ilk iki gün falan yansımayabilir.

Teşekkür ederim arkadaşlar.. 2 kanal bağladımda.. bende diyorum niye hala yansımadı izlenme tıklanma adsenseye 2 gün geçti i

Ben 1 adsense hesabıma 5 ayrı kanal bağladım. Ama adsense sadece ilk bağladığım kanalın istatisklerini gösteriyor, diğer kanalların istatiklerine direk youtube'dan bakıyorum sürekli.

1 adsense'ye 499 kanal bağlayabilme bana biraz şehir efsanesi gibi geliyor...

Ben 1 adsense hesabıma 5 ayrı kanal bağladım. Ama adsense sadece ilk bağladığım kanalın istatisklerini gösteriyor, diğer kanalların istatiklerine direk youtube'dan bakıyorum sürekli.

1 adsense'ye 499 kanal bağlayabilme bana biraz şehir efsanesi gibi geliyor...

Efsane değil. Alttaki yorumda arkadaş kaynağı sunmuş, okuyabilirsiniz.

1+499 youtube kanalı bağlanabilir (her bir hesap için)

kaynak: https://support.google.com/adsense/answer/9729?hl=tr

iyi akşamlar arkadşalar 2 adet adsense var elimde tanesine kaç youtube kanalı bağlayabilirim?

bağladığımda izlenmeler tıklanmalar işler mi?

Bir Adsense 499 kanal bağlanır, 1 kanal ise kendi hesabı olduğundan 500 olmaz bu rakam. Bu birinci sorunuza cevap

2- Hangi adsense hesabınıza hangi kanalı bağladıysanız izlenimleriniz şüphesiz o adsenseye gelecektir.

Tamam ama neden ilk eklediğim site hariç diğer sitelerin istatiklerine adsense'den bakamıyorum.

Tamam ama neden ilk eklediğim site hariç diğer sitelerin istatiklerine adsense'den bakamıyorum.

Adsenseden genel kazançlarınızı görebilirsiniz, detaylı kanal bilgilerinizi kanalınızdan öğrenmeniz gerekiyor, Adsensenin en büyük eksiklerinden biride bu bence.

Anlayamadığım şu; 5 kanalın toplam geliri neden adsense'de toplu halde gösterilmiyor?

Burasını anlamakta herkes zorlanıyor.

Anlayamadığım şu; 5 kanalın toplam geliri neden adsense'de toplu halde gösterilmiyor?

Burasını anlamakta herkes zorlanıyor.

şimdi sorunuza açıklık getirelim.

siz diyorsunuz ki benim 5 kanalım var bunlar 1 adsense hesabıma bağladım. ama 5 kanal istatistiği değilde 1 kanalın istatistikleri görülüyor?

doğrumu anlamışım hocam?

anladığım kadarıyla sorunuza cevap vereyim.

1-youtube istetistikleri ile adsense istatistikleri 1 olmaz. adsense anlık gösterir youtube 1 kaçgün geriden gelmektedir (2-3 gün geriden güncelleniyor)

2-başka bir neden; kanal eklerken yannış yeri seçmiş olabilirsiniz.

şu adrese tıkladığınızda adsense id bilgileriniz görülüyormu hocam?
http://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1

Görülüyor. Kimlik no ve Etkin yazıyor.

bire bir AdSense Kimliği:xxxxxxxxx tutuyorsa her kanalınızda (5 kanalım var dediniz)

herhangi bir sorun yok demektir. Güncellemeler youtubede birkaç gün geriden gelmekte başkada bir sorun olacağını sanmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri