1 Adsense Kanal Rekorunuz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
allah bereket versin tabi bunada şükür , ama oakadar kanala emeğine bence çok az ben şimdi günlük kazancımı yazsam hemde 10 kanalla ayıp olur millet yanlış anlar. vallahi inan ben 2000 lira falan dedim günlük kazanıyordur diye.

allah bereket versin tabi bunada şükür , ama oakadar kanala emeğine bence çok az ben şimdi günlük kazancımı yazsam hemde 10 kanalla ayıp olur millet yanlış anlar. vallahi inan ben 2000 lira falan dedim günlük kazanıyordur diye.

Yok bu farklı yöntem, yani bu at geç at geç yöntemi, hunharca spam zaten bu tarz çalışmada beklentim bu civarlarda, günlük 25 kanal rahat açabiliyorum, yani öyle olağan üstü emek yok.

Bunlara ek olarak farklı çalışmalarım da var daha etkili kazanç için, dört bir koldan götürüyorum yani, çok fazla emeğe bu kadar kazanç olsa çekilmez ama fazla bir uğraşı yok benim için.

Yok bu farklı yöntem, yani bu at geç at geç yöntemi, hunharca spam zaten bu tarz çalışmada beklentim bu civarlarda, günlük 25 kanal rahat açabiliyorum, yani öyle olağan üstü emek yok.

Bunlara ek olarak farklı çalışmalarım da var daha etkili kazanç için, dört bir koldan götürüyorum yani, çok fazla emeğe bu kadar kazanç olsa çekilmez ama fazla bir uğraşı yok benim için.
neden 25 kanal onu anlamadım maksat nedir , ben geçen 7 kanal 1 adsenseyi fiat punto karşılığında sattım 20,000 tl ye ama adam kanallara bakdı ve dediki evet dedi işde özgün spam bu olsa gerek bende kendimi paraçalıyodum gece gündüz uyumuyodum meğer 1 gün arayıp bulup yapıp ertesi gün sadece 50 video yüklersem 200 kanala eşit oluyormuş, ve çorap söküğü gibi gelmiyormuş dedi

yanlış düşünüyorsun, tek kanal günlük iyi kazançlara ulaşıp telif harici birşeyden kapandığını görmedim.. oda sahte..

öyle yüzlerce videoya veya yüzlerce kanala pek gerek yok bu kadar kanal açmayı uğraşılacağı zamanı kategori analizine ayırsanız ciddi rakamlara ulaşabilirsiniz..

herkes analiz edin araştırın şöyle de böyle de falan diyor.
ama sorsak kimse cevap vermiyor :)

en sinir olduğum şey de bu, kendileri bilgiye ihtiyaç duyduklarında bilgi paylaşıldıkça büyür derler.
kendileri birşey bildikleri zaman paylaşmazlar.
(üstüne alınma slayfer, senin için demiyorum, genel olarak söyledim)

neden 25 kanal onu anlamadım maksat nedir , ben geçen 7 kanal 1 adsenseyi fiat punto karşılığında sattım 20,000 tl ye ama adam kanallara bakdı ve dediki evet dedi işde özgün spam bu olsa gerek bende kendimi paraçalıyodum gece gündüz uyumuyodum meğer 1 gün arayıp bulup yapıp ertesi gün sadece 50 video yüklersem 200 kanala eşit oluyormuş, ve çorap söküğü gibi gelmiyormuş dedi

Herkesin kendine göre bir yolu yordamı var işi çözdüğü az çok kazanç elde ettiği, sen bu işte çok iyi olmayı başarmışsın tebrikler hocam, sanırım kesip biçip videolarla da oynuyorsun biraz. Gurur duydum seninle süper kazanç :)

herkes analiz edin araştırın şöyle de böyle de falan diyor.
ama sorsak kimse cevap vermiyor :)

en sinir olduğum şey de bu, kendileri bilgiye ihtiyaç duyduklarında bilgi paylaşıldıkça büyür derler.
kendileri birşey bildikleri zaman paylaşmazlar.
(üstüne alınma slayfer, senin için demiyorum, genel olarak söyledim)
ben üstüme alındım bu lafı ve şunu belirtmek isterimki 2 ci yazımda az / öz / uzun diye açıkladım , geçen radyoda da söyledim bu olayı kanal kuruyosun ya karşısına geç ve deki ben bu kanalı izlermiyim takip edermiyim gerçekden kanal daki videolar izlenirmi diye , yani zihniyet neyse kanalada o yansır ve karşındaki izleyici bunu anlar.

Hocam bu rakamlar günlükmü aylıkmı oluyor sakıncası yoksa, ayrıca 9 adsense kendi adınızamı kayıtlı eş dost adınamı açıyorsunuz acaba

hocam aylık kazanç bu. bir arkadaş günlük sanmış sanırım ona göre hesap yapmış.

bu sadece sabit adsense geliri. bir adsensede sabit kazanç 300ü geçince kanal eklemeyi bırakırım.

bazı adsensede 2 kanal bağlı bazısında 20 kanal.

ancak 5 aydır adsense çalışmıyorum partner ünlem sorunundan dolayı daha mantıklı şuan.

size benden yada üstüne alınanlara bir tavsiyem var 5 kanal açın ama öle kategori yükleyinki abone gelsin bu kanalları adsenseye baglamayın sakın ölece kalsın para kazanma bölümü açmayın dünya geneli eşleşenden korkmanıza gerek olmaz ileriki zamanlar da bu kanallar öyle abone yaparki sonradan özgün kanal işine girmeye karar verdğinizde o videoları silip özgün videolarınızı attıgınızda siz bile inanamazsınız olanlara ama mutlaka kanallara girebileceginiz tarzda video atın ona göre abone gelsin 1 sene sonra beni dua ile anacagınıza emiim.

suan 11 kanal baglı günlük 80 90 ları görmeye başladı nisan 17 sine kadar 5 7 10 lira gezerkene 17 sinden sonra hep arttı Bunuda Abone çoğalmasına bağlıyorum çok fazla abone geldi videoalr ilgilerini çekti sanırsam ki okadarda paylaşıldı videolarım

4 adsensem var her birine 1 kanal birine 2 kanal bağlı 4 pinli adsense ile para kazanamayan ender insanlardanımdır heralde ama 2 ay kaldı okul bitsin her türlü riski alacam :D

youtube koçluğu yapacak arkadaş varsa beklerim paraları kırışırız :D

iyiymiş birde ben başarabilsem 50-60 tane kanal bağlamayı..3 tane bağladım mı 2 gün sonra biri patlıyo

size benden yada üstüne alınanlara bir tavsiyem var 5 kanal açın ama öle kategori yükleyinki abone gelsin bu kanalları adsenseye baglamayın sakın ölece kalsın para kazanma bölümü açmayın dünya geneli eşleşenden korkmanıza gerek olmaz ileriki zamanlar da bu kanallar öyle abone yaparki sonradan özgün kanal işine girmeye karar verdğinizde o videoları silip özgün videolarınızı attıgınızda siz bile inanamazsınız olanlara ama mutlaka kanallara girebileceginiz tarzda video atın ona göre abone gelsin 1 sene sonra beni dua ile anacagınıza emiim.

böyle bir çalışmanız oldu mu?

böyle bir çalışmanız oldu mu?
yt işi şansa bırazkmaz ve burda acabaya yer olmuyor yaptıgın bir acaba sana çok kötü sonuç veriyor , en basiti çogu spam kanallarda tutan video haricini silerler. en etkili ve göze batmayan budur.

suan 11 kanal baglı günlük 80 90 ları görmeye başladı nisan 17 sine kadar 5 7 10 lira gezerkene 17 sinden sonra hep arttı Bunuda Abone çoğalmasına bağlıyorum çok fazla abone geldi videoalr ilgilerini çekti sanırsam ki okadarda paylaşıldı videolarım
hayır yanılıyorsun abone den değil her kanal 10 güne kadar sürer index alması aynı zamanda bu süre içinde de aranma kategorilerinin arasına girer

hayır yanılıyorsun abone den değil her kanal 10 güne kadar sürer index alması aynı zamanda bu süre içinde de aranma kategorilerinin arasına girer

olabilir hocam inş böle devam eder 11 kanaldan fazlasını bağlamaya tırsıyorum evdeki bulgurdan olmakta var sonunda 2.ci adsenseme başladım

40 TL günlük sabit şuanda allah bereket versin diyelim :)
60küsür kanalın her kanala farklı videolarımı yukluyorsun veya seçtıgın mesela 500 videoyu 10kanala ekleyıp bırakıyorsun sonrada baska bi 500 videoyu 10kanala yukluyorsun?
--(Sayılar temsili)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri