1 Adsense Kanal Rekorunuz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
1.adsense: 2 kanal (50 video)
2.adsense: 2 kanal (70 video)
3.adsense: 1 kanal (10 video)

edit: Spam kanallar...

Bu az kanalla çalışanlar özgün mü spam mı bence onu da belirtseler iyi olur..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Spamda bir kanaldan günlük kaç tl gelir elde etmek idealdir arkadaşlar? Kanaldaki ortalama video sayısına 400 diyelim.

Günlük 5 kanal her birine 500 video 6 adsense emin adımlarla ilerliyorum bakalım sonumuz ne olucak :cool:

1.adsense 45 kanal 7500 video
2.adsense 15 kanal 2500 video

sabit gelir günlük 75 tl 1.adsense 2.adsense günlük 25tl

1.adsense 45 kanal 7500 video
2.adsense 15 kanal 2500 video

sabit gelir günlük 75 tl 1.adsense 2.adsense günlük 25tl

hocam kaç aydır böyle devam ediyor, birde kanallara farklı iplerden mi yükleme yapıyorsunuz?

19 kanal bağlı bazıları yeni :) 50de bırakmayı düşünüyorum

10 kanaldı sanırım rekorum.

10'u geçtiği zaman patır patır gidiyor kanallar ya para kazanma kapanıyor ya da bu ürün askıya alındı sorunu çıkıyor.

Şuan 5 kanal var 10-15 lira arası değişiyor günlük. Lakin çok para kazanması kapanan kanallarım oldu onların para kazanmasını açmadan silmiştim inş kesinleşir de bu ay para alabilirim.

Spamda bir kanaldan günlük kaç tl gelir elde etmek idealdir arkadaşlar? Kanaldaki ortalama video sayısına 400 diyelim.

1 Adsense Topllamda 5 kanal Günlük 20-25 tl Stabil
Full Spam Aynı Kategori
Aynı Kategori Toplamda 3000 Videoyu Bulmaz
Videolar Min 7 dk Max 3 saat
Bu 2.ayım Yotube Deneyimimde
Videoyap Bot ;);)

0,50 kuruş - 1 TL günlük hunharca spam için yeterlidir bence 1 kanaldan tüm kanallarının ortalaması bu aralıkta olsun yeterli bana göre

50 den fazla vardı 2 ay önce bi unutulmuş haber kanalı yüzünden para kazanması gitti saten bütün moral bozuldu 1 ay youtube a girmedim hala düzelmedi düşün artık çok riskli cok denemeyin günde 20 tl kazanırken 2 aydır kazandıgım mevla 3.4 tl

arkadaşlar spam çok kanal çok video değildir, bunu bilin öyle yöntemler geliştirin.

2 ay önce 2 kanal açmıştım 3 4 saatimi almıştı 2 aydır günlük 30-50 tl arası bırakıyor tek video dahi yüklemedim ikisinede allaha şükür. Allah kimseyi üşengeç yapmasın üşengeç olmasam neler yaparımda işte :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri