Arkadaşlar merhaba. Ben bu forumun ilk üyelerindenim. Burada gördüm ki birçok arkadaşımız o kadar çabalamasına rağmen sonu hüsranla sonuçlanan iş yapıyorlar. Yorumlarından okuduğum kadarıyla da birçok şey deniyorlar. Arkadaşlar benim anlattığım yöntemde saatlerce çalışmak yok. Günde veya 2-3 günde bir 5 ile 10 video arası kanalınıza yükleme yapacaksınız.İsteyen bu sayıyı artırabilir.Her halükarda en aşağı 5-10 video da yeterli olur.Ancak şunu özellikle belirteyim benim anlattığım yöntem en aşağı 1 ay sonra meyvelerini vermeye başlar.Sabırlı olan , en aşağı bir ay bekleyecek arkadaşlar okumaya devam etsin. Sabırsız olan burada okumayı bıraksın.
Anlattığım yöntemde imleme çalışması yapmıyorum.Zaten youtube bunu kendisi hallediyor.Ama isteyen arkadaşlar yapabilir.Ben size anlattığım yöntemde sabırlı olduğunuzda ve düzenli devam ettiğinizde sabit kazanca gidecek yolu veriyorum.Anlattığım yöntem uygulandığında sizde bu resimdeki gibi kazanabilirsiniz.İşte hesap görüntülerim.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Siz benim kadar kazanamayabilirsiniz yada çok daha fazlasını da kazanabilirsiniz.Ancak her durumda aylık en aşağı 600-700 dolar arası kazanırsınız.İnternette kazanılan bilgiler çok değerlidir. Adeta altın bulmuş gibi saklanır. Satıldığı zamanda yüksek fiyatlara verilir.Oysa siz buna çok cüzi miktara sadece 15 TL ye sahip olabilirsiniz. Herkes rahatlıkla ulaşabilsin ve bu forumun üyelerine ayrıcalık olsun diye fiyat çok düşük tutulmuştur.
Bu kitap Youtube ile benim gibi 4 haneli kazanan arkadaşlar için değil daha çok yeni başlayanlar,öğrenciler , ek gelir isteyenler için hazırlanmıştır.Kısa süreliğine bu kitap sizlere sunulacak daha sonrasında sunulmayacaktır. Almak isteyen arkadaşlara PM yoluyla bilgiler gönderilir.
Kitap Ücreti : 15 TL ( Pazarlık ve indirim söz konusu değildir )
Ödeme : Sadece Vakıfbank hesabı ( Paypal,bilyoner kesinlikle kabul etmiyorum)
NOT : Kitabı isteyen arkadaşlara pm yoluyla geri dönüş yapılacaktır.
Anlattığım yöntemde imleme çalışması yapmıyorum.Zaten youtube bunu kendisi hallediyor.Ama isteyen arkadaşlar yapabilir.Ben size anlattığım yöntemde sabırlı olduğunuzda ve düzenli devam ettiğinizde sabit kazanca gidecek yolu veriyorum.Anlattığım yöntem uygulandığında sizde bu resimdeki gibi kazanabilirsiniz.İşte hesap görüntülerim.
Siz benim kadar kazanamayabilirsiniz yada çok daha fazlasını da kazanabilirsiniz.Ancak her durumda aylık en aşağı 600-700 dolar arası kazanırsınız.İnternette kazanılan bilgiler çok değerlidir. Adeta altın bulmuş gibi saklanır. Satıldığı zamanda yüksek fiyatlara verilir.Oysa siz buna çok cüzi miktara sadece 15 TL ye sahip olabilirsiniz. Herkes rahatlıkla ulaşabilsin ve bu forumun üyelerine ayrıcalık olsun diye fiyat çok düşük tutulmuştur.
Bu kitap Youtube ile benim gibi 4 haneli kazanan arkadaşlar için değil daha çok yeni başlayanlar,öğrenciler , ek gelir isteyenler için hazırlanmıştır.Kısa süreliğine bu kitap sizlere sunulacak daha sonrasında sunulmayacaktır. Almak isteyen arkadaşlara PM yoluyla bilgiler gönderilir.
Kitap Ücreti : 15 TL ( Pazarlık ve indirim söz konusu değildir )
Ödeme : Sadece Vakıfbank hesabı ( Paypal,bilyoner kesinlikle kabul etmiyorum)
NOT : Kitabı isteyen arkadaşlara pm yoluyla geri dönüş yapılacaktır.
Son düzenleme: