1 ayda 10m+ izlenim almış 4 kanal !!

• Kullanıcı Whois
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Whois

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, elimde bulunan bu 4 kanalı satışa çıkarıyorum. 1 ay gibi kısa sürede çok yüksek izlenim oranları yakalamış kanallardır. Hiçbir şekilde izlenim vs çekilmemiştir tamamen organiktir. Kanalların açılış tarihleri 2009-2010dur. Kanalları alan kişi içeriği, çalışma tarzımı da öğrenecek ve devamını getirebilecektir. Ayrıyeten kanalların kapanmaması için nasıl bi çalışma yapması gerektiğini, nelere dikkat etmesi gerektiğinide aktaracağım alan kişiye.

1.KANAL
Kanal Adi : Sadece alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece alıcıya
Kanal Dili : Sadece alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 1 ay önce
Abone Sayisi : 13216
izlenim Sayisi : 13.230.496
Kanalinizda UYARI Varmi : 1 tane topluluk
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Adsense bağlı değil
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda aktif 3 video bulunmaktadır. Videolar 1 saat üzeridir. Eşleşen vs yoktur videolarda, para kazanmalar aktif edilebilir şayet adsense 10k+ onayından geçirmeyi başaran olursa. Ben deneme yapmadım.

2.KANAL
Abone Sayisi : 1404
izlenim Sayisi : 987.645
Kanalinizda UYARI Varmi : Temiz
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda aktif 2 video bulunmaktadır. Videolar 1 saat üzeridir. Eşleşen vs yoktur videolarda, para kazanmalar aktif edilebilir şayet adsense 10k+ onayından geçirmeyi başaran olursa. Ben deneme yapmadım.

3.KANAL
Abone Sayisi : 593
izlenim Sayisi : 520.765
Kanalinizda UYARI Varmi : 1 tane dünya engeli
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda aktif 1 video bulunmaktadır. Video 1 saat üzeridir. Eşleşen vs yoktur videoda, para kazanmalar aktif edilebilir şayet adsense 10k+ onayından geçirmeyi başaran olursa. Ben deneme yapmadım.

4.KANAL
Abone Sayisi : 1553
izlenim Sayisi : 704.245
Kanalinizda UYARI Varmi : 1 tane topluluk
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda aktif 1 video bulunmaktadır. Video 1 saat üzeridir. Eşleşen vs yoktur videoda, para kazanmalar aktif edilebilir şayet adsense 10k+ onayından geçirmeyi başaran olursa. Ben deneme yapmadım.

TOPLAM FİYAT: 2000TL
Tek tek satış yoktur..

Son düzenleme:
hocam hayırlı satıslar ama suan adsense bazı ıcerıkler harıc reklam yayınlamıyor.
ben gecen gun 10k ıncelemesınden gecırdım kanalı suan kı ızlenımı 700k uzerı gunluk 60k ızlenım bosa gıdıyor para yok reklam yok.. altın olsa neye yarar..
para kazandıracagına reklam cıkacagına garantı verıyomusunuz

Eskiden böyle kanallar ne paralara satılırdı şimdiki duruma bak

hocam hayırlı satıslar ama suan adsense bazı ıcerıkler harıc reklam yayınlamıyor.
ben gecen gun 10k ıncelemesınden gecırdım kanalı suan kı ızlenımı 700k uzerı gunluk 60k ızlenım bosa gıdıyor para yok reklam yok.. altın olsa neye yarar..
para kazandıracagına reklam cıkacagına garantı verıyomusunuz

Onun garantisini kimse veremez özgün kanallarda bile reklam sorunu tüm hızıyla devam ediyor. Bu sorunlar olmasa zaten şu an 2binden değil 20binden koyardım bu kanalları. Günlük izlenim ort. 700-800k. Ve videoların en kısası 1.5 saat..

İsimleri alabilir miyim DM'den?

kanal adını kımse soylemez hocam:)
mntıklı olanda o

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:11 ----------

Onun garantisini kimse veremez özgün kanallarda bile reklam sorunu tüm hızıyla devam ediyor. Bu sorunlar olmasa zaten şu an 2binden değil 20binden koyardım bu kanalları. Günlük izlenim ort. 700-800k. Ve videoların en kısası 1.5 saat..

valla hocam ızlenmelerın harıka ama zamanlama..
hayırlı satıslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri