1 Adsense Hesabına Maksimum Kaç Kanal Bağlanmalıdır?

• Kullanıcı AborJin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

AborJin

Kayıtlı Üye
Merhabalar, arkadaslar ben youtube'un in adsense'e bağlanan kanal sayısına görede inceleme yaptığını düsünüyorum. Diyelim bir adam adsense'e 50 tane kanal bağlıyor google bakıyor bu adam 50 tane bağlamıs ve spam yapmıs toplu para kazanma kapatıyor. Ben böyle birsey olduguğunu düsünüyorum.

Ben denemelerim ile elde ettiğim verileri söleyim. Eğer spam yapıyorsanız 1 Adsense'e 10 kanaldan sonrası sıkıntı oluyor. Bir çok kez 0 dan basladım. Hep 10 u geçtiğimde Toplu kapanma vs oluyordu. 3 Ay önce 7 kanalda bıraktım ve 3 aydır sabit bir sekilde geliri var.

Acaba benim olayım tesadüf müdür yoksa baska basına böyle birsey gelen var mı? Üstadlardanda tecrübesi olan tecrübelerini bizimle paylasabilirse sevinirim.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Teorin yanlış hocam. 50 Kanal bağlı olan hesaplar var 100 de baglayabilirsin gelire göre.

benimde 3 aydır bir adsensede 20 kanal var sabit gelir gelirine göre bencede

en azından 10 düşük bi rakam geldi bana hocam

Bencede teorin yanlış youtube 500 kanala izin verdiyse 50 ye 100 e dikkat etmez.genelde flag atanlar yada şikayette bulunanlar üzerine takip ederler milyarlarca video ve kanalı takip etmek kolay dil bunun için milyon çalışanı olması gerek youtube un.En önemli şey şikayet kimse kimseyi şikayet etmesin lütfen.

Sınır 500 deniyor ama değil belli bir sınırı yok bunu zamanında serkan abi demişti. Adsenseler gelirlerine göre bencede tek adsenseden 20-25 k yı fazla geçmemeye bak bence. Ayrıca aynı lokasyonlardan girdiğin yerlerden adsenseler farklı olsa bile aylık toplam 100 k sınırını aşmamaya dikkat et

sınırı bence düşünme geliri düşün derim youtube sana verdiği paradan sonra , bu adam ne yüklemişte bukadar kazanmış okadar kanalı varda içeriği nedir diye girdiği anda extra bir kazanç oldugunu ve spamı gördüğü anda parakazan yada , kanllar uçar.

Aga konudaki üstad kelimesinde benim nickimin olması yanlış olmuş. Benim nicki sil ordan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri